|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 07, 2013 5:14 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | shyby
60serii...60 min...401 reps
(5x10, 2x9, pak po 6 sem tam,vetsinou 5. po 7, ke konci uz jsem to hrotil, abych to stihnul)
EDIT: 90% na sirku ramen, zbytek siroke, z meho hlediska BB shyby, brada nad hrazdu, dole vyveseni, zadne kopani, max. vyuziti elasticity svalu |
To mi připomíná, že kdysi dávno jsem dal 500 shybů za 55minut - ale byli všechny švihaný co nejvíc a vážil jsem tak o 20 kilo méně |
ty svine, to je muj sen dat 500 za hodinu, ale myslim, ze to je mimo me schopnosti _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: út květen 07, 2013 5:21 am Předmět: |
|
|
14 shybu podhmat na 1: serii, 103 kliků
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 07, 2013 5:33 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | 14 shybu podhmat na 1: serii, 103 kliků |
kliky super, jake provedeni?
kasli na podmat, delej nadhmatem
u podtmatu se poradne nevyvesis a nejde se pritahnout dost vysoko a zacnou te omezovat svaly rukou, zadove maji vetsi silu i vydrz _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út květen 07, 2013 5:37 am Předmět: |
|
|
kliky široké, cca 80 cm od palců
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út květen 07, 2013 5:39 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | kliky široké, cca 80 cm od palců |
Jakoze ty kliky taky v kuse na 1 serii ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 07, 2013 5:39 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | kliky široké, cca 80 cm od palců |
na dotek hrudniiku s podlahou a nahore propnout? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út květen 07, 2013 5:41 am Předmět: |
|
|
1 serie...ne, hrndnik na podlahu ne, ale na kostku 3x3x3 cm , jinak bych si rozbil šňupák
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 07, 2013 5:43 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | 1 serie...ne, hrndnik na podlahu ne, ale na kostku 3x3x3 cm , jinak bych si rozbil šňupák |
my to delali s piskaci kacenkou a pocitali pisknuti :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út květen 07, 2013 5:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út květen 07, 2013 5:50 am Předmět: |
|
|
No sorry, ale pokud to neni na 1 serii tak co je to za osobak ? To si taky klidne mohl delat po 20ti s 15 min prestavkama a posledni 3 si dat treba az pred spanim. Ale stale by to bylo daleko lepsi nez nic )
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út květen 07, 2013 6:04 am Předmět: |
|
|
byla to 1 serie :-D to ne je k tomu hrudniku na zem ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: út květen 07, 2013 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | shyby
60serii...60 min...401 reps
(5x10, 2x9, pak po 6 sem tam,vetsinou 5. po 7, ke konci uz jsem to hrotil, abych to stihnul)
EDIT: 90% na sirku ramen, zbytek siroke, z meho hlediska BB shyby, brada nad hrazdu, dole vyveseni, zadne kopani, max. vyuziti elasticity svalu |
To mi připomíná, že kdysi dávno jsem dal 500 shybů za 55minut - ale byli všechny švihaný co nejvíc a vážil jsem tak o 20 kilo méně |
ty svine, to je muj sen dat 500 za hodinu, ale myslim, ze to je mimo me schopnosti |
Zrovna dneska se s kámošem chystáme překonat svoje rekordy ve shybech za hodinu, tak sem pak hodím jak to dopadlo :) chystám se jít přes 700 (dosavadní 607), tak držte palce
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|