New steps to the future

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 127, 128, 129  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - New steps to the future  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> New steps to the future
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Bicáku moc nedávám a roste více jak ostatní partie.

Přesně s tim mám taky ,,problém" někdo by dal cokoliv za velký ruce ale já byl byhc radši za jiný partie [/quote]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
seeya

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neviem ci "trvději" je tu ten najspravnejsi pristup. Na palenie tuku sa podla dostupnych informacii treba proste drzat v aerobnom pasme. Je to popisane aj s grafom na konkurencnom webe (sorry) http://new.biomag.sk/show_article.php?id=22 . Tiez je treba zobrat do uvahy tepovu frekvenciu ktora s tym priamo suvisi a fakt ze "aerobka" zacina fungovat niekde od 40 minut vyssie, cize tie tvoje 15 minutovky mozu byt fajn ale na palenie tuku asi ani velmi nie. ozri nejake nazory toho typka podo mnou...

https://forum.ronnie.cz/search1.php?search_author=Reichenberk
shooter

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
neviem ci "trvději" je tu ten najspravnejsi pristup. Na palenie tuku sa podla dostupnych informacii treba proste drzat v aerobnom pasme. Je to popisane aj s grafom na konkurencnom webe (sorry) http://new.biomag.sk/show_article.php?id=22 . Tiez je treba zobrat do uvahy tepovu frekvenciu ktora s tym priamo suvisi a fakt ze "aerobka" zacina fungovat niekde od 40 minut vyssie, cize tie tvoje 15 minutovky mozu byt fajn ale na palenie tuku asi ani velmi nie. ozri nejake nazory toho typka podo mnou...

https://forum.ronnie.cz/search1.php?search_author=Reichenberk

Nemyslím, že jedu tvrději na aerobce, ale tvrději jako makám.
Na aerobce držím tep v rozmezí 130-160 Kouknu díky

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
smik

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:

Já mám pocit, že se taky nic nemění. Asi budu muset upravit jídelníček zatím držím v tréninkovíé dny 180g b, 300g s, do 40g tuku, v netréninkové dny 100g b nad 600-700g s do 20g tuku.

Hledal bych problém tady. V tréninkovej den přijmeš 2280 kcal, mimo trénink 3380kcal.
shooter

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa:
Volno

500g rýže, 150g kukuříčné kaše, 30g combatu, 50g rozinek, banán, 250g kuřecí, 30g eggalbumin

Čtvrtek:
Lehký

Změna plánu. Budu chodit ráno na naerobku a odpoledne na trénink. Jsem zalitej (a sere mě to), tak se do toho pořádně opřu.

7:30 - 30g Hydra, 5g bcaa
8:30 - 5g bcaa
9:30 - 100g OV, 3 žloutky, 5 bílků, C, multi, probio
11:45 - 130g rýže, 110g kuřecí
15:00 - 100g rýže, 120g kuřecí
16:00 - 5g bcaa, 200mg coffeine, kafe
18:45 - 30g WPC (banán-teda nic moc), 30g malty, 10g glutaminu, 5g bcaa
20:00 - 70g rýže, 200g hovězí, B, C
22:00 - 15g eggalbumin

Nechutně mě boleli ráno nohy a lýtka říkám si to přebolí kašlu na bolest.

I fáze ráno
Aerobka:
20minut chůze+běh na páse do kopce 10°, 150tep/min
18 minut stepper
5 minut švihadlo

II fáze odpoledne

Prsa:
Multipres šikmá:
1x15..50kg
1x12..70kg
1x8..75kg
1x6+2..72,5kg
1x6+2..70kg
Rozpažky rovná:
1x12..20kg
1x12..20kg
1x12..20kg

Nohy:
Legpress:
1x15..190kg
1x12..200kg
1x10..210kg
1x10..220kg
Předkopy (se stopkou): bolest jak prase
1x12..35kg
1x12..35kg
1x12..35kg

Triceps:
Stahování vrchní kladky:
1x12..30kg
1x10..40kg
1x10..40kg
1x8..40kg + 1x5..30kg + 1x5..20kg
KickBack: to jsem myslel, že mi upadnou tricáky z toho
1x10..12kg
1x10..12kg
1x10..12kg

Lýtka:
Výpony v sedě: (45sec pauzy)
1x15..40kg
1x15..50kg
1x15..60kg
1x15..70kg
1x20..80kg
1x15..40kg

Břicho

HSS

Dismembered

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik vážíš že jíš přes půl kila cukru v netréninkovej den? A ještě když tě štve že si zalitej...?
shooter

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dismembered napsal:
Kolik vážíš že jíš přes půl kila cukru v netréninkovej den? A ještě když tě štve že si zalitej...?

BW 86kg a to cukruju jen jedenktát týdně jinak držím 300g "cukru" Koukni o stránku zpět jak vypadám.

Oddo

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud ti tohle nefunguje, zkus sachry jen po tréninku v posilovně. Prostě po tréninku třeba 2 pytlíky rýže a konec, už celý den jen bílkoviny + tuky + zelenina. V netréninkový den žádné sachry, nebo relativně žádné. Aerobku bych jako trénink nepočítal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Dismembered

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvičíš už poměrně dlouho, tak mě překvapuje že si moc nevíš rady se zkvalitněním a pereš do sebe relativně hodně cukru i když si vlastně v dietě. Koukni třeba na log uživatele pavelcb, ten má váhu jak ty, ale v poněkud lepší kvalitě (no offense, jen konstatuju co vidim), a zkvalitňuje vlnama 100-200-300. Ty s menším množstvím svalový hmoty "zkvalitňuješ" držením 300 cukrů a jednou tejdně tam napereš třičtřvrtě kila... :)
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě prostě moc jíš. Ty trénuješ stylem 1+1? 5. června jsi psal, že budeš dávat 300 sachrů v tréninkovej den a 600 v netréninkovej? To máš celkově 900 sachrů a v průměru na jeden tedy nějakých 450g. To máš pořád dost nad 5g na kg váhy, navíc ještě na váhu s tukem.
Pamatuju si, že Kubaz jel zajímavé vlny 100-200-300-a nějaký rozumný max? Co vyzkoušet třeba toto?
Davesix

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vám teda nevím, ale taky dávám max sacharidu ve dne volna.
shooter

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Pokud ti tohle nefunguje, zkus sachry jen po tréninku v posilovně. Prostě po tréninku třeba 2 pytlíky rýže a konec, už celý den jen bílkoviny + tuky + zelenina. V netréninkový den žádné sachry, nebo relativně žádné. Aerobku bych jako trénink nepočítal.

Tohle jsem jel dříve. Byl jsem jen na tukách a bílkovinách cca 3 měsíce (cukry jen ráno a po tréninku) nikdo ze mě nachápal a radil mi at jedu normální jídelníček teď jedu normální jídelníček a pořád to není ono. Snažím se na 100% vše dodržovat.

Pr!nc napsal:
Podle mě prostě moc jíš. Ty trénuješ stylem 1+1? 5. června jsi psal, že budeš dávat 300 sachrů v tréninkovej den a 600 v netréninkovej? To máš celkově 900 sachrů a v průměru na jeden tedy nějakých 450g. To máš pořád dost nad 5g na kg váhy, navíc ještě na váhu s tukem.
Pamatuju si, že Kubaz jel zajímavé vlny 100-200-300-a nějaký rozumný max? Co vyzkoušet třeba toto?

Trénuju stylem 3+1 2+1. Já to napsal blbě...držím to na 300g s a jedenkrát v týdnu to nacukruju.

Dismembered napsal:
Cvičíš už poměrně dlouho, tak mě překvapuje že si moc nevíš rady se zkvalitněním a pereš do sebe relativně hodně cukru i když si vlastně v dietě. Koukni třeba na log uživatele pavelcb, ten má váhu jak ty, ale v poněkud lepší kvalitě (no offense, jen konstatuju co vidim), a zkvalitňuje vlnama 100-200-300. Ty s menším množstvím svalový hmoty "zkvalitňuješ" držením 300 cukrů a jednou tejdně tam napereš třičtřvrtě kila... :)

To je proto, že jsem nikdy nezkvalitňoval a nikdy jsem nebyl vysekanej

Korny

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A podle mě je zas třeba lepší klidně nechat ty sacharidy, ale dávat pořádný kardio, stačí 30-40 minut, ale aby tomu odpovídala intenzita. Jednak trošku zlepšíš kondici - což se pak projeví na tempu i tréninku v posilovně, druhak zase zvýšíš výdej a snižování příjmu si můžeš nechat jako další krok nebo záložní padák, kdyby se tomu furt nechtělo dolů :) Jestli máš čas chodit ráno nalačno aspoň 3-4x týdně, tak je to ideál.
Loudy

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako sorry, ale s takovou náloží sacharidů a téměř bez tuků těžko bude nějaký zkvalitnění formy.

Být tebou, uberu gramáž příloh a přidám k obědu a k večeři zeleninový salát s olivovým olejem (doporučuju tak kolem 400-600g zeleniny, různé druhy). Nevím, jaký máš vztah k zelenině, ale vidím, že jí občas jíš, tak bych jí přidal alespoň k večeři, ale ideálně i k obědu.

Já dávám velký zeleninový salát večer a to většinou tak 800-1200g zeleniny a asi 20-30g oliváče a cítím se pak mnohem příjemněji, než když místo toho dám rýži, brambory nebo jinou přílohu.
Davesix

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Panebože, proč do sebe v dietě cpát 20-30g olivového oleje? Prostě uber na sacharidech, přidej ranní aerobky a půjde to. Nic víc, nic míň. Easy. A sacharidy dávej jenom na snídani / před a po treninku. Jindy ne.

Naposledy upravil Davesix dne čt červen 06, 2013 8:45 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - New steps to the future Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 127, 128, 129  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: