|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 17, 2013 6:48 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Jirky je mi opravdu líto... Jsem si 1000% jistá, že by si nikdy nedovolil vzít něco, o čem by věděl, že z toho může být pozitivní... Bohužel, jak už jsem tu řešila mockrát, se to prostě dneska u doplňků těžko uhlídá.... Je to vážně rána pro vzpírání a doufám, že Jirka se s tím, nějak popere.... nejen s tím trestem, ale především s lidmi, kteří samozřejmě byli v době, kdy vozil medaile z ME, MS zalezlí, ale teď jich bude všude plno.... |
V tom případě, jestli to bylo v nějakým suplementu, tak by z toho mohl vybruslit - stejně tak chytili našeho českého kajakáře Jana Štěrbu necelý půl rok před olympiádou a taky to ještě stihnul do olympiády
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: čt říjen 17, 2013 6:55 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | kulíšek napsal: | | Jirky je mi opravdu líto... Jsem si 1000% jistá, že by si nikdy nedovolil vzít něco, o čem by věděl, že z toho může být pozitivní... Bohužel, jak už jsem tu řešila mockrát, se to prostě dneska u doplňků těžko uhlídá.... Je to vážně rána pro vzpírání a doufám, že Jirka se s tím, nějak popere.... nejen s tím trestem, ale především s lidmi, kteří samozřejmě byli v době, kdy vozil medaile z ME, MS zalezlí, ale teď jich bude všude plno.... |
V tom případě, jestli to bylo v nějakým suplementu, tak by z toho mohl vybruslit - stejně tak chytili našeho českého kajakáře Jana Štěrbu necelý půl rok před olympiádou a taky to ještě stihnul do olympiády |
No... jiní naši vzpěrači prokázali, že to měli z doplnků, Patrik si zaplatil rozbor, který uznali a stejně dostal 2 roky.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt říjen 17, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
kulíšek a teraz k veci, načo bral tamox? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 17, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | DiamonD123 napsal: | | kulíšek napsal: | | Jirky je mi opravdu líto... Jsem si 1000% jistá, že by si nikdy nedovolil vzít něco, o čem by věděl, že z toho může být pozitivní... Bohužel, jak už jsem tu řešila mockrát, se to prostě dneska u doplňků těžko uhlídá.... Je to vážně rána pro vzpírání a doufám, že Jirka se s tím, nějak popere.... nejen s tím trestem, ale především s lidmi, kteří samozřejmě byli v době, kdy vozil medaile z ME, MS zalezlí, ale teď jich bude všude plno.... |
V tom případě, jestli to bylo v nějakým suplementu, tak by z toho mohl vybruslit - stejně tak chytili našeho českého kajakáře Jana Štěrbu necelý půl rok před olympiádou a taky to ještě stihnul do olympiády |
No... jiní naši vzpěrači prokázali, že to měli z doplnků, Patrik si zaplatil rozbor, který uznali a stejně dostal 2 roky.... |
No já vím, že Štěrba to uhádal s právníkem - odvolával se pořád vejš a vejš a nakonec mu to vyšlo, i když ho to ve výsledku stálo několik desítek tisíc . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt říjen 17, 2013 9:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: čt říjen 17, 2013 11:42 pm Předmět: |
|
|
šterba to mel ale kvuli doplnku Shotgun V2 od VPX. kupoval si americke srace a pak se idiv ze tam je neco co je zakazane. Uhadal to ze to zamerne nepouzival a nevedel o tom ale obavam se ze u tamoxifenu uz to neni na co uhadat... _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 7:03 am Předmět: |
|
|
tyjo na tamoxu ho chytěj tak to je fakt pešek...
ten chlumský takový sympatický člověk od pohledu...toho musí ta práce bavit
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 3:45 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | tezzy196 napsal: | Nechapu proc je tamoxifen na seznamu "zakazanych" latek |
kvoli tomu,na co sa pouziva |
No dobře, ale dal bych tam stop třeba na půl roku ne na dva. Nic tím nemaskuje a že by někdo bral tamoxifen na to, aby si zvedl testosteron bez AS? To jsem nikdy neslyšel. Ve sportu mu vždy předchází aplikace AS. to že ho na steroidy nechytili znamená při presumpci neviny, že je nebral a aplikaci samotného tamoxifenu bych rozhodně netrestal dvěma lety.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 3:45 pm Předmět: |
|
|
| tezzy196 napsal: | Tak jasne ale je to pitomost. Ano, zakazme cinnost na dva roky nejlepsimu ceskemu vrcholovemu vzperaci jenom za to, ze byl pozitivni kvuli tamoxu |
Tamoxifen zvyšuje hladinu testosteronu, signifikantně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 3:52 pm Předmět: |
|
|
Deadlift - to samozrejme ano, stopka na 2 roky za toto je blbost _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | | tezzy196 napsal: | Tak jasne ale je to pitomost. Ano, zakazme cinnost na dva roky nejlepsimu ceskemu vrcholovemu vzperaci jenom za to, ze byl pozitivni kvuli tamoxu |
Tamoxifen zvyšuje hladinu testosteronu, signifikantně. |
sám o sobě?...ale notak - zvedne Tě po kůře, ale že by sis tím zvedl TST a nebral přitom nic? to ne. Kompetitivně se váže na estrogenní receptory a zabraňuje tak svojí afinitou tomu, aby se tam vázaly jiné molekuly a tím brání gynekomastii a dalším projevům některých skupin AS. Tj. působí řekněme antiestogenně.
Na zvýšení hladiny TST jako samotný preparát je dle většiny studií neúčinný při dávkách 2x 10 mg / den.
Zato je hepatotoxický - domnívám se, že na nárůst svalové hmoty ho nepoužívá nikdo.
Dan Duchaine někde spekuloval, že by se dal použít jako samostatný produkt na nárůst svalové hmoty - ovšem v koncentracích, při kterých by se nikdo necítil díky vedlejším účinkům dobře a stejně tak byl efekt značně diskutabilní. To by prostě nikdo normální na nárůst sval. hmoty nepoužil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 4:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|