|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zegritt
|
Zaslal: ne září 29, 2013 8:19 am Předmět: PEOs |
|
|
Taky kupuju PEOs z Kauflandu, ale sleduju kde je vyroben - kupuji pouze vyrobeno v Indii (ale nemívají ho vždy na skladě).
Rozdil mezi vyrobeno v China a Indie je propastný! Doporučuji si toto pohlídat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JrElda

|
Zaslal: ne září 29, 2013 11:59 am Předmět: Re: PEOs |
|
|
| zegritt napsal: | Taky kupuju PEOs z Kauflandu, ale sleduju kde je vyroben - kupuji pouze vyrobeno v Indii (ale nemívají ho vždy na skladě).
Rozdil mezi vyrobeno v China a Indie je propastný! Doporučuji si toto pohlídat. |
Před měsícem to stálo u nás v kaufu 29,9kč a moc to lidi nebrali..já to začal kupovat ve velkém a ejhle ...naraz to stojí 39,9kč..ty kundy to zdraží, hned jak to někdo bere :-/
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: po září 30, 2013 12:31 pm Předmět: |
|
|
jaky je slozeni toho PEO masla? procent arasidu + dalsi prisady.. diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po září 30, 2013 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Spashett napsal: | | jaky je slozeni toho PEO masla? procent arasidu + dalsi prisady.. diky |
91% _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: po září 30, 2013 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Spashett napsal: | | jaky je slozeni toho PEO masla? procent arasidu + dalsi prisady.. diky |
91% |
Zjistil jsem že mám plný špíz toho arašidového másla se značkou made in china ...a hned vedle toho úplně stejný obal a made in india..ož kua proč to neoznačí že je v tom nějaký rozíl..china je shit a má myslím jen 90% arašidů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 3:38 pm Předmět: |
|
|
S tim Kaufem ste mě nepotěšili.. bohužel i v našem už je cena z 29 na 39. A taky jsem si všiml, že je to všechno ČÍna, ty dřív byly fakt Indie, to jsem si ale nikdy nevšiml.
Jinak proto jsem se rozhodl vyzkoušet "domácí". Měl bych několik dotazů na ty, kteří to zkoušeli.
Chtěl jsem si to udělat "100% přírodní" a proto jsem nepřidával vůbec nic - ani olej, ani med, ani jsem to nesolil. Vzniklá "hmota" sice není špatná, ar.máslu se podobá a i tak celkem chutná, ale co mě překvapuje je konzistence. Ty koupené mi přijdou mnohem tužší. Přitom to nechápu, právě do těch se třeba ten olej přidává a proto bych naopak čekal, že to moje bude hutnější. Jenže jak teda pak docílit té "správné" konzistence? Když přidám trochu oleje apod. bude to ještě řidší... a další věc, doporučujete to skladovat v ledničce? Já to minule měl venku a z nějakýho důvodu se mi to asi po měsíci zkazilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 5:28 pm Předmět: |
|
|
Čau, hele nevíte někdo kde seženu Mcennedy když zrovna není Am. týden v Lidlu?
Dneska jsem byl pro Peo's a za 39,90/345g (dřív 29,90)... to si radši něco přihodím a koupím už tu skoro půl kilovku od Mcennedyho. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 5:39 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Čau, hele nevíte někdo kde seženu Mcennedy když zrovna není Am. týden v Lidlu?
Dneska jsem byl pro Peo's a za 39,90/345g (dřív 29,90)... to si radši něco přihodím a koupím už tu skoro půl kilovku od Mcennedyho. |
To je vyrobeno speciálně pro Lidl, takže se to bude těžko shánět někde jinde, i když nějakej přeprodej je možnej. Ale US týden už dlouho nebyl myslím, takže bych tipoval, že je to otázka pár týdnů. _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Politolog napsal: | | Spam napsal: | Čau, hele nevíte někdo kde seženu Mcennedy když zrovna není Am. týden v Lidlu?
Dneska jsem byl pro Peo's a za 39,90/345g (dřív 29,90)... to si radši něco přihodím a koupím už tu skoro půl kilovku od Mcennedyho. |
To je vyrobeno speciálně pro Lidl, takže se to bude těžko shánět někde jinde, i když nějakej přeprodej je možnej. Ale US týden už dlouho nebyl myslím, takže bych tipoval, že je to otázka pár týdnů. |
OK, dík. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
PetereteP
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Politolog napsal: | | Spam napsal: | Čau, hele nevíte někdo kde seženu Mcennedy když zrovna není Am. týden v Lidlu?
To je vyrobeno speciálně pro Lidl, takže se to bude těžko shánět někde jinde, i když nějakej přeprodej je možnej. Ale US týden už dlouho nebyl myslím, takže bych tipoval, že je to otázka pár týdnů. |
OK, dík. |
U nas na SK to bolo aj cez taliansky tyzden borci :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|