e-witch

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 480, 481, 482  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - e-witch  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> e-witch
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drlift_

PříspěvekZaslal: po srpen 12, 2013 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

H-nja napsal:
drlift_ napsal:
H-nja napsal:

víš třeba,že podle soutěžních pravidel (a nejen svazu) mají před závody vážit ŽENY ŽENY ?

Take je na zavodech zeny vazi. Tedy pokud ta dotycna nerekne, ze je ji to jedno.

aha,tak to si musím znovu pečlivě prostudovat pravidla,asi mi něco uteklo...
minimálně to,že váha je ženského rodu

neberte mě vážně,doktore,mně to taky nevadí,bereme si na to vážení
vždycky to nejlepší prádélko

Na nejakych oblastech se na to mozna kasle, ale na MCR uz by te opravdu mela vazit zenska.

Na ME/MS te nikdo jiny nez zenska nezvazi, takze si toho koukejte uzivat, dokud to jde :)

Ale ted vazne, na tohle mas opravdu narok, takze jde jen o to se ozvat. Ono kdyz je vaha v pohode, tak to vetsinou zadna holka neresi, ale kdyz jde do tuheho a kvuli par gramum musi jit dolu i to luxusni pradelko ......
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
e-witch

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.8.2013

dřep
12x20
6x50
5x70
5x80
bandáže:
3x87,5 utažené bandáže-těžký, 3x90 povolené-lehčí, 3x92,5 povolené-nejlehčí :)
1x97,5 povolené-těžký

bench
16x20
6x40
4x5x50

RAM:
1x55
3x60
0x65 útok na bradu :)
1x62,5
1x65
10x50
10x50

dotlak horní rozsah
5x70
5x72,5
5x75
3x80

military press
4x6x25

AB kolco
4x20

… ano, tak RAMu plavu, ruce by tam mohla strčit ještě jedna taková, jako amatérská švadlena to snad nějak vytuním ... ale jinak dobrá legrácka
v dřepu mám bordel, pokaždé do tam dám nějak jinak, snad se v tom zas najdu
trochu o tom pochybuju

Naposledy upravil e-witch dne út srpen 13, 2013 7:55 pm, celkově upraveno 1 krát
raw

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kurna ten ram bych chtel taky zkusit.. i pro raw trojbojare by to nebylo spatne ne? funguje to podobne jako dotlak? ci se pletu? kamarad to pouziva, kdyz se mu nechce oblikat do dresu
e-witch

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... jj, já to vzala na trénink dotlaku, mám nějakou alergii na špalky :)
myslím, že to může zlepšit dynamiku ... a na zrušení zubní karty to bude taky prima :D
snad se tady k tomu vymáčkne někdo fundovanější :)
Tsunami

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U nás je RAM myslím XL, taky mi je dost velký, ale když se dobře srovná, tak jsem v něm dala 4x3x50kg...ale minule mě naštval a já se rozbrečela :D
Tsunami

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
kurna ten ram bych chtel taky zkusit.. i pro raw trojbojare by to nebylo spatne ne? funguje to podobne jako dotlak? ci se pletu? kamarad to pouziva, kdyz se mu nechce oblikat do dresu

Jinak myslím, že RAM je dobrý spíš pro ty co chtějí equip. Nacvičí to do dresu. Nejsem teda, ale mega odborník :)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:

upřímě...

ze začátku jsem z toho byl nadšenej, ale po skoro roce trénování s ním, jsem změnil názor. Určite tam hrálo roli víc faktorů než jen ram, ale za rok používání jsem šel z benče 202,5 na vydřených 185. Obojí equip na soutěži. Co jsem od něj ustoupil to jde zas nahoru. Na dotlak ještě jo, i když jsem za celou dobu jeho používání taky žádnej skok kupředu neudělal, ale na raw benč podle mě spíš uškodí. Nevím jakou s tím maj zkušenost ostatní, ale já jsem si zvykl na to, jak to od spodu střelí a pak jsem měl bez toho problémy rozjet od spodu váhu o 10 kg menší, než jsem běžně dával před začátkem tréninku s ním. Podle mě je to podobný jako s lifterskejma bandama na dřepu. Když si na ně zvykneš, svaly podle mě ztratí to správné napětí ve startovní fázi tlaku a raw jde většinou dolů. Aspon u mě to tak je, i když od určitých vah je dávám na lehko pořád, protože mi nedrží pohromadě operované koleno.
e-witch

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... prostě další úchylnost do sbírky :)
drlift_

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 6:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:

ze začátku jsem z toho byl nadšenej, ale po skoro roce trénování s ním, jsem změnil názor. Určite tam hrálo roli víc faktorů než jen ram, ale za rok používání jsem šel z benče 202,5 na vydřených 185. Obojí equip na soutěži. Co jsem od něj ustoupil to jde zas nahoru. Na dotlak ještě jo, i když jsem za celou dobu jeho používání taky žádnej skok kupředu neudělal, ale na raw benč podle mě spíš uškodí. Nevím jakou s tím maj zkušenost ostatní, ale já jsem si zvykl na to, jak to od spodu střelí a pak jsem měl bez toho problémy rozjet od spodu váhu o 10 kg menší, než jsem běžně dával před začátkem tréninku s ním. Podle mě je to podobný jako s lifterskejma bandama na dřepu. Když si na ně zvykneš, svaly podle mě ztratí to správné napětí ve startovní fázi tlaku a raw jde většinou dolů. Aspon u mě to tak je, i když od určitých vah je dávám na lehko pořád, protože mi nedrží pohromadě operované koleno.

U nas ho trapi cela skupina s kterou chodim na treninky a rekl bych, ze jim to svedci. Nemaji na tom samozrejme postavenej celej trenink. Chodej to jednou tydne s dotlaky.
RaptorMira

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2013 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Tom.K. napsal:

U nas ho trapi cela skupina s kterou chodim na treninky a rekl bych, ze jim to svedci. Nemaji na tom samozrejme postavenej celej trenink. Chodej to jednou tydne s dotlaky.

RAM používám a jsem s tím spokojený. Nevěřím, že ti kvůli tomu šel equip benč dolů. Jeho smysl vidím v tom, že vyřadím dotlaky a zařadím RAM. Jedu tak po celé dráze až na hrudník a přitom jedu dotlak... váha v RAMU je samozřejmě vždy o 20% vyšší než RAW. Podržím si tak vyšší váhu i v období bez trika a přechod do trika není tak psychicky náročný...
Zkoušel jsem i shot, ale ten je už vysloveně do vícevrstvých dresů s pokládáním blíž břichu než u katany... taky dává o 10-20% víc než RAM
U rawkařů nedává ani RAM ani řetězy a bandy smysl. Jediná vyjímka je podržet si cca o 20%vyšší váhu a probudit CNS - v jednom až 2 trénincích... jinak přetaktuješ svaly a ztratíš schopnost maxima na hrudníku...
e-witch

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2013 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... tak nějak bych si to s tím představovala :)

15.8.2013

mrtvola
8x70
6x80
5x90
3x100, 3x102,5, 3x105, 3x107,5
1x115

dotah od kolen
3x115
3x120
3x125
1x135

trapéz
3x10x75kg

goodmornings
3x10x50kg

veslovaní na stroji
5x8

záda kladka
za hlavu
5x8

bicák
4x8x25

AB kolco
5x15

přednožováni ve visu
2x18

... šloto
decarabas

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2013 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To si robis prdel s tou mrtvolou

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
e-witch

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2013 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... kdepak, prdel už mám hotovou :D
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2013 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ustinova klepne
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2013 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Ustinova klepne

v pohode, ja uz delam jenom baletku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - e-witch Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 480, 481, 482  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: