hmmm, praveze stravu mam stale rovnaku, vobec si niesom vedoma ze jem nieco ine, aj ked sa citim tak nejako plno....
A to vakuum som este nikdy nerobila, ale viem co to je....vyskusam
To je super trénink, vskutku. Nazval bych ho "Vaše flexory stehen zažijí středověk" :)
Flexe stehna? To je trochu vo hubu ne? :)))
Best cviky na břicho? Hollow rocking, Janda/hardstyle sedleh / sitback, přednosy, hardstyle plank, TGU. Dále pak farmářská chůze, rack walk, suitcase deadlift, přítah na hrazdě, klik (obzvlášť ten jednorukej). Ale troufám si tvrdit, že drtivou většinu lidí kvalitně zaměstná už jen pitomý lezení po čtyřech... Jo a taky je dobrý zvracení ;)
Vůbec nechápu, že se někdo dobrovolně prasí třičtvrtě hodinou zkracovaček...
Tak "kyčlí" je určitě přesnější, nicméně tak jak jsem to napsal to najdeš i v odborné literatuře (http://lekarske.slovniky.cz/lexikon-pojem/flexory-stehna-kycle-2) a já to tak mám prostě zažité a píšu to tak, aniž bych nad tím přemýšlel.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru