|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Spam

|
Zaslal: po květen 13, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
Jo, díky... a na tohle říkáš co?
No jasný, všechno chápu... ale já myslel že pokud si seženu někde namletej třeba oves a přidám ho do gaineru, tak abych z toho neměl hustou kaši, něco jak krupičnou :D
Kvůli tomu se ptám jestli není třeba nějakej instant, rozpustnej...
No a taky tekuta strava je rychlejc vstrebatelna, nez tuha... takze kdyz tuhou namelu, tak si stejne nepomuzu ne? Kvuli tomu se vlastne dava PTN v tek. podobe, aby to telo co nejdriv vstrebalo oproti pevnemu jidlu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 13, 2013 11:39 am Předmět: |
|
|
tak co sakra teda chces?
malta z obilnin ti nesedi, mlete obilniny ti nesedi
co teda chces???? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po květen 13, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
Maltu ani palatinozu nechci...
Já se teda možná úplně pletu, ale tak snad ne. Když je ve složení např u Instantu tohle: Základ tvoří bioaktivní celozrné sacharidy z ovsa a ječmene bohaté na betaglukany a obohacené o trehalózu
Tak ty celozrnné sacharidy jsou co? Popř. odkud a v jaké podobě? Namletej oves a ječmen to nebude... nebo ano?  V tom případě se omlouvám...
Naposledy upravil Spam dne po květen 13, 2013 11:45 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 13, 2013 11:45 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Maltu ani palatinozu nechci...
Já se teda možná úplně pletu, ale tak snad ne. Když je ve složení např u Instantu tohle: Základ tvoří bioaktivní celozrné sacharidy z ovsa a ječmene bohaté na betaglukany a obohacené o trehalózu
Tak ty celozrnné sacharidy jsou co? Popř. odkud a v jaké podobě? Namletej oves a ječmen to nebude... |
a co je malta z ovsa?? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po květen 13, 2013 11:49 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Spam napsal: | Maltu ani palatinozu nechci...
Tak ty celozrnné sacharidy jsou co? Popř. odkud a v jaké podobě? Namletej oves a ječmen to nebude... |
a co je malta z ovsa?? |
Už jsem se asi dohledal:
Organický zdroj celozrnných sacharidů (oves a ječmen)
Po dlouhé roky je do přípravků přidáván maltodextrin jako zdroj sacharidů. To však není optimální a to díky minimálnímu obsahu vlákniny a stále poměrně vysokému glykemickému indexu.
Proč organický?
Organické zemědělství je bezpečné a suroviny z těchto zdrojů neobsahují pesticidy a další nežádoucí látky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po květen 13, 2013 11:50 am Předmět: |
|
|
A mě jde celou dobu jen o to, v jaké podobě tam ten oves a ječmen jsou, jak říkám rozmixovaný oves to určitě nebude :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 13, 2013 12:01 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | A mě jde celou dobu jen o to, v jaké podobě tam ten oves a ječmen jsou, jak říkám rozmixovaný oves to určitě nebude :-) |
proc je spatny glykemicky index?
apropos, jestli rozumim: organicky=BIO? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po květen 13, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Spam napsal: | | A mě jde celou dobu jen o to, v jaké podobě tam ten oves a ječmen jsou, jak říkám rozmixovaný oves to určitě nebude :-) |
apropos, jestli rozumim: organicky=BIO? |
GI je dobry ale v rozumné míře, takže proto jak už jsem psal tam je obsaženo třeba směsice malty, palat. a cel. sacharidy.
Ale pořád nevím to na co se ptám...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po květen 13, 2013 12:43 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Spam napsal: | | A mě jde celou dobu jen o to, v jaké podobě tam ten oves a ječmen jsou, jak říkám rozmixovaný oves to určitě nebude :-) |
GI je dobry ale v rozumné míře, takže proto jak už jsem psal tam je obsaženo třeba směsice malty, palat. a cel. sacharidy.
Ale pořád nevím to na co se ptám... |
promin ale spíše nevíš co chceš ,
pokud chceš už hotový suplík ( maltu,palu atd... ) tak šup na ronnie shop a kup si je ,
pokud chceš jako produkt co jsem ti ukazoval tak šup a bež do kramu ,
fakt nevím jak ti pomoci ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po květen 13, 2013 1:04 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | Spam napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Spam napsal: | | A mě jde celou dobu jen o to, v jaké podobě tam ten oves a ječmen jsou, jak říkám rozmixovaný oves to určitě nebude :-) |
pokud chceš už hotový suplík ( maltu,palu atd... ) tak šup na ronnie shop a kup si je ,
fakt nevím jak ti pomoci , |
Dobře asi jsem to celé špatně pochopil já... takže když se píše ve složení např. u Instant massu že obsahuje Organické sacharidy z ovsa a ječmene zajišťují optimální zdroj energie s nízkým glykemickým indexem tak to je maltodextrin/palatinóza, ktera je vyrobena z ovsa/ječmene?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 13, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: |
Dobře asi jsem to celé špatně pochopil já... takže když se píše ve složení např. u Instant massu že obsahuje Organické sacharidy z ovsa a ječmene zajišťují optimální zdroj energie s nízkým glykemickým indexem tak to je maltodextrin/palatinóza, ktera je vyrobena z ovsa/ječmene? |
rekl bych ze ano _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po květen 13, 2013 1:36 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Mates-daoc napsal: | | Spam napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Spam napsal: | | A mě jde celou dobu jen o to, v jaké podobě tam ten oves a ječmen jsou, jak říkám rozmixovaný oves to určitě nebude :-) |
fakt nevím jak ti pomoci , |
Dobře asi jsem to celé špatně pochopil já... takže když se píše ve složení např. u Instant massu že obsahuje Organické sacharidy z ovsa a ječmene zajišťují optimální zdroj energie s nízkým glykemickým indexem tak to je maltodextrin/palatinóza, ktera je vyrobena z ovsa/ječmene? |
chlape vždyt to tam přímo u massu maš napsano ja ti to radší postnu ,
a přečti si komplet složení , máš to tam vše krásně rozepsano .
tak snad si vybereš
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: čt květen 16, 2013 3:16 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, chtěl bych se zeptat jak je na tom Mutant Mass co se týče kvality. Popřípadě nějaké ohlasy od lidí co ho užívali.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 3:17 pm Předmět: |
|
|
| prime napsal: | | Zdravim, chtěl bych se zeptat jak je na tom Mutant Mass co se týče kvality. Popřípadě nějaké ohlasy od lidí co ho užívali. |
Cena odpovídá kvalitě...
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 3:26 pm Předmět: |
|
|
no je to takový základní gainer pro nenáročné. Svůj účel splní _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|