|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RaptorMira

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
ou kej
myslím že jsem to nemyslel zle tak už sem neposílej ty videa. Má to blbý střih a hudba taky nestojí za nic...
co se týče dresu. Já samozřejmě cvičím v dresu hlavně kvůli tomu, že mi to v něm hrozně sluší, není vidět pomerančová kůže na prdeli. Co se týče zdravotní stránky - má to výborný vliv na prokrvení hlavy a dá ti to takový upřímný výraz. To jsou myslím hlavní výhody. Snad jsem na nic nezapomněl. Výkon to moc nezvyšuje. Dobře stažené kolena +10%, využití nohaviček +10%, zpevnění přes ramínka +10%. Víc nee. Když jsem to vypral v cukru tak to i samo stálo, ale na pokus by to asi bez výplně nepustili...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 7:45 pm Předmět: |
|
|
Na to se vážně nedá nic napsat.
Já tě beru jako zkušenýho rozumnýho "dědka"  , takže jsem chtěl vědět, co se ti zase nelíbí a ta hudba je dobrá, proto jsem to sem dával, kvůli dřepu ani tak ne. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 8:06 pm Předmět: |
|
|
:D
debata na téma dřep je natolik vyčerpávající, že jsem ho musela z dnešního tréninku vypustit :D
26.5.2013
hyperextenze
6x12xe-witch+12kg
veslování na stroji
5x10xcosik
benč
12x20
10x30
6x8x37,5
šikmý benč s j.č.
5x8x15kg
kliky na bradlech
5x8
triceps.stahovaní kladky
5x10xcosik
military
4x10x20
zkracovačky
6x40
večer
Suzukiho strečink

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po květen 27, 2013 1:06 pm Předmět: |
|
|
27.5.2013
dřep
20x20
10x30
6x8x47,5kg
legpress
5x10x80kg
výpady s v.č
4x10x40kg
rozhoďnožkastroj
2x4x20x50kg
předkop
5x12xcosi
bicák j.č.
5x10x9kg
šikmé zkracovačky
5x60
přednožování
5x14
... při dřepu jsem manévrovala, až jsem se málem zvrhla, ale nic převratného jsem nevymyslela
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st květen 29, 2013 1:08 pm Předmět: |
|
|
29.5.2013
goodmornings
6x8x50kg
mrtvola
2x10x50kg
6x8x60kg
shyby
široký nadhmat/lehká dopom.
5x12
záda - kladka
za hlavu
5x10xcosi
krčení ramen
6x12x55kg
veslování na stroji
5x10xcosi
bicák
5x10x20kg
břicho na stroji
5x30
zkracovačky
5x40
suzuki
… po trenálu jsem chtěla trochu odlehčit svým suplementačním zásobám, ale zapomněla si shaker … tak jsem nesměle nakráčela k pultu s pytlíkem sachariďáku v ruce a rozhodila šéfa bezelstnou prosbou, zda by mi to neudělal … jeho výraz ve mně vyvolal potřebu svůj dotaz trochu zkorigovat, ale nenapadlo mě nic lepšího, než to naznačit takovým tím šejkrovacím pohybem ruky … výraz co následoval mě přiměl k svižnému odchodu do šatny :D
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: st květen 29, 2013 1:19 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | 29.5.2013
… po trenálu jsem chtěla trochu odlehčit svým suplementačním zásobám, ale zapomněla si shaker … tak jsem nesměle nakráčela k pultu s pytlíkem sachariďáku v ruce a rozhodila šéfa bezelstnou prosbou, zda by mi to neudělal … jeho výraz ve mně vyvolal potřebu svůj dotaz trochu zkorigovat, ale nenapadlo mě nic lepšího, než to naznačit takovým tím šejkrovacím pohybem ruky … výraz co následoval mě přiměl k svižnému odchodu do šatny :D
|
předpokládám, že ti byl v patách
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st květen 29, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st květen 29, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
... :D naštěstí foťák přežil, tak jsem mohla odjet ještě jednu sérku při Zagorce ( já jsem duhová víla  )
Naposledy upravil e-witch dne st květen 29, 2013 8:24 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st květen 29, 2013 8:22 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... :D naštěstí, foťák přežil, tak jsem mohla odjet ještě jednu sérku při Zagorce ( já jsem duhová víla ) |
Priste muzes skusit treba Evu a Vaska
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st květen 29, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
... NE!... už mám objednaná nová sluchátka
jinak chytračiny k technice opět vítány - kolena jsou ok :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt květen 30, 2013 7:02 am Předmět: |
|
|
Mne se to libi, je to pekny jak po technicky strance tak po designovy
Pokud udrzis tuhle techniku i na vyssich vahach bude to super. Myslim, ze mezi holkama u nas mas jednu z nejlepsich technik.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt květen 30, 2013 9:33 am Předmět: |
|
|
Já myslím, že i ta prdel vypadá už udělaná, kolik cm ti ještě chybí do cíle?:D _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt květen 30, 2013 2:27 pm Předmět: |
|
|
... taky by řekla že už je kompletní :D ... začínám mít dokonce pocit, že se tento vědecký experiment lehce vymyká kontrole ...
asi brzy přejmenuju log na "zrození monstra"
| Conan napsal: | K technice jen můžu říct že to bylo takové nějaké rozhoupané - jako bys cvičila na palubě pirátské lodi v bouři |
... power of dance :D
| drlift_ napsal: |
Pokud udrzis tuhle techniku i na vyssich vahach bude to super. |
dík, no budu se snažit :)... při vyšších vahách mi to zatím nějak nestíhají utáhnout pěkně od spodu nohy ...
dnes jsem se na ortopedii dozvěděla, že na mé kyčli naštěstí není k nalezení nic závadného, ale mám její bolest brát spíš jako takový výstražný pohlavek od přírody... takže se na těchto nižších vahách asi poněkud zdržím, nejen kvůli technice
taky mi bylo doporučeno ORTHO 3000 - znáte někdo ?
normálně skáču z Colafitu na Ortoprim ... když už něco...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|