Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 536, 537, 538 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se mi teď vybavuje jak mi jednou Vítek Sahula říkal když dal na jedné soutěži něco přes 20 "shybů", že to byly normální poctivé shyby. V tom případě bych ty tvoje cviky nenazýval Bicepsový zdvih s EZ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
venca.v

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
To se mi teď vybavuje jak mi jednou Vítek Sahula říkal když dal na jedné soutěži něco přes 20 "shybů", že to byly normální poctivé shyby. V tom případě bych ty tvoje cviky nenazýval Bicepsový zdvih s EZ

tak ja nevim jak jinak tomu rikat no, hele bezne davam shyby podhmatem s 50-60kg na pasku 4-6x, ty s 60 uz jsou hodne stuha, nevim jak bys tomu rikal, ale kdyz na tobe visi takovahle vaha tak se to moc šidit nedá, ti naky hozeni sebou nepomuze, u toho bicaku je to stejny, nerikam ze to delam poctivě, ale takhle to cvici v posilovne uplne kazdej, kdyz sem koukal jak to cvici treba kulturisti, tak jeste hur, proto doufam ze uz kazdej z vas prisel na to, ze cvicit bicepsovy zdvihy s touhle "poctivou" technikou nema vubec zadnej smysl, jestli neprisli, tak prijdete
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepopírám, že si nejspíš hodně silnej, ale mně se takovejhle typ posilování vůbec nelíbí a nejspíš nějakou dobu ještě budu jeho odpůrcem. Jinak proč podle tebe nemá smysl cvičit cviky poctivou technikou?
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je zase rejpalů. Mě by zajímalo, kdo z vás chytrolínů by s Vencou držel krok. Je docela zajímavý, kolik lidí reje do kluka co má 80 kg a je schopnej s tou samou vahou odjet i biceps, byť s cheatingem. Když tady bylo video 160 kilovýho Petráše, kterej odjel bicák se 140 kg s hodně silným cheatingem, tak všem spadla brada. A pořád tu máme ale nepoměr vůči TH. Asi po stopadesátý tady Venca všem vysvětluje, že se snaží o sílu v páce. To si myslíte, že natrénuje striktním pumpingem? Podívejte se co jede světová elita armwrestlingu za záhul a pak něco kritizujte kolegové.

Naposledy upravil Tom.K. dne pá červenec 12, 2013 9:42 pm, celkově upraveno 1 krát
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Tady je zase rejpalů. Mě by zajímalo, kdo z vás chytrolínů by s Vencou držel krok. Je docela zajímavý, kolik lidí reje do kluka co má 80 kg a je schopnej s tou samou vahou odjet i biceps, byt s cheatingem. Když tady bylo video 160 kilovýho Petráše, kterej odjel bicák se 140 kg s hodně silným cheatingem, tak všem spadla brada. A pořád tu máme ale nepoměr vůči TH. Asi po stopadesátý tady Venca všem vysvětluje, že se snaží o sílu v páce. To si myslíte, že natrénuje striktním pumpingem? Podívejte se co jede světová elita armwrestlingu za záhul a pak něco kritizujte kolegové.

Promiň tohle jsem přehlídl - nevěděl jsem, že to je kvůli páce - to je v tom případě o něčem jiném
venca.v

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Nepopírám, že si nejspíš hodně silnej, ale mně se takovejhle typ posilování vůbec nelíbí a nejspíš nějakou dobu ještě budu jeho odpůrcem. Jinak proč podle tebe nemá smysl cvičit cviky poctivou technikou?

a proc to podle tebe ma smysl? protoze je to napsany v knizkach zejo
venca.v

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Tady je zase rejpalů. Mě by zajímalo, kdo z vás chytrolínů by s Vencou držel krok. Je docela zajímavý, kolik lidí reje do kluka co má 80 kg a je schopnej s tou samou vahou odjet i biceps, byť s cheatingem. Když tady bylo video 160 kilovýho Petráše, kterej odjel bicák se 140 kg s hodně silným cheatingem, tak všem spadla brada. A pořád tu máme ale nepoměr vůči TH. Asi po stopadesátý tady Venca všem vysvětluje, že se snaží o sílu v páce. To si myslíte, že natrénuje striktním pumpingem? Podívejte se co jede světová elita armwrestlingu za záhul a pak něco kritizujte kolegové.

Asi tak no, priste asi bude lepsi nic sem nepsat ted se prave snazim cvicit podle jednoho armwrestlera a tak tomu i prizpusobuju ty treninky... paku davam 4x tejdne a posilovnu 2x , takze krome nedele cvicim kazdej den, proto mi ted ty ruce zesilily...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože mi cheating nikdy nic nedal. Mohl jsem si naložit na veslování klidně 110 kg a jet to v sériích po 5ti ale nikdy mi to nic nedalo až na to, že mě boleli lokty zatímco když jsem ubral 40kg a jel to tak jak se to má jet tak sem druhej den cejtil to, co jsem měl cejtit.
venca.v

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Protože mi cheating nikdy nic nedal. Mohl jsem si naložit na veslování klidně 110 kg a jet to v sériích po 5ti ale nikdy mi to nic nedalo až na to, že mě boleli lokty zatímco když jsem ubral 40kg a jel to tak jak se to má jet tak sem druhej den cejtil to, co jsem měl cejtit.

no vidis to, a ja to mam presne naopak, driv sem cvicil tak jak se "má" cvičit, a nedalo mi to vubec nic, rok sem byl na stejnejch vahach, ja treba nedelam cheating u vseho, ale u bicepsu k tomu mam duvod
Smile04

PříspěvekZaslal: so červenec 13, 2013 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

sory chlape ale ty si uplně mimo...on tu píše že jede armwresling a ty napišeš takovou kokotinu...to co pišeš ty je pumping svalů což dělaj možná tak kulturisti a to ještě i tak bys měl jet s váhou která tě potrápí pořádně a né to šmrdlat takoví šmrdlači maj hovno výsledky...nehledě na to že on jede na sílu a taky explosivitu...no jen si vážně pust nějaky ty arm.... videa

každopádně jet biceps s váhou TH je taky dost píčovina...akorat si urveš biceps chlape a pak si můžeš akorat tak brečet do polštářa...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Oddo

PříspěvekZaslal: so červenec 13, 2013 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dyť už to tu bylo asi 100x, lidi tvrdili vencovi, že to a ono dělá špatně, a radili mu, ale on je stejně neposlechl a jede si to svoje a výsledky má, silnej je jak bejk, takže bych to fakt neřešil se mrknětě k němu do logu na fotku té jeho monstrózní pracky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Smile04

PříspěvekZaslal: so červenec 13, 2013 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Dyť už to tu bylo asi 100x, lidi tvrdili vencovi, že to a ono dělá špatně, a radili mu, ale on je stejně neposlechl a jede si to svoje a výsledky má, silnej je jak bejk, takže bych to fakt neřešil se mrknětě k němu do logu na fotku té jeho monstrózní pracky

tak sleduju ty monstrozni pracky....ale nikde žadny nevidim

vidim možna tak nadpruměrny biceps...ale ruka vypada velice vtipně bez odpovidajiciho tricepsu...těžká amerika

ale proti gustu...za mě teda palec dolů za vzhled...síla...ok ujde to ikdyž bicepsovej zdvih neni uplně idealni test síly kor když sem viděl v jakym to jezdi rozsahu...

pojd si někdy knam doposky dame si atlasy :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: so červenec 13, 2013 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Donedávna som tiež chodieval bicepsové zdvihy s poriadnym cheatingom a z dlhodobého hľadiska to nevidím ako najvhodnejšiu alternatívu kvôli nebezpečnému prehýbaniu sa v drieku. Sila šla hore, ale len na cheatingovom zdvihu. Na čistom zdvihu to nepridalo nič.
Momentálne jediný cvik kde cheatujem sú asi príťahy v predklone, predsalen je lepší pocit pohybovať s 90 kg v sériách ako so 60

Základ je všetko s mierou, inak sa človek dojebe.
venca.v

PříspěvekZaslal: so červenec 13, 2013 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
Oddo napsal:

tak sleduju ty monstrozni pracky....ale nikde žadny nevidim

vidim možna tak nadpruměrny biceps...ale ruka vypada velice vtipně bez odpovidajiciho tricepsu...těžká amerika

ale proti gustu...za mě teda palec dolů za vzhled...síla...ok ujde to ikdyž bicepsovej zdvih neni uplně idealni test síly kor když sem viděl v jakym to jezdi rozsahu...

pojd si někdy knam doposky dame si atlasy :)

tak je to mozna k neuvereni, ale v pace je biceps dulezitejsi nez triceps...proto moje ruce vypadaj tak jak vypadaj, triceps davam 2x tejdne, biceps 4-5x , jak to vypada pro me neni prvorady, nejsem kulturista , a jo, atlasy by mi taky v páce hodne pomohly no...
raw

PříspěvekZaslal: so červenec 13, 2013 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vubec sem nerypal, jen sem se ujistoval jaky cvik myslel kdyz poslal negativka a odjel udajne normal zdvihy, no to je fuk a nejaky nepomer biceps/triceps u neho resit je kravina, neni kulturista ale pakar ...jako by mne nekdo rekl ze mam velke vzprimovace ale zbytek zad o nicem, taky nejsem kulturista ale trojbojar, takze neni co resit ..sila bicepsu bude u vency vice nez slusna

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 536, 537, 538 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: