|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 05, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlkisekk
|
Zaslal: čt září 05, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Spam napsal: | | micus6 napsal: | | spame, my se ale bavime o ptn a jidlo vs jidlo ne? akorat tu vyzvedavas to hovezi... :-D |
My se tu bavime o tom jestli si dat PTN a kureci s ryzi, nebo nic a hovezi s ryzi. |
ano... proto jsem s tebou nesouhlasil... |
to je stejna diskuze jako po treninku gainer nebo protein, svalova parie jednou nebo vicekrat tydne, stejne si kazdy bude mlyt tu svou:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
joker211
|
Zaslal: po září 09, 2013 4:09 pm Předmět: Gainer 737 - Megabol |
|
|
zdravím všetkých. chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s gainer 737 megabol, lebo sa mi zdá nejak podozrivo lacný :D za odpovede vopred ďakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: po září 09, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
joker211: Název mluví za vše _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: po září 09, 2013 6:53 pm Předmět: palatinose-gain-20-fair-power |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: st září 11, 2013 12:46 pm Předmět: |
|
|
Který z následujících vychazí poměr kvalita/cena nejlépe? SMARTLABS FUSION GAINER , Go Pro 30, MYOTEC ROYAL MASS nebo jumbo?
|
|
| nahoru |
|
 |
ivos11111
|
Zaslal: st září 11, 2013 1:06 pm Předmět: ahoj |
|
|
ahoj.. mám dotaz... který gainer byste mi doporučili s ohledem na kvalitu a přijatelnou cenu? Vůbec nevím, do čeho jít. Předem Vám děkuji za rady. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st září 11, 2013 1:08 pm Předmět: |
|
|
no, chceš základní gainer nebo lepší- s palatinosou
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st září 11, 2013 1:11 pm Předmět: |
|
|
Král gainerů býval kdysi Mega Mass 2000...to byla pecka  To jsem byl ještě hubenej a potřeboval přibrat  Teď jedu na Nutelle a nabírám tuk výborně
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: st září 11, 2013 1:20 pm Předmět: Re: ahoj |
|
|
| ivos11111 napsal: | | ahoj.. mám dotaz... který gainer byste mi doporučili s ohledem na kvalitu a přijatelnou cenu? Vůbec nevím, do čeho jít. Předem Vám děkuji za rady. :-) |
Záleží dost za jakým účelem ho chceš koupit ... _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st září 11, 2013 1:25 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | baro mas strasne zdravej pristup k cviceni, verim ze my vsichni az budem v tvem velmi pokrocilem veku budem mit stejnou ideu ja uz na to taky posledni rok prichazim, nicmene ten narcismus na ty svaly tam stale je, takze ne a ne se pustit te predstavy, ze to tam musi bejt |
Ale to já tam taky rád něco držím a občas to i prohlídnu v zrcadle (ne častěji než 20x denně )..jen prostě něco musí člověk pochopit a asi to nejde jinak než k tomu dojít..volně
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st září 11, 2013 1:40 pm Předmět: |
|
|
Můj první gainer gain 14 od nutrendu - pár postřehů
- trochu lepivej, nic strašnýho
- rozpustnost dobrá (všechno míchám v shakeru)
- trochu práší
- příchuť čoko-kakao super, chutná to i s vodou jak kakao s mlíkem nebo rozpuštěná čokoláda, s mlíkem je to fakt jak kakao (ne granko, to chutná daleko hůř oproti tomuto gaineru)
takže spokojenost.. vím že to není žádnej super palatinozovej gainer, ale mně to stačí (dávám ho jen před a po tréninku)
Co mě ale zarazilo je, proč 1kg je v tako obrovský pixle? Ta pixla je zalněná tak do 1/3, zbytek vzduch. Nějak v tim nevidím smysl u gaineru a zbytečně ta krabice pak zabírá místo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st září 11, 2013 2:44 pm Předmět: |
|
|
Myotec Royal Mass
- velmi kvalitní gainer s transparentním složením
- obsah laktozy <1% (přesněji 0,7%)
- bez um. sladidel a jiných balastů (kolagen, fruktoza, sojová bílkovina...)
Chuťově velmi dobrý, avšak je třeba ho méně ředit, ideálně 1 odměrka do 150ml vody/mléka, pak je to bomba. Není přeslazený (důvod zřejmý) a tudíž se nepřepije, koupil jsem 6kg balení a mám půlku pryč, dávám 1 odměrku ráno a druhou po tréninku.
Nepráší, rozpustnost v pohodě, zažívací problémy po vypití gaineru nemám (a neměl ani otec, kterému jsem dal Royal Mass ochutnat, a to je na tyhle věci docela citlivý).
Jediné, co mi trochu vadí je, že gainer není v pixle ale v pytli.
Celkově prostě musím hodnotit 10/10 , jinak to nejde, jsem ve všech ohledech spokojený.
Zároveň bych se rád zeptal, zda by se tento podle mě podařený produkt mohl objevit i zde v eshopu?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st září 11, 2013 2:50 pm Předmět: |
|
|
Neobjeví. Myslím, že se to tu už i řešilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|