|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Novic
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 4:36 pm Předmět: |
|
|
Hele to snad chodíš do stejný garáže co já... Mám pocit, že někdy si myslí o tobě (mně) to samý co ty o nich :)...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
raw

|
Zaslal: so listopad 16, 2013 4:43 pm Předmět: |
|
|
| finte napsal: | Typek na bicak: scottovka stroj, stridave zdvihy, kladivove zdvihy a aby toho nebylo malo tak tam jebne scotta s EZ....
Jak na schval si zapomenu sluchatka a co neslysim typek radil klukovi ktery mel 50 kg i s posteli v zivote snad neslyšel slovo sport a najednou se objevil v posilovne: nikdy necvic bic a tric ve stejny den, kdyz pojedes triceps pak budes slabsi na biceps vždycky jezdi ramena a triceps jak ja, jezdi to to a to.
... chtelo se mi brecet a bylo mi lito i toho kluka ze narazil na takového mentala jinak ten chlap ma srandovni X kladky na prsa kdy si stoupne o 2 metry do predu predkloni se (div ze nesedre ksichtem koberec) samozrejme nalozeno na max...
a dalších xx lidi co si kur** zdravi u mt, drepu atd...
Jinak pred rokem dva kamosi byli na benchi a jeden ho "jistil" jen do te doby nez se po leve strane objevila buchta a zacla v predklonu rozpazovat, tanga venku pulka prdele taky a kamos priskrceny na benchi, ten pohled na ne pres celou posku k nezaplaceni, jasne neni to sranda, ale ten pohled...
Typek nalozeny kotel na mt a v pulce tahu se zastavil a zacal sebou skubat a trhat at to da asi po 10 sekundovem boji to zdolal ale vypadalo to hrozne komicky a zacal rvat na pul posky jooo osobaaak...doufam ze se bude tak radovat az bude vypadat jak quassimodo.....
Typek shakerujici 5 minut v satne jeden protein??? Neskutecny nervy...
Cvik na trapezy proc u toho vubec zvedat ramena zejo?? Zaklonit hlavu a zvednout je o 1mm i tohle vidim casto od 2 expertů. ... |
,,Typek nalozeny kotel na mt a v pulce tahu se zastavil a zacal sebou skubat a trhat at to da asi po 10 sekundovem boji to zdolal,, - u trojbojaru normalni vec, hlavne u max jak se clovek sekne v kritickem bodu se zada zacnou krivit, ale pokud to nechce vzdat taha dal, riskuje zraneni, ale odmena je osobak... takze tohle zas tak nehrot
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | finte napsal: | Typek na bicak: scottovka stroj, stridave zdvihy, kladivove zdvihy a aby toho nebylo malo tak tam jebne scotta s EZ....
Jak na schval si zapomenu sluchatka a co neslysim typek radil klukovi ktery mel 50 kg i s posteli v zivote snad neslyšel slovo sport a najednou se objevil v posilovne: nikdy necvic bic a tric ve stejny den, kdyz pojedes triceps pak budes slabsi na biceps vždycky jezdi ramena a triceps jak ja, jezdi to to a to.
... chtelo se mi brecet a bylo mi lito i toho kluka ze narazil na takového mentala jinak ten chlap ma srandovni X kladky na prsa kdy si stoupne o 2 metry do predu predkloni se (div ze nesedre ksichtem koberec) samozrejme nalozeno na max...
Jinak pred rokem dva kamosi byli na benchi a jeden ho "jistil" jen do te doby nez se po leve strane objevila buchta a zacla v predklonu rozpazovat, tanga venku pulka prdele taky a kamos priskrceny na benchi, ten pohled na ne pres celou posku k nezaplaceni, jasne neni to sranda, ale ten pohled...
Typek nalozeny kotel na mt a v pulce tahu se zastavil a zacal sebou skubat a trhat at to da asi po 10 sekundovem boji to zdolal ale vypadalo to hrozne komicky a zacal rvat na pul posky jooo osobaaak...doufam ze se bude tak radovat az bude vypadat jak quassimodo.....
Cvik na trapezy proc u toho vubec zvedat ramena zejo?? Zaklonit hlavu a zvednout je o 1mm i tohle vidim casto od 2 expertů. ... |
,,Typek nalozeny kotel na mt a v pulce tahu se zastavil a zacal sebou skubat a trhat at to da asi po 10 sekundovem boji to zdolal,, - u trojbojaru normalni vec, hlavne u max jak se clovek sekne v kritickem bodu se zada zacnou krivit, ale pokud to nechce vzdat taha dal, riskuje zraneni, ale odmena je osobak... takze tohle zas tak nehrot |
Ok dobre to sem nevěděl, ja to nehrotim, jen .... no jasne jak rikas ta odmena... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so listopad 16, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
| finte napsal: | | raw napsal: | | finte napsal: | Typek na bicak: scottovka stroj, stridave zdvihy, kladivove zdvihy a aby toho nebylo malo tak tam jebne scotta s EZ....
,,Typek nalozeny kotel na mt a v pulce tahu se zastavil a zacal sebou skubat a trhat at to da asi po 10 sekundovem boji to zdolal,, - u trojbojaru normalni vec, hlavne u max jak se clovek sekne v kritickem bodu se zada zacnou krivit, ale pokud to nechce vzdat taha dal, riskuje zraneni, ale odmena je osobak... takze tohle zas tak nehrot |
Ok dobre to sem nevěděl, ja to nehrotim, jen .... no jasne jak rikas ta odmena... :D |
ovsem pokud tam kazdy druhy trenink zkousi max s kocicim hrbetem tak je potom kokot a souhlasim
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so listopad 16, 2013 6:15 pm Předmět: |
|
|
ale mne zase prijde vtipne jak se kluci chvali maximalkou na mrtvole a pouzivaji na to 25kg kotouce a starou grun osu 15kg ktera se ohne az ke kolenum, takze pak je z toho takovy dotah nez mrtvola  a jeste s hakama:D a neni jich malo, ovsem pokud nesoutezi v trojboji a jen tak si zvedaji tak jo beru, ale nevytahovat se potom s tim..
|
|
| nahoru |
|
 |
noap
|
Zaslal: út listopad 19, 2013 10:42 pm Předmět: |
|
|
Naposledy jsem viděl v posilce velký namakaný kluky jak tahaj ukrutně těžký váhy a tak si hned u druhé série museli začít sundávat trička....... samozřejmě myšleno ironicky.....pozornost opravdu vzbudili.....nikdo nechápal.....
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: út listopad 19, 2013 11:08 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Debil jede přítahy VČ v předklonu, nebo alespoň se to tomuto cviku nejvíc podobá. Na každou stranu si přihodí 60kg, neznatelně se předkloní, dráha pohybu 5-6cm... Takhle odjede 5 sérek, mezi kterými samozřejmě obejde celou posilovnu (ruce 10 cm od těla), při každém kolečku vrhá obdivné pohledy do zrcadla (od pohledu sračka - tohle chování v posilovnách nesnáším, proto ne začátečník, ale sračka...). A co je nejhorší, kotouče nechal naložené na čince a šel se kurvit a třískat s dalším nářadím. |
nepomlouvej a řekni mu to přímo do očí
...vysvětli-pouč-poraď...nebo na něj zavolej trenéra ať to má ofiko a hned ho plácne přes ruce za to neuklízení po sobě...
...dokud mu někdo "nepomůže" tak se to nezmění...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út listopad 19, 2013 11:53 pm Předmět: |
|
|
| MilanaliM napsal: | | Novic napsal: | | Debil jede přítahy VČ v předklonu, nebo alespoň se to tomuto cviku nejvíc podobá. Na každou stranu si přihodí 60kg, neznatelně se předkloní, dráha pohybu 5-6cm... Takhle odjede 5 sérek, mezi kterými samozřejmě obejde celou posilovnu (ruce 10 cm od těla), při každém kolečku vrhá obdivné pohledy do zrcadla (od pohledu sračka - tohle chování v posilovnách nesnáším, proto ne začátečník, ale sračka...). A co je nejhorší, kotouče nechal naložené na čince a šel se kurvit a třískat s dalším nářadím. |
...vysvětli-pouč-poraď...nebo na něj zavolej trenéra ať to má ofiko a hned ho plácne přes ruce za to neuklízení po sobě...
...dokud mu někdo "nepomůže" tak se to nezmění... |
nevím jestli jsi to někdy zkusil, ale pokud se týpek takhle choval, pochybuju, že by si nechal od někoho radit akorát pak ze sebe uděláš idiota, když tě pošle do prdele i s trenérem :) bohužel to je běžná praxe ve fitness centrech :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st listopad 20, 2013 1:11 am Předmět: |
|
|
já nechápu, proč to tak řešíš, toto je něco, co mě akorát tak nasere, ale nikomu to neublíží ani fyzicky, ani psychicky, maximálně tě to pár sekund zdrží, když to budeš sundávat, nebo tak něco, možná toto naduté chování ale zraňuje ega ochránců těch slabých, nemocných a utlačovaných
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st listopad 20, 2013 7:20 am Předmět: |
|
|
| finte napsal: |
|
Tak ony osobaky se vseobecne zpravidla moc snadno nedavaji
Pokud to zkusi jednou za cas je to v pohode. Navic se clovek obvykle stejne zrani pri normalnim treninku. Pri osobaku totiz podceneni cinky nehrozi
|
|
| nahoru |
|
 |
strejda.
|
Zaslal: st listopad 20, 2013 8:05 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | já nechápu, proč to tak řešíš, toto je něco, co mě akorát tak nasere, ale nikomu to neublíží ani fyzicky, ani psychicky, maximálně tě to pár sekund zdrží, když to budeš sundávat, nebo tak něco, možná toto naduté chování ale zraňuje ega ochránců těch slabých, nemocných a utlačovaných |
Už nějakou dobu sleduju tvoje příspěvky, co příspěvek to perla, ty musíš bejt dobrý pako.Du cvičit, naložim si, tak si to snad po sobě sundám ne?To sou základy slušnýho chování ty klaune, to ti asi moc neříká viď?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 8:43 am Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | MilanaliM napsal: | | Novic napsal: | | Debil jede přítahy VČ v předklonu, nebo alespoň se to tomuto cviku nejvíc podobá. Na každou stranu si přihodí 60kg, neznatelně se předkloní, dráha pohybu 5-6cm... Takhle odjede 5 sérek, mezi kterými samozřejmě obejde celou posilovnu (ruce 10 cm od těla), při každém kolečku vrhá obdivné pohledy do zrcadla (od pohledu sračka - tohle chování v posilovnách nesnáším, proto ne začátečník, ale sračka...). A co je nejhorší, kotouče nechal naložené na čince a šel se kurvit a třískat s dalším nářadím. |
...dokud mu někdo "nepomůže" tak se to nezmění... |
nevím jestli jsi to někdy zkusil, ale pokud se týpek takhle choval, pochybuju, že by si nechal od někoho radit akorát pak ze sebe uděláš idiota, když tě pošle do prdele i s trenérem :) bohužel to je běžná praxe ve fitness centrech :) |
Tak to by mě poslal jen jednou a piš si,že bych tam dal jako průzkumníka ať víme kam armáda jde.Ale mě většinou poslouchají už na první pokus.Myslím,že mám v sobě asi pedagogickej talent
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st listopad 20, 2013 9:19 am Předmět: |
|
|
To snad nemyslíš vážně. Před pár lety jsem se i já pokoušel přesvědčit takový dementy, po nějaký době však na to člověk rezignuje ... Normálně mi jsou lidi u koudele, nikoho si nevšímám, ale tohoto chování jsem si k mý smůle všiml.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st listopad 20, 2013 9:22 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | já nechápu, proč to tak řešíš, toto je něco, co mě akorát tak nasere, ale nikomu to neublíží ani fyzicky, ani psychicky, maximálně tě to pár sekund zdrží, když to budeš sundávat, nebo tak něco, možná toto naduté chování ale zraňuje ega ochránců těch slabých, nemocných a utlačovaných |
Bohužel, ne každá holka má takovou sílu, aby sundávala 20kg kotouče.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 9:24 am Předmět: |
|
|
viděl jsem ..koko.a co dal na bp 30kg a delal bench s tlesknutím...čekal jsem, kdy budu uklizet zuby... po serce sem ho vyhodil z posilky (školní) a nadal mu... jsem zlý :-S
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|