SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Kuchis

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie: Děkuji ti za odpověď.

btw: máš tam ode mne 2 PMka :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj já vím, ale napíšu až zítra, vydrží-li to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Kuchis

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě , zítra stačí.
jachym

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 12:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale díval jsem se i na netu, a nic moc kloudnýho jsem nenašel...

víc lidí, včetně Ronnieho mi doporučovalo palatinozu místo klasický malty. Jaký je mezi nima rozdíl? V čem je ta palatinoza lepší - což předpokládám v něčem jo, když jí doporučujete a navíc je i 2x dražší.... složením se neliší (myšleno je to čistý komplexní sacharid)
madball

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 5:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Palatinóza je obchodní název pro isomaltulózu podobně jako glukopur pro glukózu.
Je víc podobná sacharóze (řepnýmu cukru, který se běžné používá v kuchyni). Tzn. je to disacharid (fruktóza+glukóza) s pevnější vazbou, díky které se štěpí a uvolňuje energii pomaleji (našel jsem cca 5-2x).
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Palatinosa má glykemický index 32, maltodextrin ho má podobný glukóze (ta má 100, maltodextrin 105).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
Omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale díval jsem se i na netu, a nic moc kloudnýho jsem nenašel...

víc lidí, včetně Ronnieho mi doporučovalo palatinozu místo klasický malty. Jaký je mezi nima rozdíl? V čem je ta palatinoza lepší - což předpokládám v něčem jo, když jí doporučujete a navíc je i 2x dražší.... složením se neliší (myšleno je to čistý komplexní sacharid)

Místo malty by to nebylo zrovna ideální, ale namixovat ji s maltou v poměru 1:1 je jedna z možností, jak nebýt po 20 minutách po konzumaci gaineru v hypoglykémii. Navíc pro endomorfy je to velice vítaný zdroj rychlých sacharidů po tréninku. Jinak malta a palatinóza nejsou komplexními sacharidy, na to pozor.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...tak jak píše eSko, jenom prostě ve chvíli, kdy k tomu člověk přidá ještě nutnost dodání rychlejších bílkovin, tak už je fakt lepší sáhnout po hotovém gaineru a nelaborovat sám. Ale samozřejmě i to jde a někomu to tak může v pocitech vyhovovat více, o tom žádná.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosim vás, dle čeho se soudí že je sacharid komplexni? Ovesne vločky a rýže- jsou komplexní? Děkuju
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Prosim vás, dle čeho se soudí že je sacharid komplexni? Ovesne vločky a rýže- jsou komplexní? Děkuju

Ano rýže, vločky, pečivo (asi jenom celozrné), brambory, těstoviny,...
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

https://obchod.ronnie.cz/s-3954-go-pro-30.html

Dostal jsem od ronnieho vzorek, dvojitou čokoládu (pokud se nepletu), rozpustnost výborna (na vše používám stejně šejkr), pěnivost minimální, ale co bych chtěl pochválit zejména byla chuť připomínající kakao s mlékem, i když jsem to míchal s vodou. Škoda, že na 45g je tam tak málo "hodnot" po tréninku by stačila jedna dávka, ale kdybych to chtěl dát během dne, tak bych raději 2-3.

Ještě mě mrzí. že v těch 200ml to bylo akorát, po tréninku výhoda, že se nezaplácnete vodou, ale zase si to člověk nevychutná.
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Go Pro je super . Akorat me vadi, ze se moc prasi, tak je pak vsude, i kdyz si davam zvyseny pozor.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rád, že Vám chutná.

Jinak já ho měl včera po tréninku smíchaný s Hydrem Instant a byla to taky dobrota...
Frozz.

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sháním produkt, který má v sobě kvalitní bílkoviny, komplexní sachry (ale ne žádný hardcore gainer s 85g sachrů na 100g) a který i na nějakou dobu zasytí a dal by se částečně považovat za náhradu jídla / jako svačina. Něco na způsob Oat meal od Smartlabs nebo Go Pro 30, něco "komplexnějšího". Chci ho vyměnit za protein, který teď objednávat nebudu, jelikož mám bílkovin dost, ale trochu sachrů by neuškodilo, váha mi leze dolu.

Nějaké doporučení?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Sháním produkt, který má v sobě kvalitní bílkoviny, komplexní sachry (ale ne žádný hardcore gainer s 85g sachrů na 100g) a který i na nějakou dobu zasytí a dal by se částečně považovat za náhradu jídla / jako svačina. Něco na způsob Oat meal od Smartlabs nebo Go Pro 30, něco "komplexnějšího". Chci ho vyměnit za protein, který teď objednávat nebudu, jelikož mám bílkovin dost, ale trochu sachrů by neuškodilo, váha mi leze dolu.

Nějaké doporučení?

Jednoznačně instant mass reflex ...a nebo manna od scitec
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: