SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidlák napsal:
Peter Ustinov napsal:
Vidlák napsal:
... mě fakt fascinuje jak tu často lidé hodnotí jídelníčky a přitom vůbec neví kolik čeho je (a stejně pitomé je tu po někom chtít hodnocení když neuvedu množství).

a kdyz to nidko nevi, tak jak vi autor, ze je ten jidelnicek OK???

autor na rozdíl od nás ostatních to množství zná . Druhá věc je jestli je schopný to sám správně posoudit jestli to OK je nebo není. Je problém si autorovi říct o množství případně se zdržet hodnocení něčeho co hodnotit nemůžu?

Spam: souhlas ale to je další věc...

tak proc nenapise???

vzdavam se, utlucen argumenty

predavam stafetu SPAMovi
Bara

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je fakt,že pokud chci poradit s jídlem,měl bych toho uvést celkově o moc víc a ne takto.V tom má Vidlák pravdu.Jinak to nemá váhu a rada nebude o ničem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Vidlák

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já s Vámi všemi v podstatě souhlasím, mě jde jen o to, že se tu dost často radí dost nešťastně.

Někdo tu např. uvede "maso". jednou to napíše 60kg kluk a má 80g, jednou tu napíše "maso" buřtík, co spořádá 300g. Oboje je "maso" a oboje se tu často hodnotí úplně stejně.

Nechtěl jsem nikoho osočovat, chápu, že to myslíte dobře, že se snažíte lidem poradit a že asi z valné většiny případů budete mít pravdu a správný odhad, ale zauvažujte nad tím o čem píšu, protože někdy prostě někomu můžete poradit dost blbě.

Když už jste tak aktivní a hodní, že radíte druhým tak si řekněte o gramáž (pokud hodnotíte množství živin) ať jste si jistí, že někoho neutvrdíte v tom, že dělá něco správně i když to tak není, nebo naopak někomu neradíte blbost, i když to může dělat správně.

Snad už mě pochopil úplně každý a nebudeme se přežírat o ptákovinách.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic, konec a závěr pro nocomplyho je: Nekvalitní jídelníček složený z nekvalitních sacharidů a mála bílkovin (jogobella + cornflakes, jogobella + ovoce, nějaký těstoviny,musli ( zapečené s čokoládou nebo ovesné vločky + sušené ovoce), oběd - nevím jestli z domu nebo nějaká jídelna, atd... množství opravdu teď řešit nebudu, ale každopádně to bude pro tebe málo když nemůžeš přibrat = a pořád si stojím za svým že při takovém jídelníčku je gainer 3x denně kravina, prvně si zkvalitni stravu a gainer dávej jednou a to po tréninku a nebo vůbec. Přírůstků bude 100% víc než do teď. Nic víc k tomu nemám a už se ani vyjadřovat k tomuhle nebudu...
Bara

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
nocomply

PříspěvekZaslal: ne duben 14, 2013 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Nic, konec a závěr pro nocomplyho je: Nekvalitní jídelníček složený z nekvalitních sacharidů a mála bílkovin (jogobella + cornflakes, jogobella + ovoce, nějaký těstoviny,musli ( zapečené s čokoládou nebo ovesné vločky + sušené ovoce), oběd - nevím jestli z domu nebo nějaká jídelna, atd... množství opravdu teď řešit nebudu, ale každopádně to bude pro tebe málo když nemůžeš přibrat = a pořád si stojím za svým že při takovém jídelníčku je gainer 3x denně kravina, prvně si zkvalitni stravu a gainer dávej jednou a to po tréninku a nebo vůbec. Přírůstků bude 100% víc než do teď. Nic víc k tomu nemám a už se ani vyjadřovat k tomuhle nebudu...

Já uznávám, že ten jídelníček nejni nic moc, ale je složený v rámci mých finančních možností, budu rád když mi poradíš jaké suroviny nebo spíše jaký jiný jídelníček kvalitnější, ale né moc finančně drahý...rád ho vyměním...
nocomply

PříspěvekZaslal: ne duben 14, 2013 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nocomply napsal:
Spam napsal:

Já uznávám, že ten jídelníček nejni nic moc, ale je složený v rámci mých finančních možností, budu rád když mi poradíš jaké suroviny nebo spíše jaký jiný jídelníček kvalitnější, ale né moc finančně drahý...rád udělám změnu..
Spam

PříspěvekZaslal: ne duben 14, 2013 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nocomply napsal:
nocomply napsal:
Spam napsal:

Já uznávám, že ten jídelníček nejni nic moc, ale je složený v rámci mých finančních možností, budu rád když mi poradíš jaké suroviny nebo spíše jaký jiný jídelníček kvalitnější, ale né moc finančně drahý...rád udělám změnu..

Jídelníček stavěj na kvalitních surovinách jako: Ovesné vločky, Rýže, Cel. těstoviny, brambory, Racio, maso (hovězí, kuřecí, vepřové...), vejce, mléčné výrobky (sýry: 20-30% (Eidam, cottage), mozzarela, riccota, jogurty - kval. řecký (hollandia),mléko, tvaroh, Luštěniny - čočka, hrách, fazole, Tuky - Ořechy, mandle, araš. máslo,Ryby, zelenina, ovoce a další suroviny na které jsem určitě zapoměl a teď zrovna si nevzpomenu. Celé se to točí většinou kolem toho stejného pořád dokola. Kašli na všechny doplňky a kup si radši maso. Za ten 1000,- co dáš každý měsíc za gainer máš cca: 7,5kg kuřecích prsou 130kč/Kg, dá se koupit i za lepší cenu. Když to vezmeš zhruba, tak místo toho gaineru co piješ tam máš každý den o 250g masa navíc... trošku popřemýšlej i nad dalšíma věcma. Jestli jsou dražší kukuřičné lupínky nebo vločky,musli nebo vločky, jogobella nebo hollandia/cottage (kauf. 11kč) atd.. atd...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne duben 14, 2013 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:

Jídelníček stavěj na kvalitních surovinách jako: Ovesné vločky, Rýže, Cel. těstoviny, brambory, Racio, maso (hovězí, kuřecí, vepřové...), vejce, mléčné výrobky (sýry: 20-30% (Eidam, cottage), mozzarela, riccota, jogurty - kval. řecký (hollandia),mléko, tvaroh, Luštěniny - čočka, hrách, fazole, Tuky - Ořechy, mandle, araš. máslo,Ryby, zelenina, ovoce a další suroviny na které jsem určitě zapoměl a teď zrovna si nevzpomenu. Celé se to točí většinou kolem toho stejného pořád dokola. Kašli na všechny doplňky a kup si radši maso. Za ten 1000,- co dáš každý měsíc za gainer máš cca: 7,5kg kuřecích prsou 130kč/Kg, dá se koupit i za lepší cenu. Když to vezmeš zhruba, tak místo toho gaineru co piješ tam máš každý den o 250g masa navíc... trošku popřemýšlej i nad dalšíma věcma. Jestli jsou dražší kukuřičné lupínky nebo vločky,musli nebo vločky, jogobella nebo hollandia/cottage (kauf. 11kč) atd.. atd...

AMEN

u nas kdyz je akce maji kureci za 100, mix musli na snidani maji v lidlu za 46,90
atd
Spam

PříspěvekZaslal: ne duben 14, 2013 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Spam napsal:

AMEN

u nas kdyz je akce maji kureci za 100, mix musli na snidani maji v lidlu za 46,90
atd

A u nás mají vločky nějaké za 12Kč/500g, jestli Penam...? + pytel sušený směsky ovoce a ořechů, které si do toho namícháš sám a seš s cenou zase jinde

Naposledy upravil Spam dne ne duben 14, 2013 1:28 pm, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne duben 14, 2013 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:

A u nás mají vločky nějaké za 12Kč/500g, jestli Penam...? + pytel sušenýho ovoce, které si do toho namícháš sám a seš s cenou zase jinde

ja beru radsi ty drcene, jsou asi o dve koruny drazsi, ale nesetrim na sobe
a do toho jenom hrozinky a skorici
matezz06

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravím, budu si kupovat nový gainer a potřeboval bych poradit - budu si kupovat větší balení, takže bych rád značku a příchuť, u který se mi nebude zvedat žaludek, kromě potréninkových nápojů bych ho asi začal používat občas (1-2× týdně) i ráno místo snídaně (když vstávám na ranní hodiny do školy před 6 hodinou, tak do sebe nejsem schopen narvat vločky) a popř. někdy i "na dodělání" po obědě, jelikož porce v menze jsou jaký jsou...

mám za sebou Aminostar Actions Whey Gainer vanilku a na tu chuť sem si nakonec zvyknul, ikdyž sem si tu konzumaci zrovna neužíval :D

v těch značkách se nevyznám na eshopu tam mezi nejprodávanějšími s podobnými cenami vidím Mass Gain 14, Maxx Gain 15, Rapid Up Mass, G15 Anabolic gainer atd., tak mohl by mi prosím někde nějaký doporučit (z pohledu ceny/chuti/kvality)?
mike scania

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenost s tímto gainerem, po případě nějakej dopručit.
https://obchod.ronnie.cz/s-1257-hard-gain-whey.html
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mike scania napsal:

tenhle nebo jinej, vsechny co vicemene stejny
zalezi na co to chces ( kdy ho planujes zaradit)
Insano41

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mike scania napsal:

a kouknul ses na to složení?
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: