|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 10:43 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | Klidek. Jeste minuly tyden se ti darilo ne? Sila ti takhle rychle nejspis neutekla, spis jsi jen rozhozena. Navic muze byt dobre vybrat si den blbec pri testu. Rozhodne je to lepsi nez pohoret na zavodech.
Natrenovano mas. V technice jsi udelala od tvych zacatku v liftu velky pokrok, neni duvod abys zavody pokazila. Jsem zvedavej jakyho udelas Wilkse.
Drzim palce!!! |
... díky doktore za podporu :) !
ten benč už udumírá pár týdnů - na úkor dřepu a mrtvoly ... nezbýval čas a hlavně chuť ... nevím si rady s technikou a s RAMem mám lepší výsledky jak v dresu
... je zajímavé, že i když mi je a byl vždy trochu velký a rukávy jsou teď už tak volné, že nemám ani škrábanec a vyjíždí, mám problém spustit míň jak těch 65 ... v podstatě při stejné váze, kdy šlo před tím dolů i 55
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 10:46 am Předmět: |
|
|
... a ne, prsa už mi nerostou ...
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... a ne, prsa už mi nerostou ... |
Je mozne videt nejaky dukaz?
Treba ti to triko ted ve predu vic stahujou... Timhle se da tah trika "regulovat".
Pokud bench odumira na ukor drepu a mrtvoly tak se nic nedeje. Vic kilo ziskas ve drepu a mrtvole. Asi kazdej bojuje s tim, ze mu obykle nikdy nejdou zaroven vsechny discipliny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 2:11 pm Předmět: |
|
|
jo, chtelo by to jako dukaz srovnavaci foto Pred a Potom , a pak jeste zdokumentovat postup oblekani do dresu krok za krokem
A abych te taky nejak povzbudil, tak jak jsem rikaval svoji byvale ehm "sverenkyni" :
Proste jen jdi, a zvedni to !
Tak sla a zvedla to, holt zensky musi mit ty povely _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 5:41 pm Předmět: |
|
|
:D
... á vidíte, v tom případě mi můžete přijet dělat komorníky, budeme jich mít na závodech kritický nedostatek :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
Jesti to bude nekdo fotit, tak ty fotky chci ve Full HD _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 5:36 am Předmět: |
|
|
... srandičky, a nakonec do toho polezu sama ...
ještě, že mám vyzkoušený, že to jde
... prostě jen jdu a obleču to :)
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 4:59 pm Předmět: |
|
|
původně jsem se chystala jako divačka oblečená do mini,černé punčošky a kramfleky
aspoň 15cm a fandila bych ti v 1.řadě
náhle mi došlo,že bych byla donucena z auta vytáhnout "zbroj" a zapojit se jako nosič
v himalájích... takže budu u dvorního lazebníka,heč,a pak kouknu na "lajf"
hele,příště pošli včas SOS,pomáhat holce,to by mi doma prošlo
držím pěsti a moc !!!!!! _________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 6:20 pm Předmět: |
|
|
... díky Hani ! :)
budu ráda, když tě doma na mě někdy pustí :D
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
Zaslal: so říjen 12, 2013 2:50 pm Předmět: |
|
|
 GRATULUJU !!!!!
a jsem ráda,že aspoň zde jako první
vydrž
teď už budeš překonávat jen sama sebe,své vlastní rekordy.... _________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 2:57 pm Předmět: |
|
|
Musím říct, že nádherné výkony, koukám online, gratuluju! (a tiše závidím :D ) pěkně si makala a skvěle to předvedla na soutěži, tak to má vypadat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 5:22 pm Předmět: |
|
|
obrovská gratulace! Rekordy doslova ve všem se nedávaj každej den! :-) Na wilkse taky pěkny!! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 5:26 pm Předmět: |
|
|
Ja to zmeskal
jake rekordy? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Ja to zmeskal
jake rekordy? |
130-70-142,5 total 342,5 kg
všechno, ale úplně všechno jsou nový republikový rekordy.
a vůbec v celý soutěži byla Evička rekordní s rekordama!
| kód: | Achieved records and record attempts
BÁNOVSKÁ Eva / 1971, National record 127.5kg in squat (2. attempt) in category Women M1 -57kg, Good lift
BÁNOVSKÁ Eva / 1971, National record 130.0kg in squat (3. attempt) in category Women M1 -57kg, Good lift
BÁNOVSKÁ Eva / 1971, National record 67.5kg in benchpress (2. attempt) in category Women M1 -57kg, Good lift
BÁNOVSKÁ Eva / 1971, National record 70.0kg in benchpress (3. attempt) in category Women M1 -57kg, Good lift
BÁNOVSKÁ Eva / 1971, National record 70.0kg in benchpress (3. attempt) in category Women -57kg, Good lift
TKADLEC Lukáš / 1989, National record 225.5kg in benchpress (3. attempt) in category Men -83kg, No lift
KREJČA Zbyněk / 1974, National record 295.0kg in benchpress (2. attempt) in category Men -120kg, Good lift
BÁNOVSKÁ Eva / 1971, National record 135.0kg in deadlift (2. attempt) in category Women M1 -57kg, Good lift
BÁNOVSKÁ Eva / 1971, National record 135.0kg in deadlift (2. attempt) in category Women -57kg, Good lift
BÁNOVSKÁ Eva / 1971, National record 335.0kg in total (2. attempt in deadlift) in category Women M1 -57kg, Good lift
BÁNOVSKÁ Eva / 1971, National record 335.0kg in total (2. attempt in deadlift) in category Women -57kg, Good lift
BÁNOVSKÁ Eva / 1971, National record 142.5kg in deadlift (3. attempt) in category Women M1 -57kg, Good lift
BÁNOVSKÁ Eva / 1971, National record 142.5kg in deadlift (3. attempt) in category Women -57kg, Good lift
BÁNOVSKÁ Eva / 1971, National record 342.5kg in total (3. attempt in deadlift) in category Women M1 -57kg, Good lift
BÁNOVSKÁ Eva / 1971, National record 342.5kg in total (3. attempt in deadlift) in category Women -57kg, Good lift
PAVLIŠ Tomáš / 1993, National record 300.0kg in deadlift (3. attempt) in category Junioři -83kg, Good lift
PAVLIŠ Tomáš / 1993, National record 300.0kg in deadlift (3. attempt) in category Men -83kg, Good lift
ŠÁRIK Tomáš / 1975, National record 352.5kg in deadlift (3. attempt) in category Men -120kg, No lift | _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|