No pěkně sis Marky vylil srdéčko, jen co je pravda. Akorát ten zásah je kapku jinej příběh, než o jakým točíš.
Není mi 16, abych si musel vylívat srdíčko. Napsal jsem svůj názor či spíše pohled z druhé strany a to je vše. Jsem už dost starej cynik na to, abych tady někoho přesvědčoval. Kluci mají svůj názor, fajn, je to jejich právo. Mám jenom obavy, že ekonomická a společenská situace je taková, že na ulicích bude ještě hůř. Pokud bychom se ovšem bavili o jednotlivých a konkrétních excesech policistů, pak nehodlám nikoho slepě obhajovat. Druhá věc je, že většinou čerpáme informace z médií a jejich kvalita a objektivita je na úrovni Rádia Jerevan.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Jak vidím, tak pořád platí, že fotbalu, ženským, politice a policejní práci všichni rozumí.
Neber tu práci tak vážně. Taky jsem dělal v ozbrojené státní složce a vím jaký peníz se tam dostává. Za tu almužnu jsem si udělal svoje a víc mě nezajímalo, zavřel jsem za sebou dveře od práce a v tu chvíli mě vůbec nezajímala.
Být tebou, tak si radši co nejdřív hledám jinou práci a neřeším ko.otiny, který stejně nevyřešíš, protože si a budeš jenom obyčejný h.vno v uniformě, stejně jako jsem byl i já.
Starosti přenechej nadřízeným, kteří jsou od toho k.revsky dobře ohodnocení a přitom dělají úplný h.vno.
Sory za ty vulgární výrazy, ale i po letech ve mě zůstává zahořklost vůči tomuto aparátu, kde pokud nemáš dobrý známý, rodinné příslušníky ve vyšších funkcích či kozy č.4, můžeš mít třeba 3 vysoké školy, ale stejně budeš šlapat chodník.
Ale pokud tě ta práce opravdu baví, tak ti nezbývá než popřát hodně sil a trpělivosti a hlavně slušnou rentu, protože vysloužilý policajt je absolutně neperspektivní.
Marky V.: zrovna tebe mam za jednoho z tech rozumnejsich, proto jsem moc nepobral proc obhajujes brutalitu toho zakroku a ze mohlo byt hur. Takze clovek ani nemusi na dovolenou do Egypta/Syrie, ono to prijede sem, to chces rict?
Cely to je zalozeny na tom, ze nekdo nedela svoji praci dobre. Policie rozhodne neresi problemy (jinak by nebyl duvod demonstrovat). A pokud lidi chodi do prace, platej dane a za ne chtej urcity sluzby - napr. praci policie a ta na ne uplne sere, tak jsou asi opravnene nastvany. A cim dyl tenhle problem trva, tim se to horsi az prijde nejaka rozbuska a pak to vybouchne. Divis se, ze ty lidi jdou demonstrovat? To maj co, mlcet? Nechat si vsechno libit? To neni vubec o cikanech
A pak tu mas demonstraci, kde na ne navic uplne sere jak vedeni mesta, tak jsou v mediich navic oznaceny za extremisty. No a pak policie predvede za co jsou placeny a zmlatej to tam.
Jen by me zajimalo co ty lidi maj delat? Odstehovat se? Ty byty jsou neprodejny, navic stehovani nic neresi, nikdo neruci, ze tam do mesice prijdou dalsi. Stezovat si? Komu? Mesto to neresi, policajti to neresi (posileni hlidek je dobrej populistickej vtip)
rovnou prepnout na 1:53:17
vedeni mesta reakce haha, pan policajt haha ..
Ty delas z policajtu a jejich prace nakou vedu. I tam jsou dementi a poradny (nakej cas jsem tam pracoval), ale i spousta normalnich lidi - jako v kazdy spolecnosti. Ale tim jak klesa pocet uchazecu o praci u policie, klesaj i naroky. Je sice moc pekny, ze trenujete zasahy, ale proc je tohle pouzity na civilech, ktery nekladou odpor? Promin, ale v tomhle si se zasahem 17/11/1989 muzete podat ruce, stejny taktiky, stejny "hrdinove"
Ještě k tomu "brutálnímu" zákroku: podívejte se sem, od půlky stránky je řeč právě o tomhle incidentu a jak ho vnímaj policajti. A jak to údajně řeší v Německu:
já to absolutně nechápu, co tam sním diskutujou
a místo toho aby si ho podvolili tak baba vytáhne knížečku a před ním to tam začne hledat no to je hotovo
pak prostě ten respekt chybí všude a to je základ ve většině vztazích tedy i občana a pčr.
Pak přijedete kamkoliv ve výstroji na demonstraci a už to jde do kopru, protože sou proti vám obě strany hned od začátku
Ty delas z policajtu a jejich prace nakou vedu. I tam jsou dementi a poradny (nakej cas jsem tam pracoval), ale i spousta normalnich lidi - jako v kazdy spolecnosti. Ale tim jak klesa pocet uchazecu o praci u policie, klesaj i naroky. Je sice moc pekny, ze trenujete zasahy, ale proc je tohle pouzity na civilech, ktery nekladou odpor? Promin, ale v tomhle si se zasahem 17/11/1989 muzete podat ruce, stejny taktiky, stejny "hrdinove"
Policajti inteligencí obecně moc nevynikají (sorry Marky :-) ) a dost lidí si tam honí triko, tudíž tam excesy vždy budou. Proto je dobré to natáčet a největší excesy trestat. Nicméně, to co dorazí na provokuje na demostracích je odpad nejvyššího zrna, takže se nelze divit všem policajtům, i těm slušným, že se s tím neserou. Když si přečteš že někde bylo zraněno dvacet policajtů, je to pro nás jen číslo. Pro ně je to docela bolestivá skutečnost do které se nechtějí dostat znovu. Když vezmeme konkrétně toho vozíčkáře a tu holku, ty tam šli vysloveně ty policajty provokovat. Když se podíváš na to video, nevím co na tom bylo nejasného.
a ohledně těch demostrací a všeho co se motá kolem této problematiky tak poslat někam navíc x policajtů není řešení, musí se vyléčit příčina, ne následek...
Odvařil jsem rýžovar (denno denní vaření) Topné tělísko se roztavilo, rice cube od tefalu což by mělo být kvalitní, a to jsem tomu dával rok maximálně dva. Maximálně nasranost
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
Odvařil jsem rýžovar (denno denní vaření) Topné tělísko se roztavilo, rice cube od tefalu což by mělo být kvalitní, a to jsem tomu dával rok maximálně dva. Maximálně nasranost
Aha, to jsem rad ze jsem si to nekoupil taky, od te doby co jsem vymenil testoviny za ryzi, tak ji varim taky kazdy den, klasika v obyc hrnci na sporaku, sackovou z lidlu.
já to absolutně nechápu, co tam sním diskutujou
a místo toho aby si ho podvolili tak baba vytáhne knížečku a před ním to tam začne hledat no to je hotovo
pak prostě ten respekt chybí všude a to je základ ve většině vztazích tedy i občana a pčr.
Pak přijedete kamkoliv ve výstroji na demonstraci a už to jde do kopru, protože sou proti vám obě strany hned od začátku
Bohužel asi máš pravdu. Ale nevíme, co si tam řekli před začátkem toho záznamu. Já bych využil toho, že to týpek nahrává, jednou výzvu "jménem zákona" a pak donucováky. A pak může borec šermovat záznamem, kde byl vyzván a neuposlechl výzvy... Policajti by se měli přestat bát toho, když se je někdo nahrává a naopak se naučit toho využít.
BTW, rozhodně nejsem povinnej někomu citovat paragrafy a dokonce odstavce a písmena. Nejsem encyklopedie a všechno to pochopitelně zpaměti neznám.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
jeee ta policajtka je dobra jak si zakryva sluzebni cislo (coz ona opravdu nesmi) a vysvetluje mu ze je zakazano na verejnosti natacet,coz samozrejme neni pravda,takovi lide by tam delat urcite nemeli,normalni policajt by ho pozadal o doklady a kdyz by mu je neukazal a moc prudil,ma pravo ho zadrzet,ne listovat v knizecce nebo otacet sluzebni cislo
Naposledy upravil Peca dne pá červenec 12, 2013 4:50 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru