OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Nový" tribulus od Extrifitu: Bulgarian Tribu 90 % (Protodioscins 20,3 %)

Zároveň se můžete těšit ještě na jednu novinku, která bude ještě výrazně (!) silnější.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Insano41

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moc pěkný ten nový design Extrifitu!
Luster

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska sem vyzkousel tester Hemavol od iForce Nutrition a teda musim rict, ze ani nepamatuju, kdy sem byl naposled takhle napumpovanej
Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 23, 2013 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem objednal Extrifit HellNOx na zkoušku, podle popisku u výrobku by mě to mělo snad vystřelit na měsíc , tak jsem zvědavý, co je na tom pravdy.
Za pár dní napíšu malou recenzi, ale předem musím říct, že tyhle produkty na mě zase tolik nepůsobí (C4, Assault, SAW..) a to ani nepiju kávu (tzn. na kofein rozhodně nejsem zvyklý).

ps: jediné, co na mě opravdu hodně působilo (ještě několik hodin po tréninku) byl starý Jack3d , který ale obsahoval "zakázanou látku" a byl stažen z prodeje.

ps2: u toho Hemavolu jsem měl hlavně pocit napumpování, co si tak pamatuju, nebylo to vůbec zlý...
Luster

PříspěvekZaslal: po září 23, 2013 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
ps2: u toho Hemavolu jsem měl hlavně pocit napumpování, co si tak pamatuju, nebylo to vůbec zlý...

Hemavol neobsahuje zadny stimulanty, takze to je spravne
freshman

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Tak jsem objednal Extrifit HellNOx na zkoušku, podle popisku u výrobku by mě to mělo snad vystřelit na měsíc , tak jsem zvědavý, co je na tom pravdy.

Uz jsi ho vyzkousel ? Prvni postreh ?...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

freshman napsal:
Frozz. napsal:

Dnes večer napíšu mini recenzi, včera jsem zkusil 1 odměrku, dnes dám 2.
Č174

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 1:24 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

tak ten NO.SHOCK není špatný :)) Při tréninku mi málem praskla pumpa a to sem si myslel, že dvě odměrky nebudou stačit.. Ubilo po jednom tréninku v dóze dost, ale uvidíme kam mě to po dobrání posune..

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Č174

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 1:26 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

tak ten NO.SHOCK není špatný :)) Při tréninku mi málem praskla pumpa a to sem si myslel, že dvě odměrky nebudou stačit.. Ubilo po jednom tréninku v dóze dost, ale uvidíme kam mě to po dobrání posune..

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
freshman

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
freshman napsal:
Frozz. napsal:

Dnes večer napíšu mini recenzi, včera jsem zkusil 1 odměrku, dnes dám 2.

Nemyslel jsi dnes vecer ?
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zítra dam 3 a večer udělám srovnání, jak to na mě působilo .
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle topic mi při otevírání házel nějakou chybu, tak píšu až teď.

Extrifit HellNOx:

- vyzkoušel jsem 1 dávku, 2 i 3. Berte tuhle minirecenzi jako subjektivní názor, podobné produkty působí na každého úplně jinak, takže to chce vyzkoušet!

a) po 1 odměrce jsem se cítil nažhavený do tréninku, rozhodně jsem byl schopný zkrátit pauzy mezi sériemi, váhu na čince jsem si mohl dovolit o něco zvednout (opravdu - přemístění 90 a 100kg létalo v sériích jako nikdy) a také to krásně pumpovalo (např. při cvičení tlaků JČ na prsa jsem měl napumpovaný předloktí, což se mi většinou nestává - ale tuto pumpu nedokážu tak dobře popsat, jelikož nejezdím moc izolované cviky, u kterých by to bylo poznat více). Takové to svědění, šimrání po těle se nedostavilo , účinek jsem cítil po dobu cca 1 hod.

b) 2 odměrky mi připadaly naprosto stejné jako 1, nedokážu napsat rozdíl, pocity stejné.

c) 3 odměrky jsou prý pro profíky a kulturisty. No nakoplo to slušně - zkrácení pauz, větší váhy, větší intenzita tréninku , pumpa jako kr*va . Nejlepší a asi nejdůležitější na tom bylo, že kdybych chtěl, mohl bych takhle tvrdě trénovat další hodinu, protože i na konci tréninku jsem byl furt nakopnutý a připravený jet dál.

Napíšu nějaké klady a zápory:
+ chuť příjemná, nic úžasného ale nic strašného (pomeranč)
+ rozpusnost dobrá, stačí zamíchat lžičkou, nedělá hrudky
+ jak se píše v popisku, opravdu začíná působit přesně do 15-20minut po vypití
+ mám 88kg, na NOčka a nakopávače obecně nejsem zvyklý a již 1 odměrka působila slušně (i když mi tam chybí to šimrání způsobené beta-alaninem)

- rozhodně CENA, 800Kč na 620g je dost a ne každý si to může dovolit (cca 50kč = 2 odměrky, pokud počítám správně)
- spotřeba: 2 odměrky na 15 tréninků, no moc dlouho to nevydrží, takže bych dávkoval jen při těžkých trénincích. Za tu cenu bych uvítal aspoň 800g balení.

Celkově i nedoporučuju pro začátečníky, ale spíš pro lidi, co mají se cvičením nějaké zkušenosti, dokážou poté z tréninku vytěžit ještě více, než normálně. Je podle mě taky dobré nepoužívat HellNOx dlouhodobě, ale spíše při příležitosti těžkého a/nebo déle-trvajícího tréninku (pwl, strongman, Draper trénink).

Nevím, jestli je to nejlepší přípravek na trhu, nevím, jestli je to revoluční přípravek, ale celkově jsem byl spokojený, s pár výhradami.

Hodnocení: 8/10

- jestli má někdo jinou zkušenost, napište.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tomu rikam fundovany nazor!
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by zajímal rozdíl mezi tím HellNox ENox a Actinox....jedine co vim je ce actinox je ''celodenni pumpa'' ?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Mě by zajímal rozdíl mezi tím HellNox ENox a Actinox....jedine co vim je ce actinox je ''celodenni pumpa'' ?

neni vhodne pro zacatecniky
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: