|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
stas
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 3:22 pm Předmět: |
|
|
17.5.2013 7. TRENING
CELNE DREPY
5x6x55
dnes som prekvapujuco citil lave trieslo a nie prave. Ale myslim, ze to bude OK.
BENCH PRESS
8x60
8x60
8x60
7x60
bolo to tazsie, hlavne kvoli tomu, ze ma kurevsky bolelo prave zapestie. Sice nie z treningu, ale znova som mu nalozil za posledne 2dni. Takze som sa viac sustredil na to aby to nebolelo ako na tlacenie :)
PRITAHY VC
4x8x57,5
MP
5x5x32,5
BRUCHO
rozne
Na to,ze som sa velmi tesil na trening, to bolo dnes len priemerne, splnenie planu. Mozno to bolo tymi nutenymi dvomi dnami volna, 1 den je ideal..
Konecne prisli doplnky a mozem znova zacat davat PTN.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
stas
|
Zaslal: ne květen 19, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
19.5.2013 8. TRENING
BENCH PRESS
5x70
5x70
5x70
5x75 PR
5x72,5
Dnes som isiel cvicit s velkym respektom k pravemu zapestiu. Vcera som ho maximalne relaxoval, natieral flectorom a konskou mastou. Aj plechovku piva som pil lavou rukou. Vysledok bol celkom fajn, pri BENCHI ma bolelo iba pri zdvihani a pokladani cinky na stojan. Ked by bol velky problem, stale mam v zalohe ibalgin pred treningom. Robim, vsetko pre to aby som vydrzal aspon do konca mesiaca (a nerozpadol sa dovtedy). Radsej nepisem, co bude na buduce, len dufam, ze bude na buduce :D Plan je 5x5x72,5
ZHYBY
4x8xBW
 len tak tak
MRTVY TAH
5x5x100
velmi velmi tazke. Uz pri rozcvicovacich seriach som sa riadne zadychal a zapotil.
BICEPS VC
4x8x35 PR
PULLOVER + LYTKA
PULLOVER
4x10x20
No a tento cvik vyradujem, pretoze po nom velka bolest zapestia.
LYTKA
12x20
12x20
12x20
12x25
12x25
musim opatrne, lebo lytka velmi lahko zlikvidujem.
PTN1 ihnet po treningu: 80g hroznoveho cukru, trocha citronu, cerstvych matovych listov a 5g kreatinu s vodou. Kreatin budem davat asi s PTN2
PTN2 po 30min: 35g protein, 40g malty a voda. Ta malta je taka zbrnda, neviem ci to je tou znackou. Ale pochopil som, preco sa tomu hovori malta
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: út květen 21, 2013 8:09 pm Předmět: |
|
|
21.5.2013 9. TRENING
BENCH PRESS
4x8x62,5
tazke to je, hlavne tie posledne opakovania, ale stale pod kontrolou. Ono asi hlavne tie patky spred dvoch dni dost vycerpavaju. Avsak ucel je trocha prekrvit svaly a pripravit na dalsie patky 5x5x72,5
CELNE DREPY
5x6x60
s touto vahou je to na hranici kedy si este ukontrolujem techniku. Slusny masaker.
PRITAHY VC
8x55
8x55
8x55
8x60
Svaly chrbta citim este z mrtvol a zhybov, a mam svalovicu aj na kridlach aj na trapezoch. Takze dnes chrbat len takym lahsim cvikom.
BRUCHO
vselico par serii, nechcelo sa mi to pocitat, ale postupne zacinam cvicit aj brucho :D
Vcera som bol dost zlomeny. Z prace domov spat najest spat. Dnes by som zasa z prace zaspal, kava je uz naozaj nutna pred treningom. Minuly trening mi dal zabrat (CNS), jednoznacne ho beriem ako tazky trening a tento ako lahky. Do objemu to ide, budem musiet uz vyradovat kosele..
MP nemozem cvicit kvoli zapestiu a lytka ma z minula zas bolia mrchy..
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: pá květen 24, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
23.5.2013 10. TRENING
BENCH PRESS
5x72,5
5x72,5
5x72,5
5x75
5x77,5 PR
5x70
ZHYBY
4x8xBW
MT
5x5x102,5 PR
Masaker
BICEPS s VC
4x8x35
LYTKA VYPONY
5x10x35
Dnes fantasticky trening.. Zapestie boli stale menej a menej, ale stale boli, takze niekolko cvikov nemozem nadalej cvicit..
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: ne květen 26, 2013 7:32 pm Předmět: |
|
|
26.5.2013 11. TRENING
BP
4x8x65
dalej uz to sem ani pisat nebudem, ale pokial sem nenapisem ze to bolo lahke, tak vzdy tlacim posledne serie na doraz, len tak tak, na krv
CELNE DREPY
5x6x65
to uz bolo za hranicou mojich moznosti a bolelo to
PRITAHY VC
4x8x60
BRUCHO+ LYTKA
LYTKA
5x10x40
BRUCHO
5serii, neviem ako sa to vola.. :)
po minulych MT ma pobolieva trocha prave trieslo, musim sa pohrat s technikou, je mozne ze som sa moc zaklanal ci co..
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: út květen 28, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
28.5.2013 12. TRENING
BENCH PRESS
5x75
5x75
5x75
5x75
4x80 PR
4x80
presnejsie 4,75x80. Pri prvej serii s 80kg, piate opakovanie, uz uz som ho vytlacil a cinka sa niekde v polke drahy zasekla, tak som to polozil na tu spodnu zarazku stojanu. Mal som trocha vycitky, ze som sa do toho moc neoprel a ze som to rychlo vzdal. Tak som si povedal, ze skusim dalsiu seriu. Znova ta ista situacia, piate opakovanie, cinka v polke drahy, ale tentokrat som si povedal, ze tu mrchu vytlacim. Tlacil som aj ocami, fukal som, ale po chvile ma zabolelo v pravom ramene a cinka zacala klesat, len tak tak, ze som ju polozil na tu zarazku spodnu. Uvidime ako to cele dopadne, snad budem moct pokracovat.
ZHYBY
8xBW
8xBW
10xBW
8xBW
dnes taka ta CF technika, trocha pohupavania a vkuse..
MT
5x5x105 PR
Este aj po styroch dnoch od poslednych MT mierne pobolievalo trieslo. Chyba je, ze som krivy a vykrucam sa pri tom, presnejsie zadok mam oproti osi viac napravo. MT urcite nie je cvik pre mna, ale cvicim ho, lebo po nom rastiem. No a silovo som citil rezervu dnes velku so striedavym uchopom. Ale viac zavazi ako 107,5 nemam a aj tak si myslim, ze sa mi coskoro nieco "rozpadne", takze kupovat zatial nebudem.
BICEPS
4x8x35
BRUCHO + LYTKA
LYTKA
4x10x45
no a teraz idem jest a s napatim ocakavat ci bude dalsi trening.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 28, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
Pekne, je videt, jak se od zacatku logu pomalu ale jiste pekne zlepsujes a je videt, ze te cviceni opravdu bavi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: čt květen 30, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
30.5.2013 13. TRENING
BENCH PRESS
4x8x67,5
ze by som sa nejak moc potrapil nemozem povedat, iba posledne opakovanie stalo za to. A to bol vlastne taky maly PR. Skorej bol mierny problem, ze som naposledy jedol tuhu stravu 6 hod. pred treningom, na co nie som zvyknuty, ale po benchi problem uz nebol.
CELNE DREPY
5x5x70
Treba to brat s rezervou, a sotva je to na paralel. Jedina cesta ako sa dalej zlepsovat bude zlepsit zufalu pohyblivost panvy. A potom zacat zas od nuly.. Sa mi nechce, ale musim..
MILITARY PRESS
2x8x20
Zapestie boli ovela menej, aj by som to odcvicil, ale pri tomto cviku to proste stale boli v dolnej polohe ako mam zapestie vykrutene. Takze nadalej budem pokracovat bez MP nech sa to uplne dolieci. To iste pre triceps a pullover.
LYTKA
4x10x40
lytka si zacinaju pomaly zvykat na zataz, snad to nezakriknem
BRUCHO
paradoxne pri cviceni brucha ma dost hnevalo trieslo. Chcem pohladat na nete nejaky dobry 20 min workout, pretoze chcem six-pack, co by nemal byt problem, lebo brucho mam ploche :D Ak mate tip, sem s nim..
Dnes som dal vynimocne chrbatu uplne pokoj, ale ozaj vynimocne.
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: ne červen 02, 2013 7:56 am Předmět: |
|
|
1.6.2013 14.TRENING
Pridavam zapis so vcerajsieho treningu.
BENCH PRESS
5x77,5
5x77,5
5x77,5
4x77,5
5x77,5
5x77,5
Od zaciatku mi cinka moc v ruke nesedela, zdalo sa mi, ze mam nejake moc mokre ruky. Tak na piatu seriu som si dal rukavice a mohol som sa lepsie sustredit na tlacenie a islo to lepsie. Tu uz naozaj malickosti rozhoduju o uspechu opakovani. O dve zrnka ryze menej a 5 min spanku menej, tak by to nedopadlo dobre :D. V tej stvrtej serii som piate opakovanie nedokazal vytlacit, aj ked trvalo pomerne dlho.
ZHYBY
4x8xBW
znova som asi nejake gramy pribral, lebo dnes to islo sakra tazko.
MRTVY TAH
5x5x107,5 PR
od rana ma bolela cela lava cast chrbta, tak som sa bal, ze co to spravi. Dnes sa mi nepacila technika, nedokazal som udrzat rovny chrbat. Po cviceni som bol hotovy, aj chrbat pekne bolel. Ale stal sa maly zazrak. Natrel som chrbat konskou mastou a krasne mi ho uvolnilo, ze dnes rano ani neviem ze som vcera cvicil. A to som myslel, ze asi posledny trening.
BICEPS VC
8x40
6x40
4x40
4x40
to uz som trocha s vahou prehnal
LYTKA
4x10x50
Ano, lytka zareagovali, fantazia.
Aktualka zo vcerajsieho treningu. Stale to pyta objem, vela objemu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: po červen 03, 2013 9:28 pm Předmět: |
|
|
3.6.2012 15. TRENING
BENCH PRESS
8x70
8x70
8x70
7x70
Dnes som citil, ze prsia este nie su 100 percent zregenerovane, ale dufal som, ze 4x8x70 spravim. Kazdopadne to bolo o chlp, a som spokojny, ze som sa aspon posnazil, aj ked to posledne opakovanie bol dopredu prehraty boj :D Ale nic strasne, tych 70kg nie je tazke odgulat..  A samozrrejme by bolo mudrejsie cinku odlozit skorej..
posledna seria:
http://youtu.be/db5eXHo6HCc
CELNE DREPY
5x8x65
islo to jak po masle technicky. Avsak skoro som dusu vyplul, a ta vysoka vlhkost tomu dnes nepridavala. Tu som bol este vysmiaty
PRITAHY VC
2x8x60
no a tu zacalo peklo. Minule som veru dobre spravil, ze som nesiel po drepoch chrbat. Aj dnes som citil, ze ma uz nejako nalozene. Ale povedal som si, ze zvladne. Uz pri rozcvicovacich seriach ma zacalo trocha pobolievat pod lopatkou. Ale chcel som to rozcvicit. Dopadlo to tak, ze po druhej serii uz to bolelo velmi skaredo a pokracovanie by sa rovnalo samovrazde.
Tak som aspon dokoncil trening Lytkami a bruchom.
LYTKA
4x10x40
Lytka boli velmi stuhnute a len len ze som nedostal krc
BRUCHO
nasiel som si jednoduchy workout a odcvicil ho, dokonane..
Hodinu po treningu som uz v chrbte citil neprijemnu ostru bolest akoby mi niekto zapichol kopiu pod lopatku. Je to opuchnute. Namazal som to dvakrat konskou mastou, chcel som si dat ibuprofen, ale nasiel som voltaren, ze by to nejako pomohlo nemozem povedat. *K tomu som nevladal zjest veceru. 100g kuracieho masa a 100g zemiakov som jedol pol hodinu a nakoniec som rad, ze som to nevyvracal.
Teraz uz lezim v stabilizovanom stave a premyslam ze este trocha tvarohu zvladnem.Nasleduju dva dni volna (stale dufam, ze nie mesiac  )
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: čt červen 06, 2013 10:15 pm Předmět: |
|
|
6.6.2013 16. TRENING
Uvodom par technickych informacii. Najprv dobra sprava: prave zapestie je takmer uplne zdrave, trieslo 100percent. Zla sprava je, ze stafetu bolesti prebrala zasa bolest chrbta (pod lavou lopatkou). Uz treti den beriem voltaren, takze predtreningovy napoj sa skladal z kavicky a voltarenu. Co sa tyka chrbta, tak sa chystam vyhladat nejakeho ortopeda, pretoze si nemyslim, ze nejak chrbat pretazujem. Silovo tam je urcite rezerva, hlavne na MT. Ani technika nie je az taka katastrofalna. Par rokov dozadu som mal taketo problemy, a doktor povedal, ze mam posilit ochabnute svaly. Myslim, ze tie ochabnute svaly su dostatocne posilene, nemam ani problemy s drzanim tela. Ale necham to cele na posudenie odbornika. Dost ma to spolu s trieslom brzdi v pokroku. To by bolo, keby sa mozem opriet do MT tak ako do BP.
BENCH PRESS
5x80 PR
5x80 PR
4x80
3x80
4x80
4x80
Prva a druha seria s rezervou, ale nanestastie sila rychlo odisla. Tretiu seriu som piate opakovanie potlacil len na spodnu zarazku. Na videu druhej serii to vyzera, ze sa flakam, tak davam aj poslednu, ta je najzaujimavejsia  . Trocha som tukol cinku o stojan, ale poctive 4 opakovania boli.
Pauzy dlhe 2,15min
http://youtu.be/vckAiUpsO0k
http://youtu.be/jfe8Ze4PihQ
BICEPS VC
8x35
8x35
8x35
8x35
TRICEPS kliky medzi lavickami
15xBW
15x15
15x15
15x15
konecne mozem cvicit jediny cvik na triceps, ktory mozem cvicit
LYTKA
10x40
12x45
10x50
10x50
10x50
BRUCHO
bez MT, drepov a zhybov je trening taky relaxacnejsi. Ale dnes som si to vynahradil bruchom. Zistim ako sa volaju cviky a zacnem si to zapisovat. Cvicim dva cviky a vykony bieda  ZATIAL!!
Zaroven neviem co budem cvicit na buduce, ked vynechavam MT, drepy, zhyby..
A co sa tyka vahy, tak ranna minimalna vaha je nejake drobne cez 79. Ale konecne som bol dnes na nakupoch, tak ukoncujem dvojdennu hladovku. Prave som dojedol hovadzi stejk s ryzou a uz si brusim zuby na ochuteny tvaroh vanilka s hrozienkami + pol smotany + banan + 2 lyzice hroznoveho cukru, takze do rana snad na 80 priberiem
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 10:10 pm Předmět: |
|
|
Diky vlku. Ano hnaty mam dlhe a sam som prekvapeny, ze uz dokazem zdvihnut 5x80.
9.6.2013 17. TRENING
BENCH PRESS
5x80
5x80
3x80
4x80
3x80
Chcel som este raz skusit 5x5x80, ale dnes to neslo. Bolo to tazsie ako minule na pocit. Takze zostavame pri tom, ze moja maximalka je 5x5x77,5. Uz sa tesim, kedy to prekonam.
CF ZHYBY
4x8xBW
CELNE DREPY
4X8x55
Obkukal som techniku od miestneho borca riperr. Skusil som mat ruky pred sebou a neskutocne mi to sadlo. Chrbat krasne rovny, po cviceni som ho vobec necitil. Nedavam pri tom ramena tolko dopredu a cinka tlaci trocha viac na krk, ale to nevadi. Vysledok je, ze mi to velmi setri hrudnu chrbticu. Vyborne sa mi tak drepovalo.
LYTKA 4x10x50
BRUCHO
Nasleduju 2 tyzdne uplneho volna od ciniek. Tento tyzden mam vela povinnosti a buduci snad pojdem na dovolenku. A potom uvidime. Dalsiu poriadnu objemovu seriu treningov pojdem az po lete. Neviem si predstavit, ze by som v lete zjedol dostatok jedla aby som mohol priberat. Takze vyzva bude skorej neschudnut, uvidime. Ciel je drzat vahu do konca leta 77-80kg.Kazdopadne do konca roka by som chcel 85kg. Hlavne by som teraz chcel pracovat na flexibilite panvy, aby som mohol robit poriadne drepy. Majte sa fajn, a zdvihaniu ciniek zdar!
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: so červen 22, 2013 11:15 pm Předmět: |
|
|
Nazdar makaci (a flakaci :D )
znova chystam navrat k cviceniu. Uz uz som isiel k Dr. so zapastim, ale vyslo to az na pondelok. Tak neviem ci pojdem, lebo zrovna dnes ma zapestie nejak extra moc neboli. A nemam rad tie pochody: obvodny - ortoped - chirurg... hruoza. Chcel by som byt bez ganglionu, ale zvladnem dalsie 2 mesiace cvicenia aj s nim si myslim.. (ked vynecham par cvikov). Chcel by som pribrat 10 - 30kg (to je jedno coho, ale tuky sa na mna nelepia:) ), tak kopa roboty pred nami. Vyfucal som na 77kg, tak ak znova zacnem, hore pojdu 3 kila za prvy mesiac :D bez problemou, podla skusenosti. Aj ked som vlastne jedol 2 tyzdne ako babo, vacsina straty vahy je voda a hned ako zacnem, resp. sa pozriem na cinky :D vaha rychle porastie, lebo dam kreatin a natankujem vodu. Pol roka toto bude taky nudny log bez nejakych zazrakov. Navyse ma bude stale nieco boliet  ako sa poznam. Momentalne je to len o krutej bolesti zapastia pri akomkolvek zatazeni ak je v polohe mimo 180 stupnov. Co znamena, ze zakladne cviky DREP, MT a BENCH odcvicim v pohode
dobru noc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|