_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
- musím se pochlubit , byl jsem pochválen za techniku trhu, to mě těší a zároveň je to motivace dál se zlepšovat
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt říjen 31, 2013 11:46 pm, celkově upraveno 4 krát
Přemístění technicky z beden:
40-50-60-70-75-80-90
Výraz do střihu:
řeklbychžedocelahodněkrát-40
Pozved (mrtvý tah): síla se vrací
60-90-110-130-150-160-170
Doplňky (mobilita, odstranění disbalancí, posílení core a břicha apod. - budu to teď psát takto):
Uni-plank
Mobilita ramen - bandy
Uvolnění spodních zad
Foam roll
KB páka
JČ uni-předklony na jedné noze
Balanc na míči (břicho)
Veslo 1km, max odpor
- dobrýý , Kulich je mučitelka!
- rád jsem tě potkal, Smetáku
Naposledy upravil Frozz. dne so říjen 26, 2013 12:59 am, celkově upraveno 2 krát
Sprinty A: cca 70-80%
100m
15s pauza
100m
15s pauza
100m
15s pauza
100m
15s pauza
100m
15s pauza
100m
15s pauza
100m
15s pauza
100m
15s pauza
100m
15s pauza
100m
- povedený ranní trénink, ty 100m byly hnusný, 15s uteče až moc rychle - nohy z betonu
- jinak dnes po probuzení mi zase tekla krev z nosu, intenzivně, asi 20minut jsem měl hlavu na záchodem, přemýšlel jsem, že se na trénink vyseru, ale ucpal jsem nos toaleťákem a šel jsem
tak nabudúce upchaj nos toaleťákom hned a žiadne naklánanie nad misu...a normálne si lahni do kľudu, ked je to fakt intenzívne + začni brať ascorutin , bežne k dostaniu v lekárni
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Díky Turakame, s tou krví mám problémy v podstatě od dětství a za těch X let už vím, co a jak dělat, když to přijde :).
Já jsem musel mít hlavu nad mísou, protože ucpání nosu nebylo možné, papír hned prosákne a krev to neudrží, takže jsem to nechal vytéct, zároveň si chladil ledovou vodou zátylek a čelo a čekal, než to přestane. Jakmile to začlo už jen kapat, ucpal jsem to a šel jsem si lehnout na 10min.
Bral jsem Rutin, ten mi dočasně pomůže, ale nechci ho brát pořád, takže to radši vyřeším definitivně - půjdu v blízké době k ORL na vypálení, ať už se o to nemusím starat.
PS: když krev teče málo, tak Bear Grills ve svém videu radil, zmáčknout nosní přepážku ukazováčkem jakoby zespoda na cca 30-40s a krev by se měla zastavit. Zkoušel jsem to několikrát a opravdu to funguje, i když si to neumím vysvětlit.
Pokud by někdo v Praze věděl o nějaké schopné masérce, napište, občas bych zašel .
Studio "Devět sil" není špatné. Mají praxi s kulturisty startujících na MČR a ti se vyjádřili o nich velmi kladně.
_________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
- s OHS mám problémy (hlavně co se týče mobility), ale věřím, že zanedlouho se to zlepší
Naposledy upravil Frozz. dne út říjen 29, 2013 3:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Naposledy upravil Frozz. dne st říjen 30, 2013 9:53 pm, celkově upraveno 1 krát
co botky sefe? dneska jsem se byl zprasit pred praci
Jsou S-U-P-E-R!! Už se těším, až si s nima zkusím třeba OHS. Stabilnější a hlavně si s nima dokážu daleko snadněji dřepnout. Spokojenost.
2. fáze
Trh do polo:
40-55-60
2/65-65-65-65
2/70-70
GHD odhody s medikem (6kg):
4x10
Bench:
40-50-60-70-80
3/90-90-90-90
3/95-95
3/100
Pozvedy do ramen: to bylo dobré
60-80-90-100
3/110-110-110
TABATA pushups:
8kol, 20s práce 10s pauza
TABATA burpees (+10kg vesta):
8kol, 20s práce 10s pauza
Krátká mobilita
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru