|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Midnight
|
Zaslal: út červen 25, 2013 6:19 pm Předmět: |
|
|
Pěkný, jak se asi cítí ostatní "kladkaři", když vidí, že na SC dáváš to, co oni na deadlift _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 25, 2013 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Midnight napsal: | Pěkný, jak se asi cítí ostatní "kladkaři", když vidí, že na SC dáváš to, co oni na deadlift |
Všichni na mě čumí , ale zvykl jsem si.
SC je teď asi můj nejoblíbenější cvik, společně s powercleanem. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červen 29, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
Tak k tréninku moc nového není. Jsem v práci od 5 do 18:30, přijdu domu, kopnu do sebe večeři a jdu spát, takže posilku nestíhám. Když ale přijdu domu dřív, zajdu si zacvičit.
Co se týče jídelníčku , tak vypadá zhruba takhle:
- ráno Amino1 od MP, protein Cellucor, rybí olej, zinek, vit. C
- pražené mandle
- Muscle gel od MP
- oběd (330g maso, 400g zelenina)
- kousek ovoce
- protein Cellucor
- večeře (jako oběd, či podobné)
- kousek ryby
Takže podle mě je jídelák OK.
Měl jsem možnost vyzkoušet MuscleGel od MP a musím říct, že je to pecková věc a přímo se mi to v tomto období hodí. 22g syr. izolátu v dávce, chutná to výborně, bez cukrů a tuků, málo energie, takže vhodné i do diety. Je to takový nouzový rychlý a jednoduchý přísun bílkovin.
PS: cvičení KB swingů (přesněji řečeno ten pohyb bokama), mi pomáhá při rozbíjení betonu palicí, good! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so červen 29, 2013 6:03 pm Předmět: |
|
|
Frozzi nic ve zlym ale myslíš že je v tom Muscle gelu jen izolát?? To si trochu naivní ...jako hlavní složka tam je kolagen ...když budeš hledat určitě najdeš
Edit Beru z5  je asi nová šarže ..teď sem na to koukal
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červen 29, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
Je to tam přímo napsané  ..no a vidíš, je  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so červen 29, 2013 6:20 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Je to tam přímo napsané ..no a vidíš, je . |
Já vím máš pravdu ..moje chyba
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so červen 29, 2013 6:35 pm Předmět: |
|
|
me ty Muscle gely pripominaj chuti gumovy medvidky  mohlo by bejt zajimavy to s necim zkombinovat, nebo z toho udelat zmrzlinu na horky letni dny _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so červen 29, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | me ty Muscle gely pripominaj chuti gumovy medvidky mohlo by bejt zajimavy to s necim zkombinovat, nebo z toho udelat zmrzlinu na horky letni dny |
Hoď to do mrazáku a bude to uplně jak ta tyčinka do mrazáku Polareti s těma tučňákama na obalu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červen 29, 2013 6:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 6:09 pm Předmět: |
|
|
Tak do posilky chodím jen občas, z brigády se vracím pozdě a upřímně mi zas tak hodně nechybí, nadřu se celkem dost. Zdá se mi, že mi jde tuk dolu a forma vypadá dobře, hlavně břicho se (konečně) o kousek zlepšilo.
Jídlo si s sebou beru takové:
ráno: protein, voda, zinek, céčko
v práci:
- 100g mandle
- 330g maso, zelenina
- protein, voda, kokos. mléko
- občas paleo kaše
- občas kousek ovoce
pak doma:
- 330g maso (nebo ryba), zelenina
- burákové máslo
- kousek 90% hořké čokolády
PS: občas si tam připadám jako BOYKA  z Undisputed
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 9:07 pm Předmět: |
|
|
Jakou máš aktuální váhu ? _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červenec 16, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
| Zdenek Pilc napsal: | | Jakou máš aktuální váhu ? |
Vážil jsem se před pár dny ráno nalačno a váha ukazoval tuším 87kg. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 9:05 pm Předmět: |
|
|
Forum už tak často nesleduju, ale napíšu malý update:
Stále 6-7 dní v týdnu práce, klasický trénink jsem neměl už docela dlouho a ještě cca měsíc mít nebudu. Od 1.10. jsem zase v Praze tak najedu NA PLNO. Bude možná menší novinka, ale to si ještě promyslím, CF chci ale dělat stále.
Jídelák vypadá zhruba takto:
07:00 - 2-3ks ovoce, zinek, céčko
11:30 - 300-400g zeleniny (mražená, pyré, občas batáty) + 300g maso (kuř/krů/vepř.)
18:30 - 300-400g zeleniny + 300g maso (různé způsoby vaření)
20:00 - burákové máslo, občas 87% hořká čokoláda
Někdy je tam cheal-meal v podobě koláčku, energiťáku nebo nanuku (ten v tom horku vždy bodnul).
Jelikož jsem usoudil, že mi mléčné výrobky nevadí a pleť nezhoršují, rozhodl jsem se je zařadit (jen příležitostně, ne pravidelně, samoz. tučné). Takže sem tam bílý jogurt, tučný sýr nebo mléko.
Z nějakých 89kg mám po zhruba 2 měsících 83,5kg , podle vzhledu to vypadá na většinu tuku, který se ztratil.
Dost by mě zajímalo, jaký váhy bych teď v posilce zvedal, ale jedno vím jistě: sílu na shybech jsem neztratil, protože jsem minule shyboval na fréze o 106  .
PS: nejvíc mi opadly svaly na nohách, to je viditelné, jsou prostě hubenější  ...
Zdárec!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|