|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
keba

|
Zaslal: so září 28, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
díky moc hoši
Spekounp : jo teď na to trpim, celkem jsem zkvalitnil ačkoliv docela žeru, pro trojboj úzkej pas docela nevýhoda, na druhou stranu 121kg s úzkym pasem špatný neni  zvýšil jsem teď ještě trošku jídlo a už se to začíná obalovat, takže brzo snad budu taky špekoun
PS : jinak to trochu krapet zkresluje, pas mam asi 100cm, pořád zvažuju zda jít do 125tky či 140tky, uvidíme dle soupeřů _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
Zaslal: ne září 29, 2013 3:22 pm Předmět: |
|
|
INTENZITA w2 t4
Military press
3x4x100kg
4x105kg
Bench press
2x150kg - a rup v pravým prsu Sad
Upažování
4x8x12kg
triceps
4s.
tak tentokrát ruplo v druhym prsu, byl jsem zahřátej, rozcvičenej všechno. Vůbec to nechápu a nevim co budu dělat, času do MS málo a příprava se asi ukončí _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po září 30, 2013 10:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po září 30, 2013 11:51 am Předmět: |
|
|
Military bomba, ale to zranění fakt zamrzí. Kolik máš času do MS?
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po září 30, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
31.10. je můj soutěžní den, takže času fakt pomálu. Dnes druhý den po zranění, klepu, to je lepší tak ve st zkusím bench a když nepůjde ani prázdná osa je to jasný...
Dnes deadlift day jsem zvědav zda půjde odtahat _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po září 30, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
dnešní deadlift day
INTENZITA w2 t1
Mrtvý tah
3x210kg + opasek
1x240kg + opasek
3x270kg + opasek - PR
1x290kg + opasek
Dosedy na low box
5x100kg
3x140kg
3x150kg
3x160kg
3x170kg
Přítahy j.č. s oporou hrudníku
4x6x38kg
Kladka před hlavu
4x10
Biceps scott hammer
4x10
Přednožování ve visu
5x8-10xTV
tak dobrééé, z mrtvoly bude video, nebylo to nejlehčí ani nejtěžší, mam po letech problém s odlepem, což přičítám naší ose v gymu, v sobotu budu soutěžit na ZUBR cupu tak se zjistí co je na tom pravdy. Teď už jen ve středu lehčí dřep a zkusim bench a pak mírná cukrovačka a v sobotu se uvidí _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po září 30, 2013 7:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 9:51 am Předmět: |
|
|
Snad to nebude tak hrozné, když můžeš takhle tahat. S benchem bych byl aspoň týden opatrný, sice ti to rozhodí plán, ale pořád lepší vytlačit na soutěži aspoň něco, než tam nejet vůbec.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 12:16 pm Předmět: |
|
|
MAGUMI : rozhodně nechci znít namyšleně, ale je to MS s obrovskou konkurencí, takže jet tam zvednout alespoň něco je bohužel málo a ani mě to neuspokojuje, uvidíme, zítra zkusím nějaký lehčí bench zda to vůbec půjde ultra úzkým úchopem. Vše musí prostě klapnout, aby byla alespoň mini naděje na medaili. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 12:39 pm Předmět: |
|
|
To úplně chápu, já bych taky nejel na soutěž, kdybych neměl aspoň malou šanci vyhrát. Bohužel mi s takovým rozpoložením nezbývá nic jiného než trénovat a čekat, až budu moct mezi masters, mezi mlaďochama nemám šanci.
Každopádně držím palce, ať to vyjde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
sakra Kebič ty máš smůlu. Upřímě mě to mrzí za tebe! Dej se do pořádku, snad to stihneš. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
hoši moc díky, je to tak 50/50, ale věřím pořád
INTENZITA
Dřep
3x100kg
3x120kg
3x140kg
3x150kg
- easy , protažení před zubrem
ultra cg bench
3x80kg
2x100kg
1x120kg
1x130kg
1x140kg
- tak nějak to šlo, ale tahá mě to prso posledních 3-5cm docela dost, uvidíme co dál, mohlo to být horší
ultra cg bench se slingshotem
1x150kg
1x160kg
1x170kg
1x180kg
1x190kg
- tohle bylo lepší, shot uleví spodku, jestli je to ale RAW k něčemu nevím
CG military press
up to 3x6x80kg
Ramena stroj
4s.
tak teď odpočinek, cukrování lehký a v sobotu se uvidí na ZUBR cupu...prso by se mohlo dát do kupy mam 4 týdny tak se bude pomalinku přidávat _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne říjen 06, 2013 8:15 am Předmět: |
|
|
Sobota ZUBR cup
tak vyjeli jsme pro jistot už v pátek, neboť Přerov je asi 400km daleko někde v Polsku kde všichni lidi mluví dost divně
vše proběhlo ok, cítil jsem se dobře, odpočatý, dobře najezený. Organizačně závody moc pěkný, zázemí, diváci vše ok, jen v Přerovském výstavišti byla trošku zima, což se ale vyřešilo hřejivkou.
Navážil jsem 121,0kg a startoval mezi profesionály, tj na konci.
Pokusy
1) 290kg - GOOD lift
- základ lehký, pohoda
2) 310kg - GOOD lfit
- tady už to bylo trošku těžší, chtěl jsem třetím jít na osobák ale moc jsem tomu nevěřil
3) 325kg - GOOD lift - PR
- tak nakonec to šlo pěkně, možná by se tam těch 2,5-5kg navíc ještě vlezlo
Celkově : 3. místo mezi profesionály (o 1 bod)
spokojenost, videa a fotky dodám _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne říjen 06, 2013 10:41 am Předmět: |
|
|
ho ho hooo, koukám, že včera byla nízká gravitace celorepublikově :-) 325 mazec! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne říjen 06, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
Dííííííks
Díky hoši, já si na tu váhu věřil a klaplo to. na MS bych ještě pár kg rád přihodil.
dnešní training
CG bench press
5x80kg
3x100kg
1x120kg
1x140kg
1x150kg
1x160kg
- tak zas o něco lepší jak minule, prso tahalo míň hojí se to
Bench s bandem (princip slingshotu)
3x170kg
3x180kg
3x190kg
2x200kg
- ta dvoustovka nebyla nějak těžká, ale třetí jsem radši nešel protože mě to vychylovalo z dráhy a sparing by to nechytl Laughing
Tlaky v sedě ramena paralelním úchopem
6x30kg
3x5-6x44kg
Upažování
3x10x12kg
Peck deck
3x20xpumping váha
Delt deck
4x10
Extenze v leže j.č.
10x20kg
8x22kg
5x6x24kg
Triceps kladka
4s.
Biceps scott stroj
4s.
dobré i po včerejšku to šlo, prso pořád nic moc ale lepší se to a do MS bych to mohl ještě stihnout, asi to nebude na žádný osobáky ale 200 by padnout mohlo _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|