|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
nEcro

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 6:52 pm Předmět: |
|
|
boze jak to muzes vubec srovnavat ? RM je uplne jina liga
co to je "prasek ze sladkych brambor" ?
co ten hovezi protein aka kolagen ?
co ten kreatin co tam nema co delat ?
"Prasek ze slehacky" ? WTF ?
navic RM ma vsecko rozepsane do desetiny gramu navic uvedeno procento laktozy... to je uplne jina liga _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johnbear

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: |
Iron Mass směs:
Elite Complex sacharidová směs (prášek ze sladkých brambor, škrob z ječmene)
Muscle Plasma Protein Matrix (hydrolyzovaný hovězí protein, laktoferin)
High Perfomance Healthy Fats Matrix (slunečnicový olej - prášek, prášek ze šlehačky, MCT prášek (středně rozvětvené triglyceridy získané z kokosu)
Perfomance Growth & Muscle Volumizér (kreatin monohydrát, L-glycin, BCAA nitráty - leucin, isoleucin, valin), 3,2,1 pending ratio, D-ribóza)
Pro-Digest směs (proteáza, laktáza, amyláza, lipáza, inulin, fruktooligosacharidy FOS)
Hodně podobné složení má i ten Royal Mass, to jo. Ale mě hlavně zaujal těmi tuky, prostě můj názor no :-) |
No já třeba trochu nechápu ten "hydrolyzovaný hovězí protein", což bude jenom obyčejný kolagen a ještě jako hlavní zdroj bílkovin. To ostatní neřeším, to už je typický musclepharm, se všemi těmi přísadami, které jsem nikdy vživotě neviděl ale asi na tom něco bude, to zas ne, že ne. Každopádně by mě zajímalo, jak bys tam obhájil ten kolagen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
To netuším, ale podle mě úplný minimum (jen aby se to mohlo zmínit ve složení) což je dobře. Pokud chci kreatin, tak si ho dávkuju samostatně a to stejné s BCAA _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
Hele já řekl svůj názor. Každej ať si pije co chce, mě je to jedno. Mě se ten gainer prostě líbí složením a jestli tam jsou nějaké nepochopitelné složky, dobře no. Všechno není dokonalý.
Stejně to je ve finále jedno... Vybírat tady gainery, proteiny dle složení, % laktózy a kdoví čeho a pak si na chuť umíchat gainer s mlékem, protože líp chutná a měl jsem zrovna chuť na něco sladkého  a k tomu na zakousnutí nějakej cukřík... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | To netuším, ale podle mě úplný minimum (jen aby se to mohlo zmínit ve složení) což je dobře. Pokud chci kreatin, tak si ho dávkuju samostatně a to stejné s BCAA |
Já to právě také nikde nenašel a nechápu, proč sí výrobce takhle sám sobě neuváděním údajů škodí (ne že by to nebylo běžné, bohužel stále je).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
4000mg BCAA _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
Tak to jsem na etiketě neviděl, ale je pravda, že jsem ji projížděl (shodou okolností dneska) jen v rychlosti. Je to na ní?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 8:12 pm Předmět: |
|
|
uz vidim jak nekdo dojde s tím ze protein z kocicich tlapicek a mysich ocasku je nej bo je ze zvlastnich prisad
e:koukám, koukám a můj 1000. příspěvek je takovej žvást.. :-D ale stojím za tím že MP gainer co ted resite není nej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 9:10 pm Předmět: |
|
|
Tak pokud je tam opravdu hydro. kolagen a jeste k tomu jako hlavni zdroj bilkovin, tak si lidi plati hoodne drahou kloubni vyzivu no..
A ten prasek ze sladkych brambor by me taky zajimal, da se to nejak srovnavat s normalni bramborou?
e: blahopreju micusi, ty spamere jeden _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so listopad 16, 2013 7:20 am Předmět: |
|
|
Jestli je tam ten hlavní zdroj hydro kolagen tak to opravdu není dobrý, ale zase mě řekněte, kde ste přišli na to, že je tam hydrolyzát kolagenu _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 12:02 pm Předmět: |
|
|
Tak mi přišly vzorky Palatinose Gain 20 Fair Power od R., děkuju  .
Tady je můj upřímný názor:
Složení: pala, nízký obsah laktozy, enzymy, bez kreatinu - super
Chuť (čoko):
- 1 dávka/300ml mléka: lehká, nepřeslazená, příjemná (přirovnal bych to jako přesný opak Go Pro 30, tam je ta čokoláda opravdu hodně znát - každý ať si vybere, co mu sedí)
- 1 dávka/300ml vody: myslel jsem, že 300ml vody bude moc, ale nebylo. Chuť je stále příjemná, bez velkého rozdílu oproti mléku
Rozpustnost: dobrá, jak bylo od R. napsáno - kousíčky L-leucinu navrchu nerozpuštěny, ale nebylo to vůbec na závadu
Stravitelnost: bez problému (což je +, protože s některými gainery je pak na záchodě problém)
Zítra ochutnám vanilku a napíšu.
Za mě spokojenost  a zřejmě bych ho zařadil jako konkurenta Royal Mass gaineru.
PS: jen by mě třeba osobně zajímalo, proč není jako hl. bílko. složka izolát, je to kvůli případné vyšší ceně? Zpracování? Nebo to má jiný důvod? Tu je jen 3% izolátu tak se ptám, díky. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne ne listopad 17, 2013 12:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Tak mi přišly vzorky Palatinose Gain 20 Fair Power od R., děkuju .
Chuť (čoko):
- 1 dávka/300ml mléka: lehká, nepřeslazená, příjemná (přirovnal bych to jako přesný opak Go Pro 30, tam je ta čokoláda opravdu hodně znát - každý ať si vybere, co mu sedí)
- 1 dávka/300ml vody: myslel jsem, že 300ml vody bude moc, ale nebylo. Chuť je stále příjemná, bez velkého rozdílu oproti mléku
Rozpustnost: dobrá, jak bylo od R. napsáno - kousíčky L-leucinu navrchu nerozpuštěny, ale nebylo to vůbec na závadu
Stravitelnost: bez problému (což je +, protože s některými gainery je pak na záchodě problém)
Za mě spokojenost . |
Já jsem od Ronnieho dostal celou pixlu a plně souhlasím! Ochutnal jsem i tu vanilku - je o něco slabší než čokoláda, ale pořád se to dá. Dávkoval jsem 100g na 600 ml vody a je to akorát. Předtím jsem dával hardcore gain 21 a chuť je o něco lepší - HC gain byl hlavně strašně přeslazený, ale to je asi všechno od extrifitu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 1:05 pm Předmět: fair power |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Frozz. napsal: | Tak mi přišly vzorky Palatinose Gain 20 Fair Power od R., děkuju .
Chuť (čoko):
Za mě spokojenost . |
Já jsem od Ronnieho dostal celou pixlu a plně souhlasím! Ochutnal jsem i tu vanilku - je o něco slabší než čokoláda, ale pořád se to dá. Dávkoval jsem 100g na 600 ml vody a je to akorát. Předtím jsem dával hardcore gain 21 a chuť je o něco lepší - HC gain byl hlavně strašně přeslazený, ale to je asi všechno od extrifitu |
Já už beru třetí pixlu a úplná spokojenost. Dávka po tréninku 100g na 0,5l vody. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 1:43 pm Předmět: |
|
|
No me obe příchuťe prisly ve vode preslazene ale v mleku byly bomba
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|