|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
venca.v

|
Zaslal: st srpen 21, 2013 2:24 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Chci poradit - Uvažuju teď mezi E.nox když je ve slevě a Assaultem, který už mám ozkoušený - co myslíte? |
ja bych doporucil kombinaci cellucor c4 a cellucor beta bcaa, vyjde to draz, ale vystaci to na dva mesice +- , je to asi to nejlepsi co sem za posledni dobu mel, enox i assault sem mel taky, rek bych ze je to tak stejny, assault je asi o neco malo silnejsi.... ale s C4 a betabcaa se to podle me nemuze rovnat, hlavne ve vysledkach co po tom jsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
P4hill
|
Zaslal: st srpen 21, 2013 3:38 pm Předmět: |
|
|
| freshman napsal: | Koupil jsem si arginin a na obale je napsano davkovani
2 tablety rano a 2 tablety vecer
nebo
4 tablety po treninku
Co byste doporucovali vy ? jake davkovani ?
dik |
Tak musíš taky napsat neco vic nez ze mas brat dve tablety, treba obsah argininu v jedne tablete? Atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: st srpen 21, 2013 3:45 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | DiamonD123 napsal: | Chci poradit - Uvažuju teď mezi E.nox když je ve slevě a Assaultem, který už mám ozkoušený - co myslíte? |
ja bych doporucil kombinaci cellucor c4 a cellucor beta bcaa, vyjde to draz, ale vystaci to na dva mesice +- , je to asi to nejlepsi co sem za posledni dobu mel, enox i assault sem mel taky, rek bych ze je to tak stejny, assault je asi o neco malo silnejsi.... ale s C4 a betabcaa se to podle me nemuze rovnat, hlavne ve vysledkach co po tom jsou. |
C4 i betaBCAA jsou v pohodě, ale musim uznat, ze me uplne stacila piksla BetaBCAA a C4ku jsem ani nepotreboval. Potom ti ale tak dlouho nevystačí no...
|
|
| nahoru |
|
 |
Milosek108

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 5:02 pm Předmět: |
|
|
máte někdo zkušenosti s S.A.W. od Trec ?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: so srpen 31, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
chci se zeptat, snažím se teď přibrat a rád bych trochu kalorií doplnil i tekutinama. Piju totiž víceméně jen minerálky, čaje, vodu atd. (nepočítám samozřejmě proteiny a tak, ale prostě jen tekutiny), tak 1-2x denně někdy kávu. Co byste doporučili je nejlepší? Džusy? Ochucené minerálky? Limonády typu cola? Teoreticky mě napadlo i mlíko, ale toho bych asi moc nevypil, navíc to člověka dost zaplácne a já právě mám občas problém sníst větší objemy jídla, proto bych rád doplnil kalorie i tekutinama.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: so srpen 31, 2013 4:24 pm Předmět: |
|
|
s každým jídlem sklenku plnotučného mlíka
coca colam a podobným šajzům bych se vyhnul. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 31, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
Kvalitni dzusy, tam je energie az az. Mleko muzes take samozrejme, pokud ho dobre snazis, ale moc bych to s nim neprehanel. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: po září 02, 2013 1:11 pm Předmět: |
|
|
| P4hill napsal: | | freshman napsal: | Koupil jsem si arginin a na obale je napsano davkovani
2 tablety rano a 2 tablety vecer
nebo
4 tablety po treninku
Co byste doporucovali vy ? jake davkovani ?
dik |
Tak musíš taky napsat neco vic nez ze mas brat dve tablety, treba obsah argininu v jedne tablete? Atd.. |
Je to od amixu, v jedne tablete 500mg
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: st září 04, 2013 11:15 pm Předmět: |
|
|
Jak pise venca.v, nejlepsi co jsem v posledni dobe zkusil, je kombinace C4 a Beta BCAA od Cellucoru. Od kazdyho davam jednu odmerku a je to cejtit vyborne, opravdu je citit zvysena koncentrace na trenink, vic energie a elanu. Proste nema to chybu, po dlouhe dobe neco opravdu ucinne.
Stejne tak musim pochvalit Inosine od Nutrendu (i kdyz na firme nezalezi v tomhle pripade). Pri davkovani 5 kapsli tak 40 min pred treninkem opravdu znatelne pomaha s dychanim. Poznate to, pokud jste zvykli ject treba mrtvy tahy, drepy, pushpressy na doraz, tak se mnohem min zadejchate. Za chvili muzu ject na dalsi serii. Takze perfektni, ale fakt je to poznat az pri tech nejnarocnejsich seriich.
Jinak samotne Beta BCAA podle me nic moc, cekal jsem trochu neco vic podle ohlasu tady na foru. Ani dve odmerky skoro zadna zmena. Navic chut taky nic moc (limetka), opravdu !neskutecne! preslazeny a celkove divny, ale ja si zvyknu na vsechno, takze ok. C4 u me slape mnohem lip, i kdyz chapu, ze jsou to dva uplne rozdilne produkty. Samozrejme kombinace, jak jsem psal funguje fakt perfektne
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: st září 04, 2013 11:16 pm Předmět: |
|
|
Jak pise venca.v, nejlepsi co jsem v posledni dobe zkusil, je kombinace C4 a Beta BCAA od Cellucoru. Od kazdyho davam jednu odmerku a je to cejtit vyborne, opravdu je citit zvysena koncentrace na trenink, vic energie a elanu. Proste nema to chybu, po dlouhe dobe neco opravdu ucinne.
Stejne tak musim pochvalit Inosine od Nutrendu (i kdyz na firme nezalezi v tomhle pripade). Pri davkovani 5 kapsli tak 40 min pred treninkem opravdu znatelne pomaha s dychanim. Poznate to, pokud jste zvykli ject treba mrtvy tahy, drepy, pushpressy na doraz, tak se mnohem min zadejchate. Za chvili muzu ject na dalsi serii. Takze perfektni, ale fakt je to poznat az pri tech nejnarocnejsich seriich.
Jinak samotne Beta BCAA podle me nic moc, cekal jsem trochu neco vic podle ohlasu tady na foru. Ani dve odmerky skoro zadna zmena. Navic chut taky nic moc (limetka), opravdu !neskutecne! preslazeny a celkove divny, ale ja si zvyknu na vsechno, takze ok. C4 u me slape mnohem lip, i kdyz chapu, ze jsou to dva uplne rozdilne produkty. Samozrejme kombinace, jak jsem psal funguje fakt perfektne
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: st září 04, 2013 11:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt září 05, 2013 8:04 am Předmět: |
|
|
Chlapče, tobě přijdou 2 odměrky Beta BCAA přeslazený? To i pouhá jedna odměrka Amino 1 je šílená....čím to je tak sladké.. To i tekutý cukr ala Coca Cola není chuťově tak šílená
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt září 05, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
| m1ro napsal: | Jak pise venca.v, nejlepsi co jsem v posledni dobe zkusil, je kombinace C4 a Beta BCAA od Cellucoru. Od kazdyho davam jednu odmerku a je to cejtit vyborne, opravdu je citit zvysena koncentrace na trenink, vic energie a elanu. Proste nema to chybu, po dlouhe dobe neco opravdu ucinne.
Jinak samotne Beta BCAA podle me nic moc, cekal jsem trochu neco vic podle ohlasu tady na foru. Ani dve odmerky skoro zadna zmena. Navic chut taky nic moc (limetka), opravdu !neskutecne! preslazeny a celkove divny, ale ja si zvyknu na vsechno, takze ok. C4 u me slape mnohem lip, i kdyz chapu, ze jsou to dva uplne rozdilne produkty. Samozrejme kombinace, jak jsem psal funguje fakt perfektne |
ono je to vsechno o zvyku, kdyz sem nebral zadny bcaa a pak sem zacal brat samotny beta bcaa pred cvicenim, tak me to nakoplo vic nez c4, ale ted jak uz sem si na to navyk, tak beru pred cvicenim 4 tablety no3, necely 2 odmerky c4, a pri cviceni jednu bcaacek, a nakopne to min nez pred par mesicema samotny bcaa, i kdyz sem daval mesicni prestavku od tehle veci tak uz sem na to holt zvyklej, ted musim najit zase neco s jinym slozenim co bude zabirat vic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: st září 11, 2013 12:48 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska snad vyzkouším ten nový assault co se u nás objevil  sem hodně zvědavej podle recenzí je to bomba.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|