|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
kubaz

|
Zaslal: ne duben 28, 2013 9:44 am Předmět: |
|
|
pravda ale rekni mi ktery blb by dacal one stop po treninku jdyz sou v nem i pomalu vstrebatelne bilkoviny a komplex sachry ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: ne duben 28, 2013 9:46 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | pravda ale rekni mi ktery blb by dacal one stop po treninku jdyz sou v nem i pomalu vstrebatelne bilkoviny a komplex sachry ? |
Tady se bavíme o Instant Mass
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne duben 28, 2013 9:58 am Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | mně se hrozně líbí, jak někdo propaguje nějakou značku - "dřív jsem neměl výsledky, ale pak jsem přešel na jiný protein a naprostá bomba!! výsledky se dostavily hned a je to zaručeně kvalitní!!!" ty 2 odměrky proteinu za den toho asi samy o sobě moc nezměnily |
myslíš mně ??? at ti mužu odpovědět .
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne duben 28, 2013 10:02 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Spam napsal: | | kubaz napsal: | | pravda ale rekni mi ktery blb by dacal one stop po treninku jdyz sou v nem i pomalu vstrebatelne bilkoviny a komplex sachry ? |
Tady se bavíme o Instant Mass |
no v tom to je, ze ty jsi ho uvedl k tem gainerum, ktere tu resime po treningu |
tak pokud jde o mně tak
přes den One Stop XTREME
po trenalu Instant Mass
+ jasně celý den další doplnky,
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne duben 28, 2013 10:07 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | pravda ale rekni mi ktery blb by dacal one stop po treninku jdyz sou v nem i pomalu vstrebatelne bilkoviny a komplex sachry ? |
na to ti rád odpovím , mám jednoho kluka co prostě časově nestihne do 3 h, dát jídlo ,
ani protein atd , tak bere Extrema , aby tam mněl i ty pomale bílouše , ale to je vyjímka .
A určitě se ptáš proč neda po cestě protein atd , tak prostě to nejde musí dat něco cca 0-30
min po treninku a pak bohužel 2-3 h nic,
Ma to tak , má smulu ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
nějak mi padnul asi Gainer od ronnieho a protože mám teď tréninky co trvaj ty dvě hodiny, tak bych si asi před tréninkem prdnul nějakej gainer, přeci jen chci spíš nabírat.... teď koukám, že je v akci G15
https://obchod.ronnie.cz/s-4266-g-15-anabolic-gainer.html
Jak je na tom s chutí a stravitelností?:) s gainerama moc zkušeností nemám, naposled jsem měl Compress BIG a ten musím říct, že i přes ne zrovna dobrou chuť fungoval dobře... (měl tuším zvýšenej obsah BCAA) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 9:28 pm Předmět: S |
|
|
G15 ted mám.A musím říct,že chutově super.Mám nejrači vše vanilkové,ale zkusil jsem dabl chocolate a good.Rozpustnost taky fajn a palatinosa přijemný bonus.Za mě 1
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: so květen 04, 2013 1:25 pm Předmět: |
|
|
u extrifitu jsem ani ja, ani nikdo znamy nikdy problem se stravitelnosti nemel, chutove ma extrifit snad vsechny suplementy vyborne. jestli chces energii na trenink dej ho 30-45 min. pred treninkem. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Radekak47
|
Zaslal: st květen 08, 2013 2:16 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem si ted objednal na zkoušku ten G15, když je ted tak výhodně. Ale jinak jsem doted bral podle mě nejvýhodnější gainer v poměru cena/výkon ANABOLIC ISO GAINER 9072g cca za 1300kč, ale tady na Ronnie je zrovna dost draze. Každý si nemůže dovolit ty předražené značky tak jsem vždycky zkoušel spíš ty levnější a bud to dost hrudkovalo a nebo upadala chut, až na tento. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st květen 08, 2013 2:36 pm Předmět: |
|
|
| Radekak47 napsal: | | Taky jsem si ted objednal na zkoušku ten G15, když je ted tak výhodně. Ale jinak jsem doted bral podle mě nejvýhodnější gainer v poměru cena/výkon ANABOLIC ISO GAINER 9072g cca za 1300kč, ale tady na Ronnie je zrovna dost draze. Každý si nemůže dovolit ty předražené značky tak jsem vždycky zkoušel spíš ty levnější a bud to dost hrudkovalo a nebo upadala chut, až na tento. :) |
Reaguji na ANABOLIC ISO GAINER , jde vidět že sis ani pořadně nepřečetl složení, ty píšeš že si nemužeš dovolit ty předražene značky , ale sám sis ji koupil, přepalena syrovatky ( hnus ) a k tomu cukr fakt super kšeft pro takove firmy, Koukáte na cenu ale už se nepodívate na složeni a atd , Matabolic, megapro, atp atd ,, jedna firma ... totalni shit na trhu a je jich více .
jen kupujte a pak nadávejte že nemužete si dopřat ty předražený ale sami je kupujete .
Sorry že jsem ti to napsal na rovinu ale to fakt bije do očí,
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st květen 08, 2013 3:13 pm Předmět: |
|
|
"Nejsem tak bohatej, abych si mohl kupovat levné věci"
Mates, tohle je klasika to máš jako normální lidi, co nekoukaj na složení u všech výrobků. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st květen 08, 2013 3:13 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | Radekak47 napsal: | | Taky jsem si ted objednal na zkoušku ten G15, když je ted tak výhodně. Ale jinak jsem doted bral podle mě nejvýhodnější gainer v poměru cena/výkon ANABOLIC ISO GAINER 9072g cca za 1300kč, ale tady na Ronnie je zrovna dost draze. Každý si nemůže dovolit ty předražené značky tak jsem vždycky zkoušel spíš ty levnější a bud to dost hrudkovalo a nebo upadala chut, až na tento. :) |
Reaguji na ANABOLIC ISO GAINER , jde vidět že sis ani pořadně nepřečetl složení, ty píšeš že si nemužeš dovolit ty předražene značky , ale sám sis ji koupil, přepalena syrovatky ( hnus ) a k tomu cukr fakt super kšeft pro takove firmy, Koukáte na cenu ale už se nepodívate na složeni a atd , Matabolic, megapro, atp atd ,, jedna firma ... totalni shit na trhu a je jich více .
jen kupujte a pak nadávejte že nemužete si dopřat ty předražený ale sami je kupujete .
Sorry že jsem ti to napsal na rovinu ale to fakt bije do očí, |
Mám už 2. balení.....chuťově je na tom poměrně dobře, ale je to pravda co se týče těch cukrů.....sacharin,aspartam,fruktoza...
Mám ještě asi 3,5 kg...takže doberu (možna něco prodám známým) a budu asi kupovat G15 nebo si míchat vlastní gainer.
A díky za to že jsi napsal, že Metabolic Optimal je veskutečnosti Mega-Pro = ATP
Teď to čtu i na obalu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st květen 08, 2013 3:38 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | Mates-daoc napsal: | | Radekak47 napsal: | | Taky jsem si ted objednal na zkoušku ten G15, když je ted tak výhodně. Ale jinak jsem doted bral podle mě nejvýhodnější gainer v poměru cena/výkon ANABOLIC ISO GAINER 9072g cca za 1300kč, ale tady na Ronnie je zrovna dost draze. Každý si nemůže dovolit ty předražené značky tak jsem vždycky zkoušel spíš ty levnější a bud to dost hrudkovalo a nebo upadala chut, až na tento. :) |
Mám už 2. balení.....chuťově je na tom poměrně dobře, ale je to pravda co se týče těch cukrů.....sacharin,aspartam,fruktoza...
Mám ještě asi 3,5 kg...takže doberu (možna něco prodám známým) a budu asi kupovat G15 nebo si míchat vlastní gainer.
A díky za to že jsi napsal, že Metabolic Optimal je veskutečnosti Mega-Pro = ATP
Teď to čtu i na obalu... |
napsal bych ti ( i všem ostatním ) více o teto firmě ale bohužel nejde to ,
Ale vyhni se i new Lion nutrition, další filialka od teto společnosti , a další, dělaj medialní masaže a už hodně lidi se chytlo . Mněl jsem tu čest vidět a zkusit co vyrábí ( míchaj ) a mužu ti říct že to jsou hnusy . BCAA 50 % cukru , skřípe mezi zuby jak bys jedl písek , bcaa jsou slepene takove kuličky , nerozpustne , normálně ti udělaj takovou ropnou skvrnu a vodní mlhu v 2 cm, no prostě h...s , aminokyseliny lepene z proteinu 40 % -50 % amin, zbytek tuky a cukry . hlavne že to jsou 3 gm tablety a toto lidi kupují protože pixle je vyjde levněji . než třeba on jiných firem .
Kup si tady přes e-shop třeba WPC80 2 kg, k tomu palu + maltu namíchej a budeš spokojena hlavně i to tvoje tělíčko a ve výsledne ceně zjistíš že jseš na tom možná ještě líp,
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st květen 08, 2013 3:58 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | člověk napsal: | | Mates-daoc napsal: | | Radekak47 napsal: | | Taky jsem si ted objednal na zkoušku ten G15, když je ted tak výhodně. Ale jinak jsem doted bral podle mě nejvýhodnější gainer v poměru cena/výkon ANABOLIC ISO GAINER 9072g cca za 1300kč, ale tady na Ronnie je zrovna dost draze. Každý si nemůže dovolit ty předražené značky tak jsem vždycky zkoušel spíš ty levnější a bud to dost hrudkovalo a nebo upadala chut, až na tento. :) |
Teď to čtu i na obalu... |
napsal bych ti ( i všem ostatním ) více o teto firmě ale bohužel nejde to ,
Ale vyhni se i new Lion nutrition, další filialka od teto společnosti , a další, dělaj medialní masaže a už hodně lidi se chytlo . Mněl jsem tu čest vidět a zkusit co vyrábí ( míchaj ) a mužu ti říct že to jsou hnusy . BCAA 50 % cukru , skřípe mezi zuby jak bys jedl písek , bcaa jsou slepene takove kuličky , nerozpustne , normálně ti udělaj takovou ropnou skvrnu a vodní mlhu v 2 cm, no prostě h...s , aminokyseliny lepene z proteinu 40 % -50 % amin, zbytek tuky a cukry . hlavne že to jsou 3 gm tablety a toto lidi kupují protože pixle je vyjde levněji . než třeba on jiných firem .
Kup si tady přes e-shop třeba WPC80 2 kg, k tomu palu + maltu namíchej a budeš spokojena hlavně i to tvoje tělíčko a ve výsledne ceně zjistíš že jseš na tom možná ještě líp, |
Měl jsem možnost vyzkoušel nějakou tu věc od ATP a byla to hrůza....hlavně to "Maxi 90" nebo jak se to jmenuje....děsivá rozpustnost, hrozné složení a téměř nepoživatelné...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|