|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
vlkisekk
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 1:06 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Denis Coleman napsal: | | No gainer chci protoze ejdu objem a potrebuje nejake to kg navrh,ale nvm ktery...ja uvazoval o GMM4000,ale ten obsahuje hrozne jednoduchych cukru,tak se ptam ktery je podle vas nejlepsi a ktery by jste mi doporucili |
jasne, objem=nabirani
ale proc u toho nutne potrebujes gainer?
kdy ho chces brat?
proc nejis normalni jidlo? |
dost začátečníků (a to i já ze začátku) neví, že 100g gaineru je jak 120g vloček (a to nehledím na kvalitu sacharidů) |
vetsina ektomorfu potrebuje rychle vstrebatelne sacharidy.takze radeji testoviny, bilou ryzi a k protejnu treba maltodextrin, nez celozrnne pecivo a vlocky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 1:06 pm Předmět: |
|
|
| fotter napsal: | | micus6 napsal: | | 300g vlocek, protein bilky...jsi na 80g bilkovin ve snhdani...to nestrávíš |
Samozrejme si to treba prizposobit podla svojho apetitu a vahy,ja s tym pri svojich 120kg a 196cm nemam problem |
tak to je asi jiná písnička :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Denis Coleman
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 3:34 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dnes zkusil domaci gainer podle tehle pripravy:
100g vlocek+400ml vody a 30g syrovatkoveho proteinu
sice jsem to vypil ale s kazdym lokem jsem myslel ze se pozvracim,mate nejaky napad jak tu chut vylepsit?dal bych tam min vlocek,ale zase chci aby to melo nejaky ucinek
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 3:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 3:46 pm Předmět: |
|
|
Gainer - tudíž soudím že to dáváš po tréninku, mléko tam nedávej... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 4:07 pm Předmět: |
|
|
ale mimo trenink snad klidně..
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Denis Coleman napsal: | Tak jsem dnes zkusil domaci gainer podle tehle pripravy:
100g vlocek+400ml vody a 30g syrovatkoveho proteinu
sice jsem to vypil ale s kazdym lokem jsem myslel ze se pozvracim,mate nejaky napad jak tu chut vylepsit?dal bych tam min vlocek,ale zase chci aby to melo nejaky ucinek |
musis to rozmixovat ponornym mixerem a pouzit jemne vlocky od emca nebo z liedlu.Jinac nechapu vyznam davat po treninku protein a vlocky, to zas je moderna
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 4:25 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | ale mimo trenink snad klidně.. |
Panebože třeba si tam nalejte celej litr mléka, kostku tvarohu a granko. Stejně to bude úplně jedno, protože když má jedinec takovýhle otázky, tak nemá skoro žádné základní znalosti ze stravy = jídelníček na 2 věci a sme u toho...
Je celkem zajímavý jak každej řeší před/po tréninkáče, co a čeho a hlavně všechno... Ale to hlavní většina nemá vyřešený. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 4:40 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | micus6 napsal: | | ale mimo trenink snad klidně.. |
Panebože třeba si tam nalejte celej litr mléka, kostku tvarohu a granko. Stejně to bude úplně jedno, protože když má jedinec takovýhle otázky, tak nemá skoro žádné základní znalosti ze stravy = jídelníček na 2 věci a sme u toho...
Je celkem zajímavý jak každej řeší před/po tréninkáče, co a čeho a hlavně všechno... Ale to hlavní většina nemá vyřešený. |
pardon že jsem něco psal.
e: to spam: jo, už to vidím.. :-D
Naposledy upravil micus6 dne po srpen 26, 2013 4:47 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Denis Coleman napsal: | | No gainer chci protoze ejdu objem a potrebuje nejake to kg navrh,ale nvm ktery...ja uvazoval o GMM4000,ale ten obsahuje hrozne jednoduchych cukru,tak se ptam ktery je podle vas nejlepsi a ktery by jste mi doporucili |
Micus6 - reaguju např. na tohle. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 7:26 pm Předmět: |
|
|
Souhlasim se spamem, jako ve vetsine pripadu... 99% zacatecniku resi napred doplnky a pak az stravu. Pritom prave zacatek je co se nabirani tyce to nejjednodussi.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 7:32 pm Předmět: |
|
|
Když už jsme u těch vloček a gainerů tak mám dotaz
V objemu je lepší po tréninku pro 90kg chlapa , který má sklon nabírat rychle tuky podávat:
1.Go Pro 30
2.Hydro instant+vločky
3.Hydro Instant či jiný protein?? + maltodextrin nebo jiný cukr? palatinoza??
Zatím mám dietu, ale stále nevím co pak budu dávat v objemu po tréninku, abych nastartoval růst po tréninku a nenabíral tuky na bříško
dík předem..
|
|
| nahoru |
|
 |
DavidS

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 7:42 pm Předmět: |
|
|
Já si dělám snídaňový "gainer": 150g emco vloček rozmixuju až na mouku a hodím to do shakeru s 500ml vody s odměrkou proteinu a jen protřepu. Dá se to krásně vypít, za 5 minut to mám v sobě.
Ale zajímalo by mě jak je to s narůstem GI oproti klasické kaši z ovesných vloček? Je takový nápoj vhodný pro každodenní snídani? Ja totiž do sebe něco pevného dostanu až tak hodinu po probuzení a i tak s tím dost bojuju...
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 7:48 pm Předmět: |
|
|
| DavidS napsal: | Já si dělám snídaňový "gainer": 150g emco vloček rozmixuju až na mouku a hodím to do shakeru s 500ml vody s odměrkou proteinu a jen protřepu. Dá se to krásně vypít, za 5 minut to mám v sobě.
Ale zajímalo by mě jak je to s narůstem GI oproti klasické kaši z ovesných vloček? Je takový nápoj vhodný pro každodenní snídani? Ja totiž do sebe něco pevného dostanu až tak hodinu po probuzení a i tak s tím dost bojuju... |
Já dřív jedl tuhle kaši https://obchod.ronnie.cz/s-3197-knuspi-rychle-vlocky.html a tam je myslím taky nízky GI, takže kaše z ovesných vloček,jáhlů,ovsi,pohanky atd..tak vše by to mělo být s nízky GI. Ale nejsem si jist.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
| DavidS napsal: | Já si dělám snídaňový "gainer": 150g emco vloček rozmixuju až na mouku a hodím to do shakeru s 500ml vody s odměrkou proteinu a jen protřepu. Dá se to krásně vypít, za 5 minut to mám v sobě.
Ale zajímalo by mě jak je to s narůstem GI oproti klasické kaši z ovesných vloček? Je takový nápoj vhodný pro každodenní snídani? Ja totiž do sebe něco pevného dostanu až tak hodinu po probuzení a i tak s tím dost bojuju... | Gi vubec neres, ryze ma vysoke gi a vadi to nekomu?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|