|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
vlkisekk
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 7:54 pm Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | Když už jsme u těch vloček a gainerů tak mám dotaz
V objemu je lepší po tréninku pro 90kg chlapa , který má sklon nabírat rychle tuky podávat:
1.Go Pro 30
2.Hydro instant+vločky
3.Hydro Instant či jiný protein?? + maltodextrin nebo jiný cukr? palatinoza??
Zatím mám dietu, ale stále nevím co pak budu dávat v objemu po tréninku, abych nastartoval růst po tréninku a nenabíral tuky na bříško
dík předem.. | po treninku urcite z gaineru nepriberes, davat po treninku vlocky s vlakninou je hovadina, potrebujes rychle ziviny, takze hydro/postaci klidne wpc/a nejaka glukosa a maltodextrin.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JrElda

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | JrElda napsal: | Když už jsme u těch vloček a gainerů tak mám dotaz
V objemu je lepší po tréninku pro 90kg chlapa , který má sklon nabírat rychle tuky podávat:
1.Go Pro 30
2.Hydro instant+vločky
3.Hydro Instant či jiný protein?? + maltodextrin nebo jiný cukr? palatinoza??
Zatím mám dietu, ale stále nevím co pak budu dávat v objemu po tréninku, abych nastartoval růst po tréninku a nenabíral tuky na bříško
dík předem.. | po treninku urcite z gaineru nepriberes, davat po treninku vlocky s vlakninou je hovadina, potrebujes rychle ziviny, takze hydro/postaci klidne wpc/a nejaka glukosa a maltodextrin. |
Je třeba dávat glukozu i maltodextrin? A palatinoza co? Obsahuje i Go Pro30. V jakém poměru to mixovat? CCa 50g (maltox ,glukoza,palatinoza) a 25g protein?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 8:00 pm Předmět: |
|
|
palatinosa je takovy hit jako bylo vitargo, mnoho povyku pro nic
|
|
| nahoru |
|
 |
Denis Coleman
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 11:03 am Předmět: |
|
|
Chci se zeptat jestli je jedno jaky protein smicham s temi vlockami nebo je hydrolyzat nejucinejsi?uvazoval jsem o phd 6 hr,ale na internetu psali ze je nejlepsi to smichat se syrovatkovym proteinem a ne s viceslozkovym
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 2:44 pm Předmět: |
|
|
| Denis Coleman napsal: | | Chci se zeptat jestli je jedno jaky protein smicham s temi vlockami nebo je hydrolyzat nejucinejsi?uvazoval jsem o phd 6 hr,ale na internetu psali ze je nejlepsi to smichat se syrovatkovym proteinem a ne s viceslozkovym |
jakmile smichas hydro s vlockama, tak prijdes o to nejdulezitejsi- o rychlost
takze si kup treba maltu a je to
ale nechapu, mas prachy na hydro a nemas na sacharidak? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Denis Coleman
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 3:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 3:39 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Denis Coleman napsal: | | Chci se zeptat jestli je jedno jaky protein smicham s temi vlockami nebo je hydrolyzat nejucinejsi?uvazoval jsem o phd 6 hr,ale na internetu psali ze je nejlepsi to smichat se syrovatkovym proteinem a ne s viceslozkovym |
jakmile smichas hydro s vlockama, tak prijdes o to nejdulezitejsi- o rychlost
takze si kup treba maltu a je to
ale nechapu, mas prachy na hydro a nemas na sacharidak? |
Hele podle mě je jedno jestli to Hydro smíchá s tím nebo tím... Hydro se vstřebá stejně rychle samotné, tak i s vločkama. Akorát ty vločky budou na dýl. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Denis Coleman
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
tak znova,snad nevypadam jako vul...ale co by jste mi doporucili mam pit radsi ten domaci gainer z vlocek nebo si nejaky koupit?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Denis Coleman napsal: | | tak znova,snad nevypadam jako vul...ale co by jste mi doporucili mam pit radsi ten domaci gainer z vlocek nebo si nejaky koupit? |
A jak vypadá tvůj jídelníček? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Denis Coleman
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 3:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 3:53 pm Předmět: |
|
|
No, tak jestli máš takový jídelníček, tak po tréninku postačí bohatě Hydro nebo nic.
Být tebou nekupuju nic a po tréninku si dám pořádný hovězí steak... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 4:10 pm Předmět: |
|
|
| Denis Coleman napsal: | http://www.kulturistika.net/objemovy-jidelnicek-idealni
akorat misto teho hoveziho mam furt kureci |
Pokud si v objemu, tak ani nemusíš kupovat ten hydrolyzovaný protein. Postačí WPC80 + maltodextrin po tréninku..lepší jak kupovat gainer a vyjde tě to levněji a máš to kvalitnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 4:12 pm Předmět: |
|
|
Taky byhc už nekupoval obyčejnej gainer,pokud ano tak už jen kvalitní typu Compress B.I.G. ,Istant Mass,Go Pro 30,..
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | No, tak jestli máš takový jídelníček, tak po tréninku postačí bohatě Hydro nebo nic.
Být tebou nekupuju nic a po tréninku si dám pořádný hovězí steak... |
nerad hovna
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 4:16 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Taky byhc už nekupoval obyčejnej gainer,pokud ano tak už jen kvalitní typu Compress B.I.G. ,Istant Mass,Go Pro 30,.. |
Taky mám nachystaný na objem Go Pro30, který pak nahradím zřejmě tím WPC s maltou, protože jsem se ještě nedozvěděl, kolik má jednoduchých cukrů Go Pro30 ikdyž je tam palatinoza
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|