Zaslal: st říjen 23, 2013 8:53 pm Předmět: spartan workout
čau, chtěl jsem se zeptat co si myslíte o treninku 25 přítahů, 50 opakování mrtvoli s 60 kg, 50 kliků, 50 výskoků 60 cm vysoko, floor wipers 50x, arm clean and press s 16 kg 25 opakování na jednu ruku a 25 přítahů s dopomocí .
Odkaz na trénink:
jel jsem teď objem a chci jít s váhou níž a získat trochu té vytrvalosti. Ale rád bych tam zapojil i nějaké cviky na biceps , triceps + třeba 20 HITT nebo kardia po tomto treningu . Děkuju za radu či názor
spartan je dobrej..jezdil sem různé modifikace..originál spartan je vražda :) schválně napiš jestli si to stihl z posilky před zavíračkou :) obzvláště floor wipers jsou chuťovka..
Není to ani tak nějaký cílený opakující se trénink, jako spíš test nebo možná jeden z tisíců WOD. Pokud se nepletu, tak naprosto šílený čas předvedl Seva tady z fóra, ale to je asi lepší nevědět, jinak se člověk akorát nasere
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Jojo, je toho hodně a víc kombinací, ale přijde mě to moc krátký a chtěl bych takový trénink jezdit ale aby trval aspon hodinu ve vysoké intenzině tak mě napadlo jezdit jakoby dvě serie
Jojo, je toho hodně a víc kombinací, ale přijde mě to moc krátký a chtěl bych takový trénink jezdit ale aby trval aspon hodinu ve vysoké intenzině tak mě napadlo jezdit jakoby dvě serie
nebo CINDY (25 kol, k uplnym 26 chybely drepy)
nebo LINDA (sem cas radsi ani psat nebudu,a le do mesice ho prubnu znovu)
oba najdes tady http://www.crossfit.com/cf-info/faq.html#WOD0
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
300 Spartan Workout:
25x Shyb
50x DL 60kg
50x Výskok na bednu
50x Klik
50x Kobra 60kg - Jel jsem tento cvik poprvé v životě, občas jsem se kroutil jak...
50x Přemístění a výraz 2x JČ 18kg - 2x25 na každou ruku jsem jel.
25x Shyb
čas: 20:45
Závěr:
5min švihadlo
Celkem: 50min
_________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
jenom nechapu, jak myslis to premisteni
ja to jel v kazde ruce 18 kilo, s polozenim
Má se to jet s jednou činkou nebo KTB, celkem 50 opakování, čili 25 opak. na každou ruku. Možno všelijak střídat.
Pokud se dobře pamatuju, tak prvně jsem to jel za cca 28 minut a pak těsně nad 20 minut. Teď bych to snad dal pod 20, ale už jsem to nejel strašně dlouho a ani nemám náladu
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru