Ahola: tak ty urcite znas ty navraty po dlouhy dobe.. Teda, jestli ses k tomu vubec nekdy vracel:D bracha je o rok a pul mladsi, 27 let, holt uz sme pekne stary dedci:D a navic narozdil ode me chodi uz delsi cas pravidelne na MT, takze to neni zas tak easy)
Jozo: v tomhle ti nepomuze nic), protoze jak vyjdes ze cviku, tak uplne zapomenes, jak hospodarit s fyzou, drzet si odstup atd., ale vraci se to pomerne rychle, potom uz z KB samozrejme tezit budu:)
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Luster: Ci poznam navraty? Ja poznam IBA NAVRATY Strazim si lajnu Navra-pauza--Navrat-pauza-Navrat-pauza-pauza-Navrat-...prekvapko, zasa pauza A ano, je tu super pocit, ked cloveka odrovna tienovanie, pri lapach mu 15 sekund pride ako 30 minut a springu sa podvedome boji
Takze mas 28 a pol? Aj ja sme si tak podobni
Tak sa drz, tvoje pauzy aspon netrvaju vacsnost, snazis sa vzdy nejako udrziavat, pojde to hore a je super, ze mas brata, s ktorym si mozes zacvicit...ja mam surodenca 450 km daleko a este je to aj sestra
dobre dobre na dl slusna rezerva, ale nechci se zas znicit.. Jinak vcera vecer mi bylo hrozne, tak sem pridal na 15g C a najednou se mi udelalo uplne krasne
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne st listopad 20, 2013 1:11 pm, celkově upraveno 2 krát
dobre dobre na dl slusna rezerva, ale nechci se zas znicit.. Jinak vcera vecer mi bylo hrozne, tak sem pridal na 15g C a najednou se mi udelalo uplne krasne
Někde jsem viděl, že těžce nemocným lidem se tohle stává před smrtí Tak kdyby náhodou, měj se
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru