koupe auta - podekovani

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - koupe auta - podekovani  Úvodní stránka -> Ostatní -> koupe auta - podekovani
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 01, 2013 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi tuní i felicii:o)
třeba bmw alpina je taky solidní sporťák...pominu-li docela běžná Mka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kerber

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frei poslechni staré pardály typu Ygga a Deadlifta, ví o čem mluví a jejich rady mají hlavu a patu. Rady mladých kluků, kteří mají první auto a ví hovno, jsou ti na ...

Měl jsem téměř všechny typy, které ti doporučují - oktávku, golfa, bmw 318is, bmw 520 a další..
Pokud najezdíš málo, vem benzinového golfa nebo focuse. Nebál bych se ani trojkového bmw, ale musíš počítat s dražšími náhradními díly, i když já jsem s ním nikdy žádný problém neměl.
Pokud najezdíš víc, vem dieselovou oktávku nebo golfa. Jezdí to za málo, díly levné, každý ti to opraví.
Nevymýšlej vůbec pičoviny typu Hyundai, Rover, nebo další, které tady padly...

HLAVNĚ bych si na tvém místě s sebou vzal mechanika, který tě sice bude stát cca 2tis, ale měl by poznat, zda bylo auto bourané, na místě ti řekne, jaké investice bude auto potřebovat hned po koupi a pokud je zkušený a už někdy nějaké auto s někým kupoval, tak ti pomůže i stáhnout cenu..

Toť rada někoho, kdo si už několik aut koupil...
ChickenEater

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud chceš stylovku - auto, který si s rodinou už nepořídíš, tak jdi do barchetty:

Mám ji už skoro tři roky, koupil jsem ji za 45 tis., za opravy jsem za tu dobu dal cca 25000 (vcetne pravidelnych servisnich zalezitosti vymeny rozvodu, oleje, filtru atd..), coz je u tak staryho auta celkem unosny.

Auto pro radost, skvělý na výlety, výborný jízdní vlastnosti..

Spotřeba je vzhledem k výkonu ještě snesitelná tj. 8-10 litrů

Na zimu se dá pořídit hardtop:

Popř. držák na kolo / lyže

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ziram, neveril bych, jak muze byt neco tak maleho tak prakticke!!!
Spazik

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Deadlift napsal:

Myslím, že v naftě by pro Tebe byla ideální škoda octavia 1,9 TDI 66 kw a v benzínu

Souhlasím, potvrzuje to také že se jedná o jeden z nejkradenějších typů vozů v ČR. Je třeba zvážit ale možná i tuhle stránku věci. Tj. kde bude auto stát.

Jistě že bude nejkradenější, když je taky nejrozšířenější
To je stejná informace, jako že na Windows se dělá nejvíce virů...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

protože je to shit
Freimen

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kerber napsal:
Frei poslechni staré pardály typu Ygga a Deadlifta, ví o čem mluví a jejich rady mají hlavu a patu. Rady mladých kluků, kteří mají první auto a ví hovno, jsou ti na ...

Měl jsem téměř všechny typy, které ti doporučují - oktávku, golfa, bmw 318is, bmw 520 a další..
Pokud najezdíš málo, vem benzinového golfa nebo focuse. Nebál bych se ani trojkového bmw, ale musíš počítat s dražšími náhradními díly, i když já jsem s ním nikdy žádný problém neměl.
Pokud najezdíš víc, vem dieselovou oktávku nebo golfa. Jezdí to za málo, díly levné, každý ti to opraví.
Nevymýšlej vůbec pičoviny typu Hyundai, Rover, nebo další, které tady padly...

HLAVNĚ bych si na tvém místě s sebou vzal mechanika, který tě sice bude stát cca 2tis, ale měl by poznat, zda bylo auto bourané, na místě ti řekne, jaké investice bude auto potřebovat hned po koupi a pokud je zkušený a už někdy nějaké auto s někým kupoval, tak ti pomůže i stáhnout cenu..

Toť rada někoho, kdo si už několik aut koupil...

chtěl bych Ti za to strašně moc poděkovat a klukům taky, tohle jsou opravdu cenné příspěvky a v tuto chvíli mám už značně jinou představu než jsem měl před 2 týdny, právě díky zkušenostem, které já jako mladý kluk, který měl jen 2 služební auta a nikdy svoje, prostě neměl kde nabrat...

Díky moc a dám vědět, až něco objevím, nebo rovnou pořídím :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co mas teda v merku ted?
hoju

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

upřímně nevím, proč by Lukáš měl poslouchat své chrochtající auto... kdokoli, kdo má i jen minimální cit pro auta/motorismus, zavrhne dieselový motor, kvůli zvuku-hluku. když to není nové a když to není nezbytně nutné, do nafty bych nešel :)

ale teď nakupuje on, ne já. já mam nakoupeno :) takže hodně štěstí a ať jsi spokojený.
Spazik

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hoju napsal:
upřímně nevím, proč by Lukáš měl poslouchat své chrochtající auto... kdokoli, kdo má i jen minimální cit pro auta/motorismus, zavrhne dieselový motor, kvůli zvuku-hluku. když to není nové a když to není nezbytně nutné, do nafty bych nešel :)

ale teď nakupuje on, ne já. já mam nakoupeno :) takže hodně štěstí a ať jsi spokojený.

Asi tak, naftu dokážu omluvit u někoho, kdo jezdí denně a třeba 50 000km za rok. Což je ale minimum lidí.
Nechápu proč mít chrochtající, rumplující, smradlavý a špinavý diesel s gumáckou odezvou na plyn, když najedu třeba 200km týdně. Těch potencionlních pár korun ušetřených za to nestojí.
Freimen

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2013 12:53 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

S Míšou Cizem (ještě jednou moc děkuju) jsme dnes dopoledne vyjeli po dvou bazarech se podívat po těch autech, které mě zajímaly a měli tam otevřeno špatně, jinak pak s tátou zajedu i do těch velkých, kde mají do 22 hod každý den.

První byl ten trojkový BMW, který se mi strašně líbil
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-3/12722437?tab=contact&goFrom=detail#tabs

jenže 200 000 km v inzerátu je pak v jejich podání 274 km, to je docela husté. Nicmémě samotné auto tam stojí teprve 14 dní jako protiúčet za jiné auto, extrémně čistý, nikde rez a motor opravdu jako na obrázku, čistý, rez nikde, zvuk motoru i ve vyšších otáčkách v pořádku, žádné klepání...fakt nevím, stojí 65, asi by se s nimi dalo kvůli těm km dohodnout na méně, je opravdu krásný a čistý, ale 274 je hodně

druhé auto, které mě zajímalo, byla ta hyundai coupé
http://auta.yauto.cz/hyundai-coupe-2-0-i-16v-dig-klima-kuze-ser-k-1552783.html

ale prodali ji pedevčírem a ještě to nestáhl z jejich webu, takže škoda.

Já pak přece jen se pojedu podívat i do těch větších s tátou, až bude mít čas, zkusím to ESA a ze zvědavosti i ty áčka.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2013 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já byhc se aček nebál...v rodině odtud máme hyundaie a kromě brzd se na tom ještě nci neměnilo...spolehlivá to auta
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2013 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

toho hyundaie ma kamos z baraku a je snim spokojenej ale zadni sedacky tam sou jen aby se nereklo
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2013 4:41 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
.

pokud to BMW srazis o 10, tak to neni spatne
nekdy ale to, ze je motor jak ze zurnalu znamena, ze nekde tece olej, tak to umyjou, aby to nebylo videt
ne ze bych neveril CIZOVI, ale lepsi by byl zkuseny mechanik na BMW
smetak

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2013 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenomze bavorak ma narozdil od hyundaie to kouzlo v tom, ze ma retez a ne rozvody. Ja bych se toho nebal, ten motor ti beztak spravi kazdej v garazi, ale spis bych se poohledl po 2.0i. Tohle bude urcite s vic lidma line.

Ale kouzelne je, jak je tam vse krasne pristupne.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - koupe auta - podekovani Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: