|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt září 12, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Insano41

|
Zaslal: čt září 12, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
moc pěkný ten nový design Extrifitu! _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po září 23, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
Tak jsem objednal Extrifit HellNOx na zkoušku, podle popisku u výrobku by mě to mělo snad vystřelit na měsíc  , tak jsem zvědavý, co je na tom pravdy.
Za pár dní napíšu malou recenzi, ale předem musím říct, že tyhle produkty na mě zase tolik nepůsobí (C4, Assault, SAW..) a to ani nepiju kávu (tzn. na kofein rozhodně nejsem zvyklý).
ps: jediné, co na mě opravdu hodně působilo (ještě několik hodin po tréninku) byl starý Jack3d , který ale obsahoval "zakázanou látku" a byl stažen z prodeje.
ps2: u toho Hemavolu jsem měl hlavně pocit napumpování, co si tak pamatuju, nebylo to vůbec zlý... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: st září 25, 2013 9:51 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Tak jsem objednal Extrifit HellNOx na zkoušku, podle popisku u výrobku by mě to mělo snad vystřelit na měsíc , tak jsem zvědavý, co je na tom pravdy. |
Uz jsi ho vyzkousel ? Prvni postreh ?...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st září 25, 2013 1:20 pm Předmět: |
|
|
| freshman napsal: | | Frozz. napsal: | Tak jsem objednal Extrifit HellNOx na zkoušku, podle popisku u výrobku by mě to mělo snad vystřelit na měsíc , tak jsem zvědavý, co je na tom pravdy. |
Uz jsi ho vyzkousel ? Prvni postreh ?... |
Dnes večer napíšu mini recenzi, včera jsem zkusil 1 odměrku, dnes dám 2. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: st září 25, 2013 1:24 pm Předmět: . |
|
|
tak ten NO.SHOCK není špatný :)) Při tréninku mi málem praskla pumpa a to sem si myslel, že dvě odměrky nebudou stačit.. Ubilo po jednom tréninku v dóze dost, ale uvidíme kam mě to po dobrání posune.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: st září 25, 2013 1:26 pm Předmět: . |
|
|
tak ten NO.SHOCK není špatný :)) Při tréninku mi málem praskla pumpa a to sem si myslel, že dvě odměrky nebudou stačit.. Ubilo po jednom tréninku v dóze dost, ale uvidíme kam mě to po dobrání posune.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: čt září 26, 2013 9:49 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | freshman napsal: | | Frozz. napsal: | Tak jsem objednal Extrifit HellNOx na zkoušku, podle popisku u výrobku by mě to mělo snad vystřelit na měsíc , tak jsem zvědavý, co je na tom pravdy. |
Uz jsi ho vyzkousel ? Prvni postreh ?... |
Dnes večer napíšu mini recenzi, včera jsem zkusil 1 odměrku, dnes dám 2. |
Nemyslel jsi dnes vecer ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 26, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
Zítra dam 3 a večer udělám srovnání, jak to na mě působilo  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne září 29, 2013 9:26 am Předmět: |
|
|
Tenhle topic mi při otevírání házel nějakou chybu, tak píšu až teď.
Extrifit HellNOx:
- vyzkoušel jsem 1 dávku, 2 i 3. Berte tuhle minirecenzi jako subjektivní názor, podobné produkty působí na každého úplně jinak, takže to chce vyzkoušet!
a) po 1 odměrce jsem se cítil nažhavený do tréninku, rozhodně jsem byl schopný zkrátit pauzy mezi sériemi, váhu na čince jsem si mohl dovolit o něco zvednout (opravdu - přemístění 90 a 100kg létalo v sériích jako nikdy) a také to krásně pumpovalo (např. při cvičení tlaků JČ na prsa jsem měl napumpovaný předloktí, což se mi většinou nestává - ale tuto pumpu nedokážu tak dobře popsat, jelikož nejezdím moc izolované cviky, u kterých by to bylo poznat více). Takové to svědění, šimrání po těle se nedostavilo , účinek jsem cítil po dobu cca 1 hod.
b) 2 odměrky mi připadaly naprosto stejné jako 1, nedokážu napsat rozdíl, pocity stejné.
c) 3 odměrky jsou prý pro profíky a kulturisty. No nakoplo to slušně - zkrácení pauz, větší váhy, větší intenzita tréninku , pumpa jako kr*va  . Nejlepší a asi nejdůležitější na tom bylo, že kdybych chtěl, mohl bych takhle tvrdě trénovat další hodinu, protože i na konci tréninku jsem byl furt nakopnutý a připravený jet dál.
Napíšu nějaké klady a zápory:
+ chuť příjemná, nic úžasného ale nic strašného (pomeranč)
+ rozpusnost dobrá, stačí zamíchat lžičkou, nedělá hrudky
+ jak se píše v popisku, opravdu začíná působit přesně do 15-20minut po vypití
+ mám 88kg, na NOčka a nakopávače obecně nejsem zvyklý a již 1 odměrka působila slušně (i když mi tam chybí to šimrání způsobené beta-alaninem)
- rozhodně CENA, 800Kč na 620g je dost a ne každý si to může dovolit (cca 50kč = 2 odměrky, pokud počítám správně)
- spotřeba: 2 odměrky na 15 tréninků, no moc dlouho to nevydrží, takže bych dávkoval jen při těžkých trénincích. Za tu cenu bych uvítal aspoň 800g balení.
Celkově i nedoporučuju pro začátečníky, ale spíš pro lidi, co mají se cvičením nějaké zkušenosti, dokážou poté z tréninku vytěžit ještě více, než normálně. Je podle mě taky dobré nepoužívat HellNOx dlouhodobě, ale spíše při příležitosti těžkého a/nebo déle-trvajícího tréninku (pwl, strongman, Draper trénink).
Nevím, jestli je to nejlepší přípravek na trhu, nevím, jestli je to revoluční přípravek, ale celkově jsem byl spokojený, s pár výhradami.
Hodnocení: 8/10
- jestli má někdo jinou zkušenost, napište. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne září 29, 2013 11:02 am Předmět: |
|
|
tomu rikam fundovany nazor! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne září 29, 2013 11:10 am Předmět: |
|
|
Mě by zajímal rozdíl mezi tím HellNox ENox a Actinox....jedine co vim je ce actinox je ''celodenni pumpa'' ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|