... nahradit můj nejoblíbenější a osvědčený cvik na břicho by mě mohl přimět opravdu jen hodně pádný argument
vyzkoušet či zařadit něco nového - proč ne, za pár týdnů, doufám, bude čas a nálada ... slečnu i jinocha :D
... odcházím slavit 80-tiny mých rodičů, nesu s sebou rotoped :D ... čas válení u TV vypršel
Pekne je to vysvetlené v knihe "Tréning väzňa". Skracovačky nie sú funkčný cvik. Je to izolovaný cvik, s ktorým nie je možné vybudovať silné brucho. A určite by ma nebavilo robiť 50 opakovaní...
hnus... po úterním přednožováni se zátěží mi nejelo břicho a nebyla jsem schopná udělat pořádný dřep … navíc jsem si nějak zapomněla až do 90-ti zapnout pásek a divla se, kde to vázne … nakonec jsem to vzdala a šla aspoň na hakeny a dodřepy
bench
5x30
5x35
5x40
3x45
3x50
3x52,5
3x55
3x57,5
RAM:
3x60
3x62,5
3x65
3x67,5
1x70 - rozpáral se mi rukáv
triceps bradla
3x12
AB kolco
4x20
přednož.ve visu
3x20
dřep mě potěšil, benč taky celkem šel, až na ten prasklý RAM :/ ... jak jsem se lekla, ruplo mi u toho v rameni … navíc tohle na obyč.stroji neprošiju
... a t.h. cca 56kg - zadržuju vodu, jsem už delší dobu oteklá, nevím proč
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru