OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
venca.v

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Chci poradit - Uvažuju teď mezi E.nox když je ve slevě a Assaultem, který už mám ozkoušený - co myslíte?

ja bych doporucil kombinaci cellucor c4 a cellucor beta bcaa, vyjde to draz, ale vystaci to na dva mesice +- , je to asi to nejlepsi co sem za posledni dobu mel, enox i assault sem mel taky, rek bych ze je to tak stejny, assault je asi o neco malo silnejsi.... ale s C4 a betabcaa se to podle me nemuze rovnat, hlavne ve vysledkach co po tom jsou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
P4hill

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

freshman napsal:
Koupil jsem si arginin a na obale je napsano davkovani
2 tablety rano a 2 tablety vecer
nebo
4 tablety po treninku
Co byste doporucovali vy ? jake davkovani ?
dik

Tak musíš taky napsat neco vic nez ze mas brat dve tablety, treba obsah argininu v jedne tablete? Atd..
P4hill

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
DiamonD123 napsal:
Chci poradit - Uvažuju teď mezi E.nox když je ve slevě a Assaultem, který už mám ozkoušený - co myslíte?

ja bych doporucil kombinaci cellucor c4 a cellucor beta bcaa, vyjde to draz, ale vystaci to na dva mesice +- , je to asi to nejlepsi co sem za posledni dobu mel, enox i assault sem mel taky, rek bych ze je to tak stejny, assault je asi o neco malo silnejsi.... ale s C4 a betabcaa se to podle me nemuze rovnat, hlavne ve vysledkach co po tom jsou.

C4 i betaBCAA jsou v pohodě, ale musim uznat, ze me uplne stacila piksla BetaBCAA a C4ku jsem ani nepotreboval. Potom ti ale tak dlouho nevystačí no...
Milosek108

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2013 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

máte někdo zkušenosti s S.A.W. od Trec ?:)
blikk

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
chci se zeptat, snažím se teď přibrat a rád bych trochu kalorií doplnil i tekutinama. Piju totiž víceméně jen minerálky, čaje, vodu atd. (nepočítám samozřejmě proteiny a tak, ale prostě jen tekutiny), tak 1-2x denně někdy kávu. Co byste doporučili je nejlepší? Džusy? Ochucené minerálky? Limonády typu cola? Teoreticky mě napadlo i mlíko, ale toho bych asi moc nevypil, navíc to člověka dost zaplácne a já právě mám občas problém sníst větší objemy jídla, proto bych rád doplnil kalorie i tekutinama.
Insano41

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s každým jídlem sklenku plnotučného mlíka

coca colam a podobným šajzům bych se vyhnul.
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kvalitni dzusy, tam je energie az az. Mleko muzes take samozrejme, pokud ho dobre snazis, ale moc bych to s nim neprehanel.
freshman

PříspěvekZaslal: po září 02, 2013 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P4hill napsal:
freshman napsal:
Koupil jsem si arginin a na obale je napsano davkovani
2 tablety rano a 2 tablety vecer
nebo
4 tablety po treninku
Co byste doporucovali vy ? jake davkovani ?
dik

Tak musíš taky napsat neco vic nez ze mas brat dve tablety, treba obsah argininu v jedne tablete? Atd..

Je to od amixu, v jedne tablete 500mg
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po září 02, 2013 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co říkáte na Cellzoom od amixu? Mate s nim nejaké zkušenosti ? Koukal jsem, ze je tam moje oblíbené DMAE a i huperzine A. Objednal jsem hned 2 pixly . Jako bonus prevence proti Alzheimerovi a podpora učení
m1ro

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak pise venca.v, nejlepsi co jsem v posledni dobe zkusil, je kombinace C4 a Beta BCAA od Cellucoru. Od kazdyho davam jednu odmerku a je to cejtit vyborne, opravdu je citit zvysena koncentrace na trenink, vic energie a elanu. Proste nema to chybu, po dlouhe dobe neco opravdu ucinne.

Stejne tak musim pochvalit Inosine od Nutrendu (i kdyz na firme nezalezi v tomhle pripade). Pri davkovani 5 kapsli tak 40 min pred treninkem opravdu znatelne pomaha s dychanim. Poznate to, pokud jste zvykli ject treba mrtvy tahy, drepy, pushpressy na doraz, tak se mnohem min zadejchate. Za chvili muzu ject na dalsi serii. Takze perfektni, ale fakt je to poznat az pri tech nejnarocnejsich seriich.

Jinak samotne Beta BCAA podle me nic moc, cekal jsem trochu neco vic podle ohlasu tady na foru. Ani dve odmerky skoro zadna zmena. Navic chut taky nic moc (limetka), opravdu !neskutecne! preslazeny a celkove divny, ale ja si zvyknu na vsechno, takze ok. C4 u me slape mnohem lip, i kdyz chapu, ze jsou to dva uplne rozdilne produkty. Samozrejme kombinace, jak jsem psal funguje fakt perfektne
m1ro

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak pise venca.v, nejlepsi co jsem v posledni dobe zkusil, je kombinace C4 a Beta BCAA od Cellucoru. Od kazdyho davam jednu odmerku a je to cejtit vyborne, opravdu je citit zvysena koncentrace na trenink, vic energie a elanu. Proste nema to chybu, po dlouhe dobe neco opravdu ucinne.

Stejne tak musim pochvalit Inosine od Nutrendu (i kdyz na firme nezalezi v tomhle pripade). Pri davkovani 5 kapsli tak 40 min pred treninkem opravdu znatelne pomaha s dychanim. Poznate to, pokud jste zvykli ject treba mrtvy tahy, drepy, pushpressy na doraz, tak se mnohem min zadejchate. Za chvili muzu ject na dalsi serii. Takze perfektni, ale fakt je to poznat az pri tech nejnarocnejsich seriich.

Jinak samotne Beta BCAA podle me nic moc, cekal jsem trochu neco vic podle ohlasu tady na foru. Ani dve odmerky skoro zadna zmena. Navic chut taky nic moc (limetka), opravdu !neskutecne! preslazeny a celkove divny, ale ja si zvyknu na vsechno, takze ok. C4 u me slape mnohem lip, i kdyz chapu, ze jsou to dva uplne rozdilne produkty. Samozrejme kombinace, jak jsem psal funguje fakt perfektne
m1ro

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapče, tobě přijdou 2 odměrky Beta BCAA přeslazený? To i pouhá jedna odměrka Amino 1 je šílená....čím to je tak sladké.. To i tekutý cukr ala Coca Cola není chuťově tak šílená
venca.v

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m1ro napsal:

ono je to vsechno o zvyku, kdyz sem nebral zadny bcaa a pak sem zacal brat samotny beta bcaa pred cvicenim, tak me to nakoplo vic nez c4, ale ted jak uz sem si na to navyk, tak beru pred cvicenim 4 tablety no3, necely 2 odmerky c4, a pri cviceni jednu bcaacek, a nakopne to min nez pred par mesicema samotny bcaa, i kdyz sem daval mesicni prestavku od tehle veci tak uz sem na to holt zvyklej, ted musim najit zase neco s jinym slozenim co bude zabirat vic.
Fexory

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska snad vyzkouším ten nový assault co se u nás objevil sem hodně zvědavej podle recenzí je to bomba.
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: