|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Spam

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Spam napsal: | No, tak jestli máš takový jídelníček, tak po tréninku postačí bohatě Hydro nebo nic.
Být tebou nekupuju nic a po tréninku si dám pořádný hovězí steak... |
nerad hovna |
Cože? Tady je zas někdo hrdina s IQ houpacího koně.
Vyber si co si po tréninku dáš:
Gainer + Kuřecí
Nic + Hovězí
Ty si radši dej to tebou preferovaný hovno... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | vlkisekk napsal: | | Spam napsal: | No, tak jestli máš takový jídelníček, tak po tréninku postačí bohatě Hydro nebo nic.
nerad hovna |
Gainer + Kuřecí
Nic + Hovězí
Ty si radši dej to tebou preferovaný hovno... |
urcite si dam ten gainer, pac je to mnohem lepsi, nez do sebe nasoukat tezce stravitelny flak hoveziho
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Spam napsal: | | vlkisekk napsal: | | Spam napsal: | No, tak jestli máš takový jídelníček, tak po tréninku postačí bohatě Hydro nebo nic.
nerad hovna |
Gainer + Kuřecí
Nic + Hovězí
urcite si dam ten gainer, pac je to mnohem lepsi, nez do sebe nasoukat tezce stravitelny flak hoveziho |
A třeba zelený jogurtík z reklamy na dobrý zažívání bys nechtěl?
Sorry, ale tvůj názor je úplně jinde než můj a troufám si věřit že i všech zkušených tady z fóra ti řekne, že než aby do sebe dávali po tréninku gainer, tak radši nedají nic a do hodiny se pořádně kvalitně najedí, nejlépe hovězího...
A hotovo, pij si cukříky, jez "kvalitní" maso v podobě kuřecího. Já ti to neberu. Nebudu se tu dohadovat co je lepší a co ne. Hlavně tu už neprodukuj komenty ve stylu - Neraď hovna. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
dej si po treninku treba kravu i s ocasem, ale neprezentuj to tady jako nejlepsi jidlo po treningu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 5:06 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | dej si po treninku treba kravu i s ocasem, ale neprezentuj to tady jako nejlepsi jidlo po treningu. |
To teda prezentovat budu. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: po září 02, 2013 1:03 pm Předmět: |
|
|
někdo zkušenosti s Massportem od Infinete Labs? Po dokončení čtvrté pixly Re-Conu mám chuť vyzkoušet něco nového. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 05, 2013 12:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt září 05, 2013 12:31 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | vlkisekk napsal: | | Spam napsal: | | vlkisekk napsal: | | Spam napsal: | No, tak jestli máš takový jídelníček, tak po tréninku postačí bohatě Hydro nebo nic.
nerad hovna |
Gainer + Kuřecí
Nic + Hovězí
urcite si dam ten gainer, pac je to mnohem lepsi, nez do sebe nasoukat tezce stravitelny flak hoveziho |
A třeba zelený jogurtík z reklamy na dobrý zažívání bys nechtěl?
Sorry, ale tvůj názor je úplně jinde než můj a troufám si věřit že i všech zkušených tady z fóra ti řekne, že než aby do sebe dávali po tréninku gainer, tak radši nedají nic a do hodiny se pořádně kvalitně najedí, nejlépe hovězího...
A hotovo, pij si cukříky, jez "kvalitní" maso v podobě kuřecího. Já ti to neberu. Nebudu se tu dohadovat co je lepší a co ne. Hlavně tu už neprodukuj komenty ve stylu - Neraď hovna. |
Musím nesouhlasit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt září 05, 2013 4:28 pm Předmět: |
|
|
Micus6 je mi to úplně jedno, za svým názorem si stojím a nikdo mě moje tvrzení nerozvrátí.
Klidně bych to tu mohl rozebrat proč to a to, ale to vážně nemá cenu. Snad jen že žádný PTN ti nedá víc než potréninkové jídlo. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt září 05, 2013 6:45 pm Předmět: |
|
|
spame, my se ale bavime o ptn a jidlo vs jidlo ne? akorat tu vyzvedavas to hovezi... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt září 05, 2013 6:48 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | spame, my se ale bavime o ptn a jidlo vs jidlo ne? akorat tu vyzvedavas to hovezi... :-D |
My se tu bavime o tom jestli si dat PTN a kureci s ryzi, nebo nic a hovezi s ryzi. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt září 05, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | micus6 napsal: | | spame, my se ale bavime o ptn a jidlo vs jidlo ne? akorat tu vyzvedavas to hovezi... :-D |
My se tu bavime o tom jestli si dat PTN a kureci s ryzi, nebo nic a hovezi s ryzi. |
ano... proto jsem s tebou nesouhlasil...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|