SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt květen 16, 2013 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc o nem mluvite tak skarede?
chutove je dobry
a kluci co ho berou pravidelne si nestezuji
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt květen 16, 2013 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já s ním začínal a účel splní.
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: čt květen 16, 2013 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prime napsal:
Zdravim, chtěl bych se zeptat jak je na tom Mutant Mass co se týče kvality. Popřípadě nějaké ohlasy od lidí co ho užívali.

mel sem mutanta tak 2-3 pytle a celkem nic moc.. vic mi vyhovoval mega mass od weidra
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt květen 16, 2013 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ALKAPONE napsal:
prime napsal:
Zdravim, chtěl bych se zeptat jak je na tom Mutant Mass co se týče kvality. Popřípadě nějaké ohlasy od lidí co ho užívali.

mel sem mutanta tak 2-3 pytle a celkem nic moc.. vic mi vyhovoval mega mass od weidra

proc nic moc?
nenabral jsi?
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: čt květen 16, 2013 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ALKAPONE napsal:
prime napsal:

proc nic moc?
nenabral jsi?

to taky :-D celkova to na me pusobylo nic moc, kvalita proteinu bude mizerna,vune i chut chemicka a uz po par davkach celkem na bliti.. u davky 80g+ strevni potize a to se me nestava jen tak :-D kdyz se na to divam spostupem casu tak bych si tady ty levny shity uz nekoupil.. muj nazor
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt květen 16, 2013 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pri moji davce 65g, je puvod tech 10g bilkovin vicemene jedno
Insano41

PříspěvekZaslal: čt květen 16, 2013 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ALKAPONE napsal:

to taky :-D celkova to na me pusobylo nic moc, kvalita proteinu bude mizerna,vune i chut chemicka a uz po par davkach celkem na bliti.. u davky 80g+ strevni potize a to se me nestava jen tak :-D kdyz se na to divam spostupem casu tak bych si tady ty levny shity uz nekoupil.. muj nazor

hlavně, že jsi měl 2-3 pytle
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Insano41 napsal:
ALKAPONE napsal:

hlavně, že jsi měl 2-3 pytle

Zacinal sem to naka chut nebo vune ti je ukradena hlavne ze to poroste
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: so květen 18, 2013 1:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vsichni si tu na neco stezujou, po nutrendu mate nafouklej pupek (ja taky:D), po extrifitu srajdu po mutantovi taky srajdu, je neco co vsem vyhovuje? :D me osobne prave nejvice sedi ten vyse zmineny extrifit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: so květen 18, 2013 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pavel.hladik napsal:
vsichni si tu na neco stezujou, po nutrendu mate nafouklej pupek (ja taky:D), po extrifitu srajdu po mutantovi taky srajdu, je neco co vsem vyhovuje? :D me osobne prave nejvice sedi ten vyse zmineny extrifit.

Nikdy nebude nic všem vyhovovat... ať už po stránce chuťové, nutriční, stravitelnost, pěnivost a nakonec přijde někdo kdo prohlásí, že je ten onen gainer na hovno, že na něm nefungoval a že nepřibral .
Každopádně bych se držel ověřenejch gainerů a to: GO PRO 30, COMPRESS B.I.G., INSTANT MASS NATIVE nebo i CARBOJET MASS PROFF. - Amix, JUMBO - Scitec
Aesthetics

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z osobních zkušeností:
Actions Whey Gainer od aminostar : Přibral jsem cca 6kg "a to přibírám obtížně"ektomorf ne úplnej" samo sebou jsem držel i dobrou stravu... Chuť po čase opravdu děsná ačkoli je to jen čokoláda, prašnost...

COMPRESS B.I.G : Výborná chuť čokolády,hustota, celkově spokojenost... avšak kupodivu větší efekt na mě měl již zmíněný od aminostar... Přesto si říkám že snad již nikdy více actions whey jak jsem po 2měsících znechucenej :D....

Mutant Mass Gainer: žeby to byl zas takovej zázrak to zrovna ne... musel jsem si asi tejden zvykat než jsem přestal obsrávat kvartýr :D...

Matrix: Nejlepší chuťovka s cookies, nabírání taky supr. Nejchutnější co jsem asi kdy měl.

One stop: jahoda... absolutně nejhorší chuť asi i díky mé chybě když jsem ho chlemstal dost a měl ho na 6kg...jedné příchutě..fatalita... Přesto v té době jsem sním byl nadmíru spokojen... je to již dlouho tak vám víc nepovím :D...

Nyní uvažuji že vyberu něco z žebříčku stránek bodybuilding. Nebo přečtu recenze od vás :)
Spam

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aesthetics napsal:
Z osobních zkušeností:
Actions Whey Gainer od aminostar : Přibral jsem cca 6kg "a to přibírám obtížně"ektomorf ne úplnej" samo sebou jsem držel i dobrou stravu... Chuť po čase opravdu děsná ačkoli je to jen čokoláda, prašnost...

COMPRESS B.I.G : Výborná chuť čokolády,hustota, celkově spokojenost... avšak kupodivu větší efekt na mě měl již zmíněný od aminostar... Přesto si říkám že snad již nikdy více actions whey jak jsem po 2měsících znechucenej :D....

Mutant Mass Gainer: žeby to byl zas takovej zázrak to zrovna ne... musel jsem si asi tejden zvykat než jsem přestal obsrávat kvartýr :D...

Matrix: Nejlepší chuťovka s cookies, nabírání taky supr. Nejchutnější co jsem asi kdy měl.

One stop: jahoda... absolutně nejhorší chuť asi i díky mé chybě když jsem ho chlemstal dost a měl ho na 6kg...jedné příchutě..fatalita... Přesto v té době jsem sním byl nadmíru spokojen... je to již dlouho tak vám víc nepovím :D...

Nyní uvažuji že vyberu něco z žebříčku stránek bodybuilding. Nebo přečtu recenze od vás :)

Tak ono když to vemeš tak že jsi ektomorf, tak potřebuješ určitě víc jednoduchých cukrů a ty získáš určitě víc z Actions Whey Gaineru než z B.I.G. Takže proto třeba ten od Aminostaru na tebe lépe působil, když pominu stravu.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je trošku takový mýtus, že ektomorf potřebuje víc cukru, než endomorf, aby přibral. Ektomorf potřebuješ spíše vyšší hodnoty makronutrientů, než zyšovat obecně příjem jednoduchých cukrů. To v dnešní "junk food" době není žádoucí, protože už takhle ta strava poskytuje jednoduchých cukrů dostatek. Pokud přibral po Actions, tak je to hlavně právě vysokým GI, které výrobek má, plus velké množství fruktózy (se divím, že z toho nes*al jak Alík), takže těch zmiňovaných 6 kilo bude hlavně tuk (pokud se nejdnalo o počátky cvičení). Jestli netrpěl anorexií, či extrémně malým množstvím tuků, tak je takové nabírání k ničemu a pouze zátěž na organismus. "Pasivní" hmota nijak organismu neprospívá a akorát je o 6 kilo zatíženější pohybový aparát.
Aesthetics

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6kg které nepřikládám jen gaineru. Jen tvrdím že to šlo rychleji. Začal jsem cvičit po téměř roční pauze, dost jsem spadl, ale svalová paměť se stará a tak celkem rychle vše vrací. Žeby to byl zejména tuk to vylučuji. Také jsem po něm neměl žádné potíže, jen mi zrovna moc nechutná.
Aesthetics

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem ještě zauvažoval co takhle zkusit "90%" protein s maltodextrinem "vím že to někdo tak dělá proto se ptám co celkově vy na to"
Zdá se mi to levnější než kupovat gainer a protein zvlášť.
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: