Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 538, 539, 540 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
venca.v

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 12:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chapu ze vas nikoho nebavi cist tyhle veci v tomhle tematu, ale furt lepsi cist tu tohle nez jak nakej kluk zvedne po pul roce cviceni 80 na bench ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 12:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když to zpíval Eric pro svého syna, byla ta atmosféra trochu jinde.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 1:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ale na jednu stranu je dobře, že ze svatby sešlo. Ty už seš tak silnej, že bychom se hádali, kdo bude dělat nevěstu. Ale pravda je, že já bych tě přes práh přenes, kdežto ty mě ani náhodou

Ty budou mít radost, až si to tu zejtra přečtou. Místo osobáků, Elton John, Tears in heaven a svatba
venca.v

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 1:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Tak ale na jednu stranu je dobře, že ze svatby sešlo. Ty už seš tak silnej, že bychom se hádali, kdo bude dělat nevěstu. Ale pravda je, že já bych tě přes práh přenes, kdežto ty mě ani náhodou

Ty budou mít radost, až si to tu zejtra přečtou. Místo osobáků, Elton John, Tears in heaven a svatba

to jo no ale tak jednou za cas se tu musi udelat bordel..
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 1:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A za družičky nám půjdou členové extrifit teamu.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 1:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co bys řekl na tuhle svatební?

Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 1:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Originální klip také stojí za to.
Oddo

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už to tu tak hezky rozjíždíte s johnem tak se zeptám tu viděl sem na tvém YT channelu, že hraješ i na kytaru, a když si vezmu jaké sady přitom dáváš bicepsu a předloktí, nebojíš se zánětu šlach a podobných lahůdek?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
venca.v

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Když už to tu tak hezky rozjíždíte s johnem tak se zeptám tu viděl sem na tvém YT channelu, že hraješ i na kytaru, a když si vezmu jaké sady přitom dáváš bicepsu a předloktí, nebojíš se zánětu šlach a podobných lahůdek?

coz bát se muzu no, ale snad se mi to vyhne
raw

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cerstve 20let 94kg 176cm raw 210 drep bez bandu, 150 bench, 260mrtvola (pritahy v predklonu 170x5)- naturalne, rad bych udelal v ipf raw junioru 105ce nejaky rekord v mrtvole pres 300
Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
btw atlas stone proč by sis nezkusil je to super věc a tam by se ti třeba ten cvik na tom stroju velice hodil ;) aji sila bicaku je duležitá ...takže proč ne ;)...

Promiň že to vytahuju z příspěvku, ale rád bych to rozebral
Na jakou disciplínu a kde použiješ v životě biceps ?
Smile04

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdenek Pilc napsal:

Promiň že to vytahuju z příspěvku, ale rád bych to rozebral
Na jakou disciplínu a kde použiješ v životě biceps ?

to jako fakt? mysliš jako že bys bez bicepsu zvedl atlas nebo přitahl auto nebo vubec něco udržel v ruce? neřikam že je to hlavní věc ale hodí se každopádně :) ... já sám nijak bicepsy nedominuju a docela to jde ty discipliny...jinak takovej ticháč třeba bicepsem přemistuje log lift :D...ikdyž to by mělo byt zapojení minimální správně...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Savickas koule - ten biceps tam použije maximálně v té top části

Ortmayer když si kouli rovná na nohy (na to nepotřebuje extra velké bicepsy)

když použiješ biceps u těžké pneu, tak si ho utrhneš
U kamionu bys měl mít ruce stále natažené a tahat to jen nohama a zádama. - odstrčit se nohama od pevného objektu a přitom si lehat na zem.
(2.20 - ukázková technika)

Jo, zapomněl jsem na tahání kamionu s lanem, kdy využiješ krom nohou a vlastní váhy taky bicepsy (někdo víc, někdo míň - opět dám za příklad Savickase, který ty bicepsy použije málo).

Jenkins například biceps vůbec netrénuje v 65-70 tréninkcích jsem u něj viděl biceps 1x s popisem ("Only reason I did these was this D-Bag at Golds was benching the 100's, struggling might I add, so I felt the need to come out of my humble shell and end his workout early.")
Ort také ne (můžu poslat odkaz do pm na starší log)
Marunde ho trénoval cca 1x za 14 spíš ale spíš míň...

Netvrdím, že se nezapojuje, jen si myslím, že je zbytečné ho trénovat. Naopak když ho trénuješ, tak si ho spíš utrhneš.
CIZO

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rád, že jsi se po dlouhé době zapojil do diskuse, Zdendo :)

Pamatuju si, jak se tohle řešilo na M-M a vzpomínám si taky na rozhovor s Poundstonem, který zastává opačný názor: Mike Westerling - interview s Derekem Poundstonem

citace:
I as well as a few people on the forum have had some bicep pulls in the past when training biceps early in the week and stones and/or tire later in the week. Jesse has said he rarely trains biceps because he would have to cut down on his event training what are your feelings about this approach (this is not to start a debate by the way)?

This is a good example of two very different approached to strongman training. I understand Jesse's way of thinking and know a lot of guys who would concur. I on the other hand feel that by training every muscle possible, I will strengthen it and be better prepared to handle any given event. By this I mean, there's only so much training you can do in a week. I cant possible train half the possible events so I choose the train each body part. Here's a good example; In Philly on day two, I was chosen to do the arm over arm pull against Vasyl. I wanted Nick to keep his grip strong for the 400 lb farmers in the medley and I figured I'd give it a go. Know I know for sure Vasyl trains arm over arm pull as this was in Ukraine's Worlds Strongest Nation last year and why would they have an event that the Ukrainians don’t train in their own competition. I, on the other hand, have only done an arm over arm pull once, and that was in the Ukraine last year. Vasyl was first up on the pull in Philly and pulled the Hummer H3 and the Ford F150 80' in 27 seconds flat. On my turn, I gave the truck one hard pull they rowed the thing the rest of the distance with just arms and upper back. I tied Vasyl and was very surprised at my performance considering my hand speed was leaving a lot to be desired. On the tie braker Vasyl hit 24.xx second and I was in the 26's. The only reason I could keep up with someone of the caliber of Vasyl on an event that I never train is due to my training philosophy. I train every muscle to be both strong and very conditioned. This is why I feel something like curls is necessary.

Já osobně mám zkušenost takovou, že pravidelný těžký trénink bicepsů (ovšem v kombinaci s poctivým strečinkem, to bych zdůraznil, to je hodně důležité) mi pomáhá v disciplínách jako jsou třeba koule, nebo přemístění klády. Samozřejmě tyhle disciplíny stále jedu technicky jak je to jen možné, ale dívám se na to tak, že když nejsou optimální podmínky (kláda má malý průměr, koule nejsou čisté / jsou rozdrolené a tolik nepomůže vosk), tak ten silný biceps pomůže tomu, že to bez větších problémů dám. Takže jedu třeba bicepsové zdvihy s velkou činkou až do 100 kilo pro 2 - 3 opakování (to už je pochopitelně s cheatingem) a pokud ty bicepsy nepřetěžuju nějakou šílenou frekvencí, protahuju je a zároveň pracuju na technice, je to ku prospěchu věci.

Derek Poundstone
Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poundstona a obecně polský tým jsem záměrně neuváděl (Většina poláků má velké bicepsy a většina je má taky utržené) ... Osobně si radši vyberu jinou (momentálně pro mě důležitější partii) například střed těla a biceps beru tak, že se zapojí u ostatních cviků. Pravda je že 1x za 14 dní si ho zacvičím s velkou činkou v 5ti sériích. Ale mě nehrozí utržení, protože se na závody v příštích 5 letech stejně nepodívám

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 538, 539, 540 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: