|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: so červen 01, 2013 5:05 pm Předmět: |
|
|
Preposilam vyjadreni ke vzniklemu problemu s protrzenym obalem produktu Whey Core 100.
| kubaz napsal: | tak mi napsali, ze protein je extremne prasny a pri preprave se mohlo stat, ze se folie tlakem odstranila, coz mi prijde jako blbost a zadruhe mi napsali, ze pokud protein nechci vracet, tak kompenzace bude ve stylu 150kc sleva na pristi objednavku, coz mi prijde neadekvatni, neni mi 15 let abych se tesil z toho ze mi poslou novy protein zdarma, ale cekal jsem, ze takovou docela fatalni chybu budou resit trochu razantneji |
Zdravim,
myslim, ze se tento problem s obaly specialne u Whey Core resil i ve vztahu k ronnie eshopu. Problem je v tom, ze alobal prekryva hrdlo dozy velmi jemne a drzi pouze na tenkte vrstve lepidla. Dalsi problem je vysoka jemnost a prasnost proteinu, ktery pri i treba velmi drobnem kontaktu s lepidlem jeho lepivost snizuje.
Duvod je, jak jiz jsem Vam psal do mailu v tom, ze při tlaku na dozu s obsahem proteinu se tlak vzduchem prenese do alobaloveho ochranneho krytu pod vickem, nikoliv do plastoveho vicka, kterym vzduch profoukne diky jeho nedokonalemu tesneni a kratkemu zavitu. Jedina zabrana, ktera pak zbyva je ono alobalove a obcas spatne tesnici vicko, proto muze pri manipulaci s baliky prepravni sluzbou dojit k jeho odchlipnuti.
Co se tyce mnou nabizene kompenzace. Nabidl jsem Vam 150,- jako nahradu za problem, ktery nevznikl nasi vinou, nybrz spojenim obcas nestasneho zachazeni s baliky prepravcem a k preprave nedokonalemu obalu Whey Core.
Samozrejme jste v plnem pravu produkt zaslat zpet k nam na posouzeni situace reklamacnim oddelenim.
Sam jste psal, ze jste produkt vazil a obsah proteinu odpovida. Ujmu z duvdu lehce pootevreneho vicka jsem vyhodnotil v ramci rychlosti reseni problemu predbezne 150 korunami.
Tuto castku Vam mohu zaslat ze sveho soukromeho uctu na ten Vas, paklize nemate zajem nas projekt nadale podporovat.
Je mi lito, ze takova situace vznikla, ale chyba jednduse neni na nasi strane. Verte mi, ze kdyby pochybeni vzniklo u nas, nahrada by byla vice nez adekvatni.
Co se tyce dalsiho prispevku ohledne produktu Fitness Authority Greens, na tento vyrobek neevidujeme zadnou reklamaci, coz bohuzel zamezuje jakemukoliv reseni problematiky. Na vicka u tohoto produktu prozatim zadne stiznosti nebyly.
S pozdravem
Michal Hubik (e-shop aktin.cz) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: so červen 01, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
Já kupuji jedine osobně abych to videl a podíval se i na záruku... už nikdy víc s tímto mít problém. Btw měli by ty zásilky začít fotit jako dukaz nevinny.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so červen 01, 2013 5:38 pm Předmět: |
|
|
to ze mi to prijde jako kec, s tou prasnosti ze to protrhne dejme tomu, to je muj nazor, ale ja mel protrzeny i vrchni papirovy pasek pres viko, ne pouze vnitrni folii.. coz mi prijde uz jako docela pekna nahodicka.. ale budiz, nechame to tak jak to je, sestra vecer prijede tak se sama rozhodne jestli takovy protein chce, nebo ho mam vratit zpet
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po červen 03, 2013 10:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po červen 03, 2013 11:51 am Předmět: |
|
|
Dnes jsem mel telefonat s panem z aktinu a na mou nespokojenost s kompenzaci nabidl, ze tedy jeste dnes odesila kompenzaci ve forme nejaleho mensiho baleni proteinu, za me tedy tato situace vyresena adekvatne,
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po červen 03, 2013 2:25 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Já kupuji jedine osobně abych to videl a podíval se i na záruku... už nikdy víc s tímto mít problém. Btw měli by ty zásilky začít fotit jako dukaz nevinny. |
neprijemnost se muze stat i pri osobnim nakupu, kupoval jsem spalovac a doma koukam a datum spotreby prelepene,tak to jdu vratit druhej den a typek v obchode ze pry se ho snazim osidit,jak to probihalo popisovat nebudu,ale dostal jsem neproslej i ten proslej zdarma jako bonus dneska je to jako se vsim kazdej sidi a chce to davat fakt bacha,cesi jsou hned po polacich velci sikulove,takze ruzne prelepy,presypy atd. nejsou vyjimkou. osobne radeji nakupuju v proverenych shopech lety spokojenych zakazniku,ktere si "podelavky nelajznou"
mno a kubazi u tebe je to lehke bud si koupil mega super protein od prodejce ktery ho neumi ani vzduchotesne uzavrit nebo te nekdo chtel podelat,tak jako tak to nebyla dobra koupe
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po červen 03, 2013 2:41 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-cesko/c1-59991640-mimoradna-financi-pomoc-pro-postizene-povodnemi
Ne že bych měl něco proti pomoci postiženým povodní, ale serou mě neustálé dávky. Jak státní úředníci s radostí rozdávají z cizího. Tady je podle mě přípustná pomoc bezúročnou půjčkou, ale ne rozdáváním peněz. |
A druha vec - jak nekdo muze mit dum a nemit ho pojistenej??
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 03, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
mysh - napriklad tu v Bratislave su domy v Devine postavene v inundacnej oblasti  tym padom im to nikto nepoisti _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po červen 03, 2013 9:43 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | Chlapy já fakt nechápu jak může bejt tak někdo bezcitnej a řikat že je špatný jim finančně pomáhat . To je fakt hrozný,ikdyby byli pojištění víte jak dlouho se to vyřizuje z čeho maj pak žít když všecko ztratěj,nemají kde bydlet. Nehledě na to že to pojištění jim nezaplatí veškerý jejich majetek. Ten stát se o ty lidi přece musí postarat. Ne že byhc vám to přál to nikoliv,ale aspoň nepiště takovýhle bláboly. |
Víš, on je průser že lidé strašně spoléhají na stát. Stát pomůže, stát zaplatí, stát utře zadek, ... . Stát/obec by se měly postarat o protipovodňová opatření, charitativní sbirky by se měly postarat o určitou pomoc vyplaveným. Ono je strašně líbivé říkat "stát to zaplatí", jenže
1) Zaplatíme to všichni ze svých daní
2) Stát má sekyru 100 000 000 000 ročně díky mentalitě "stát to zaplatí"
Humání pohled je velice líbivý a snadný, proto v současné době vítězí. Jenže chybí ten nepopulární ekonomický - kdo to zaplatí?
Další věcí je že x lidí dostane ty prachy neoprávněně. O tom si iluze nedělám.
Ještě doplním. V tomto konkrétním případě bych proti dotacím až tak moc neměl. Průser je v tom, že tahle dotace prostě zapadá do celkového obrazu prodotovaného světa.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po červen 03, 2013 9:53 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | Já si taky iluze nedělám že to dostanou všichni co to opravdu potřebují,ale chtěl byhc vědět jestli by jsi říkal to samé kdyby jsi byl ve stejné situaci jako postižení. Musí to bejt něco hroznýho bejt v tý situaci a my co si sedíme v suchu ani nemáme ponětí o tom jaké to odopravdy je a co ti lidé prožívají... |
Většině z nich pomůže rodina či přátelé.
Každé neštěstí je nepříjemné, jenže o nich nevíme a nepomáháme, dokud někdo nemá štěstí v neštěstí a nepřiplete se do nějakého masového, kdy se pohne vlna solidarity.
Když pár domů vyplaví potok, jsou úplně stejně v hajzlu, akorát že na ně sere pes.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po červen 03, 2013 10:02 pm Předmět: |
|
|
Já nevím, ale mám osobní zkušenost, když se tohle stalo mojí babičce a dědovi. Vidět to byla hrůza, některý baráky u nich museli k zemi, ty co zůstaly potřebovaly spoustu oprav a vše trvalo roky. Ti lidi byli zoufalí, především ti starší ztratili všechno, voda jim odplavila nábytek a věci v domě, ale třeba i schovaný úspory, takže přišli fakt o všechno. Voda tam přišla v noci a nečekaně, takže ani nedostali šanci to zachránit. Neměli nic, ani doklady, kterýma se prokázat...jestli nemají jít peníze tady těmto lidem tak komu? Cigánům, kteří nám za to, že žijou z našich daní ještě rozbíjí držky? A že některý peníze půjdou kam nemají, to je tady v tom státě úplně normální a zrovna tady tím by se to už nezachránilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po červen 03, 2013 10:13 pm Předmět: |
|
|
Vitejte ve state nepojistenych domu, bytu a penezi pod polstarem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|