aha, tak to radši zkoušet nebudu, to je na rozbití huby! Mě stačí, že jsem v neděli málem přišel o jazyk... Ale jak v závěru elegantně přitahuješ nožičku, to je prostě....
aha, tak to radši zkoušet nebudu, to je na rozbití huby! Mě stačí, že jsem v neděli málem přišel o jazyk... Ale jak v závěru elegantně přitahuješ nožičku, to je prostě....
//jůtube/vynikající//jůtube/
"trenére a nebudou se mi lidi smát, když tam budu tak divně šoupat tou nohou ?"
"ale neblbní, správnému provedení se nikdo smát nemůže !"
... v noci výlet na lesní mítinku ... koště nejelo a při cestě zpět přestala jet i noha ... jak jsem uhýbala před bolestí, bylo to pořád horší, až jsem zůstala stát na fleku ... když jsem se pokusila posadit na pařez, v kyčli mi ruplo, že jsem viděla svatého Filipa i Jakuba, ale noha se zas trochu rozjela a šlo s tím aspoň dolézt domů ...
co s tím půjde dalšího, nevím ...
... tak, dnes ta zatracená liga ve vzpírání ... do poslední chvíle jsem si pohrávala s myšlenkou, že nepojedu, ale můj mocný smysl pro zodpovědnost mi ráno natáhl tepláky a zavelel k přesunu do Nového Hrozenkova ... na místě jsem byla informována, že je stav naší ženské jednotky akceschopný i bez mé maličkosti, vyžrala jim bufet a valila i se svými mocnými smysly dom ...
odcházím na bečku
kdybych chtěla ještě někdy vzpírat, pusťte mi prosím tohle :D
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Au :D Ty jsi neříkala, že trénuješ na box, abys vydržela i ránu od Klička...
... to je trénink proti ranám osudu ...
když jsme vlastně u toho sudu, tak nevím, proč mě na každé bečce někdo nutí, abych ji zvedala ... já ... delfín
a zvedla jsi???
a mame foto???
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru