|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pitkin

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 7:13 am Předmět: |
|
|
Mě by docela zajímalo jaké jsou ty jiné postupy kulturistické diety ??  Nemáte někdo nějakej pěknej článek k tomu ?? (kdyby byl česky bylo by to fajn  ) _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bajkonur
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 7:21 am Předmět: |
|
|
Gram tuku má pořád 9 kcal a gram sacharidů a bílkovin 4 kcal. Ke zhubnutí je potřeba kalorický deficit a když jsi v deficitu, dostaneš dřív nebo později hlad. Nepřekonatelné jsou
amfetaminy nebo metamfetaminy, při těch se k jídlu nepřinutíš, ani kdybys chtěl. Ovšem
jinak se bez hladu zhubnout, obzvlášť do soutěžní formy, nedá.
Vždycky se najde někdo, kdo vynalezne nějaký nový způsob hubnutí, třeba autor knihy Zhubněte s čokoládou, který přinesl geniální myšlenku nahradit část kalorického příjmu
čokoládou (to je ekvivalent zdejšího másla). Ano, v podstatě se dá v dietě jíst cokoliv,
pokud se vejdeš do svého denního kalorického příjmu. Třeba i ten chleba s máslem.
Ale co se nikdy nezmění je fakt, že je třeba žrát míň, než vydáš. A s tím vždycky přijde
hlad a kdo říká, že ne, tak sprostě lže.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 7:29 am Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | Gram tuku má pořád 9 kcal a gram sacharidů a bílkovin 4 kcal. Ke zhubnutí je potřeba kalorický deficit a když jsi v deficitu, dostaneš dřív nebo později hlad. Nepřekonatelné jsou
amfetaminy nebo metamfetaminy, při těch se k jídlu nepřinutíš, ani kdybys chtěl. Ovšem
Vždycky se najde někdo, kdo vynalezne nějaký nový způsob hubnutí, třeba autor knihy Zhubněte s čokoládou, který přinesl geniální myšlenku nahradit část kalorického příjmu
čokoládou (to je ekvivalent zdejšího másla). Ano, v podstatě se dá v dietě jíst cokoliv,
pokud se vejdeš do svého denního kalorického příjmu. Třeba i ten chleba s máslem.
Ale co se nikdy nezmění je fakt, že je třeba žrát míň, než vydáš. A s tím vždycky přijde
hlad a kdo říká, že ne, tak sprostě lže. |
Já měl spíše na mysli jak se tady psalo ,že neni potřeba žádné superkompenzace,odvodnění atd.
Zajímá mě hlavně závěrečná část diety _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 7:34 am Předmět: |
|
|
Superkompenzace je založená na tom, že po ketóze je tělo schopno uložit daleko víc glykogenu ve svalech. Na krátkou dobu můžeš vypadat o sto procent líp, než bez ní.
Kdo ji nedělá, okrádá sám sebe. Obvykle se to dělá tak, že když máš dvoje závody blízko
po sobě, použiješ ji na ty důležitější.
Nedělat ji vůbec mi nepřijde žádné hrdinství, ale blbost. Občas slyšíš na závodech "superkompenzaci jsem ani nedělal, jenom jsem trochu nacukroval" ale většinou je
to lež jako věž. Něco jako "prachy ti dám příští týden" nebo "ten pes nekouše"
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 7:35 am Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | Gram tuku má pořád 9 kcal a gram sacharidů a bílkovin 4 kcal. Ke zhubnutí je potřeba kalorický deficit a když jsi v deficitu, dostaneš dřív nebo později hlad. Nepřekonatelné jsou
Zhubnul jsem 17kg z 93 na 76 a to bez hladu. Denní příjem byl konstantně cca 3000kcal a nikdy jsem za celou tu dobu netrpěl hlady...
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 7:37 am Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | V mojem světě se v každé dietě počítají makronutrienty. A tři chleby s máslem se mi počítají špatně
A doufal jsem, že se konečně dozvím, které že to nezbytně nutné živiny, jež není možné dodat do těla lepším způsobem, se nacházejí v másle. |
Mladý pán je kvalitní demagog. To tu opravdu chybělo.
Nikdo tu pomocí másla hubnout nechtěl, jde jen o to, že není problém ho používat stejně jako oleje a žádná újma se nestane. (to je reakce na další tvůj příspěvek)
A ty biologicky aktivní látky si lehce vygooglíš.
Jinak pocity hladu v dietě lze řídit i jinak, než farmaky ale to jako odborník jistě víš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 7:41 am Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Bajkonur napsal: | V mojem světě se v každé dietě počítají makronutrienty. A tři chleby s máslem se mi počítají špatně
A doufal jsem, že se konečně dozvím, které že to nezbytně nutné živiny, jež není možné dodat do těla lepším způsobem, se nacházejí v másle. |
Nikdo tu pomocí másla hubnout nechtěl, jde jen o to, že není problém ho používat stejně jako oleje a žádná újma se nestane. (to je reakce na další tvůj příspěvek)
Jinak pocity hladu v dietě lze řídit i jinak, než farmaky ale to jako odborník jistě víš. |
Nevím starý pane. Určitě máš za sebou několik předsoutěžních diet a víš, jak je snadné dostat se na 5% tělesného tuku a mluví z tebe zkušenosti. Klidně se poděl o nějaké fotky. Nebo je starý pán jenom teoretik?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 7:43 am Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Bajkonur napsal: | Gram tuku má pořád 9 kcal a gram sacharidů a bílkovin 4 kcal. Ke zhubnutí je potřeba kalorický deficit a když jsi v deficitu, dostaneš dřív nebo později hlad. Nepřekonatelné jsou
Zhubnul jsem 17kg z 93 na 76 a to bez hladu. Denní příjem byl konstantně cca 3000kcal a nikdy jsem za celou tu dobu netrpěl hlady... |
76 kilo při denním příjmu 3000 kcal. To je velmi uvěřitelné. Většina lidí by při takové váze a takovém kalorickém příjmu obstojně přibírala.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 7:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 7:50 am Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | | kid napsal: | | Bajkonur napsal: | V mojem světě se v každé dietě počítají makronutrienty. A tři chleby s máslem se mi počítají špatně
Jinak pocity hladu v dietě lze řídit i jinak, než farmaky ale to jako odborník jistě víš. |
Nevím starý pane. Určitě máš za sebou několik předsoutěžních diet a víš, jak je snadné dostat se na 5% tělesného tuku a mluví z tebe zkušenosti. Klidně se poděl o nějaké fotky. Nebo je starý pán jenom teoretik? |
Tobě dělá velký problém psaný text? Přečti si moje příspěvky a pak reaguj.
Jeden o koze a druhý o voze. To je těžká domluva.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 7:56 am Předmět: |
|
|
Napsal jsi, že se dá máslo používat stejně jako další oleje.
Já si dávám oleje hlavně zastudena /makadamový, olivový/ na saláty a tohle mi asi máslo nenahradí. A vařit na másle? Mně to přijde nechutný, maso kurvit vařením na másle. Možná vajíčka, ale ty hlavně vařím.
Že máslo není problém si nemyslím, jsem si stoprocentně jistý, že vaření na kvalitním olivovém oleji je daleko zdravější, než na másle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 7:58 am Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Jak říkáš... většina :) |
jj, nasolení borci to mají jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 8:08 am Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | Napsal jsi, že se dá máslo používat stejně jako další oleje.
Já si dávám oleje hlavně zastudena /makadamový, olivový/ na saláty a tohle mi asi máslo nenahradí. A vařit na másle? Mně to přijde nechutný, maso kurvit vařením na másle. Možná vajíčka, ale ty hlavně vařím.
Že máslo není problém si nemyslím, jsem si stoprocentně jistý, že vaření na kvalitním olivovém oleji je daleko zdravější, než na másle. |
Ty bys pořád něco něčím nahrazoval Prostě není problém použít i máslo. Proč si nedat do vločkový kaše máslo, tam se prostě hodí. Že tobě nechutná, to je tvůj interní problém. A někdy si o něm zkus něco nastudovat, ale ne to co o něm píšou výrobci rostlinných tuků. Škodlivost másla se už nerazí. Ty jedeš na poznatcích starých tak 10 let. A to bez urážky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 8:13 am Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Bajkonur napsal: | Napsal jsi, že se dá máslo používat stejně jako další oleje.
Že máslo není problém si nemyslím, jsem si stoprocentně jistý, že vaření na kvalitním olivovém oleji je daleko zdravější, než na másle. |
Ty bys pořád něco něčím nahrazoval Prostě není problém použít i máslo. Proč si nedat do vločkový kaše máslo, tam se prostě hodí. Že tobě nechutná, to je tvůj interní problém. A někdy si o něm zkus něco nastudovat, ale ne to co o něm píšou výrobci rostlinných tuků. Škodlivost másla se už nerazí. Ty jedeš na poznatcích starých tak 10 let. A to bez urážky. |
Fujtajbl mastit si kaši máslem čuně jedno, poblil bych se. Co to má společného se zdravou výživou? Ještě řekni, že si ji sladíš cukrem a nahoru sypeš kakajíčko. A že to všechno je vlastně úplně ok, zdravé a výživné.
Jestli já mám deset let staré názory, tak ty máš názory z roku 1950, Hitler byl pryč tak si přimastíme, ať se máme dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 8:15 am Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | | Humanic145 napsal: | | Jak říkáš... většina :) |
jj, nasolení borci to mají jinak. |
Kdybych byl, tak nevážím tak málo. Zkrátka se nebojím máknout a hodina aerobky po tréninku i mimo něj mi to pokryje a nemusím trpět hlady v dietě, ale ty stejně zase s něčím přijdeš
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|