nepotesi, protoze vim, ze bys jich dal urcite vic a to nemluvim o nadhmatu, tam mezi nama bude rozdil nekolik desitek opakovani
ale anglicaky jsem nedelal dva mesice
nahmat mi docela jde, ale otazka je, jak na tom budu po tech anglicacich
abych nedelal serie o jednom trapnem opakovani
ale timto dekuji soudruhu Lusterovi za zavazek
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
dneska to slo az prekvapive dobre mezi 1/ a 2/ byla pauza asi hodinu a pul, takze mezi tim sem dal jenom odmerku Cellucorproteinu a behem druhyho treninku sem si udelal mix Cellucor Beta BCAA + horcik + B6 + askorban sodny = perfektni drink jinak dneska rano sem se probudil s peknou kreci v lejtku, takze tam ten horcik budu ladovat jeste vic, ocividne ho mam nedostatek, protoze ani pri celkem dost vysokejch davkach zadnej pruser neprichazi
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
musis guglovat GTG method v mym pripade to znamena, ze sem ty shyby delal ruzne behem dne, dneska to bylo prevazne dopoledne ob cca jednu hodinu vzdycky 8 opakovani (timhle stylem 7x8) a zbytek pak venku uz sem to jel v ramci toho kruhace.. (takze mimo "GTG")
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Ahááá, já že je to nějaká hardkór varianta shybu, kdy se jednou rukou přitahuješ, druhou šťouráš v nose a v přednožení držíš na kotnících visícího sparinga
2/
trx pull-up 8x
pistol squat 10x
ab whee l 10x
trx pull-up 8x
pistol squat t 10x
ab whee l 10x
pri FP bylo blbe cejtit pravy nadro takze sem dalsi tezky serie radsi vynechal a dam tomu trochu oraz, nic s tim neni, akorat to chce trochu odlehcit.. prece jenom ty tezky FP z minule a pak hned trx dips a HS tomu daly dost zabrat..
ode dneska zmena z chin-ups na trx pull-ups pro nasledujici 3 tejdny, ale budu to muset nejak pozmenit, protoze nasledujici tejden nebude skoro vubec cas, tak nevim, jak se mi povede neco odcvicit, no snad jo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru