SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Spam

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
Já si po tréninku v objemu dám protein + piškoty a jsem happy Gainer jsem koupil 1x v životě..

Když dávám, tak: Hydro + vločky nebo Hydro + palatinoza
Někdy i něco rychlejšího, záleží na situaci...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RoboBee

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co doporučujete do objemu? :)
Sajmon8

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 6:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RoboBee napsal:
Tak co doporučujete do objemu? :)

Hodně rýže a vloček gainer netřeba. To ti řeknou ty zkušenější tady .
Ale já plánuji Go pro po tréninku, protože prej i chuťově to je bomba a proč si neudělat radost po tréninku s kvalitníma živinama? Ještě nějakej lepší gainer (Home made) během dne pro nabrání "kalorii" a ulehčení trávení. Takhle bych to volil a budu dělat já.
cored

PříspěvekZaslal: so červen 15, 2013 7:40 am    Předmět: S Odpovědět s citátem

Měl jsem g15 anabolic gainer čoko a HC 21.Osobně mám vanilku radši než čokoládu,ale ten g15 s hc se nedal srovnat.Ta vanilka není moc vanilková .Měli jste někdo g15 vanillu?Jak máte zkušenosti s chutí?
Spam

PříspěvekZaslal: so červen 15, 2013 8:35 am    Předmět: Re: S Odpovědět s citátem

cored napsal:
Měl jsem g15 anabolic gainer čoko a HC 21.Osobně mám vanilku radši než čokoládu,ale ten g15 s hc se nedal srovnat.Ta vanilka není moc vanilková .Měli jste někdo g15 vanillu?Jak máte zkušenosti s chutí?

Vanilka není moc vanilková To mě připomíná nedávný post: Go Pro od Extrifitu příchuť vanilka, chutná to jako bílá čokoláda, nejlepší gainer co jsem kdy měl
Jinak G15 jsem neměl a určitě nikdy mít nebudu, takže nevím no...
cored

PříspěvekZaslal: so červen 15, 2013 9:29 am    Předmět: S Odpovědět s citátem

Právě jsem si myslel,že to tak vizní.Ten hardcore 21 vanilka moc dobrý fakt není
aleale1

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 11:55 am    Předmět: Giant Mega Mass 4000 Odpovědět s citátem

Dobrý den,
nechtěl by někdo koupit Giant Mega Mass 4000 na půl? Nyní je opravdu výhodná cena na 7kg balení, ale to je pro mě moc. Pokud ano prosím zprávu. Děkuji Alena
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč moc? tak to budeš mít hold na dýl ne? v čem je problém
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 2:58 pm    Předmět: Re: Giant Mega Mass 4000 Odpovědět s citátem

aleale1 napsal:
Dobrý den,
nechtěl by někdo koupit Giant Mega Mass 4000 na půl? Nyní je opravdu výhodná cena na 7kg balení, ale to je pro mě moc. Pokud ano prosím zprávu. Děkuji Alena

Alenko jen se chci zeptat na co tobě jako uředníkovi který má malo pohybu ( doměnka )
potřebuješ rychlý cukry ?
nechceš si radší koupit maltu + nějaky protein a míchat si je a vyjde tě to levněji .
Nechci ti radit ale takové gainery
berou podvíživenci ( sorry ) co potřebuji hodně nabrat a je jim to fuk co to bude ( tuk ) ,
caparzo

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžete mě někdo doporučit zdroj (suplement) sacharidů, který se bude aspoň trochu kvalitativně blížit k sacharidům z vloček, rýže, těstovin a brambor? Denně jich sním min. 700g abych trošku přibíral a jsem pořád přecpaný. Nechci se ale ládovat nějakým cukrem z normálního gaineru.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

compress b.i.g. nebo go pro 30 ...proste at to ma v zakladu palatinosu
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caparzo napsal:
Můžete mě někdo doporučit zdroj (suplement) sacharidů, který se bude aspoň trochu kvalitativně blížit k sacharidům z vloček, rýže, těstovin a brambor? Denně jich sním min. 700g abych trošku přibíral a jsem pořád přecpaný. Nechci se ale ládovat nějakým cukrem z normálního gaineru.

Oat snack od Smartlabs,Go pro Extrifit,Compress B.I.G. Nutrend,Instant mass Reflex,možná ještě Jumbo profesional od Scitec
nocomply

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 11:19 am    Předmět: sddCo rikate na gainer Odpovědět s citátem

Co rikate na gainer od MEX Nutrition - Size MAX ?
100g:
Bílkoviny 27g: (Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate, mléčný proteinový izolát, mléčný proteinový koncentrát, Kaseinát vápenatý, vaječný bílek Albumin)
Sacharidy 58,3g: ( Oves, Ječmen )
Cukry 3,5g

měl někdo? co na to říkáte?
JrElda

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2013 7:29 pm    Předmět: Gainer Odpovědět s citátem

Nechce se mi číst celý topic, takže se ptám asi na něco co už tu je..ale odpověděť mi někdo může

Potřebuju poradit s gainerem.

Jsem v dietě, ale dávám si i tak po tréninku WPC80+ 100g vloček rozemleté na mouku.+400ml vody...ale chci poradit, jestli je to dostačující , nebo ještě něco přimíchat.

A jak budu v objemu, tak jestli dělat stále vlastní gainer , nebo zakoupit. Mám doma Go Pro30 zabalený, který teď neberu už jen z důvodu, protože nevím kolik má komplexních sacharidů a kolik jednoduchých a výrobce to neudává.

Takže jak v dietě s gainerem komplexním a pak v objemu?? Jsem somatyp, který nabírá hodně rychle tuk, takže potřebuju radu na vysoce komplexní sacharid s minimem jednoduchých cukrů.

Díky za názory na vlastní výrobu či pár tipů na gainery
kubaz

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2013 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zustan u domaciho, lepsi nekoupis
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: