SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
člověk

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzorky mi taky došly... děkuji Ronniemu
Obě příchutě jsem míchal do cca 250 ml vody...nezdálo se mi to přeslazené, žádná nepříjemná pachuť.
Čokoládová příchuť byla taková "příjemná" a vanilková mi osobně chutnala více
Rozpouštění taky nebylo nejhorší, samozdřejmě se musí více třepat, ale já osobně s tím problém nemám...
Gainery moc nepoužívám, ale je možné, že si ho někdy v budoucnu pořídím....teď jsem hodně zvědavý na nový protein od SURVIVALU...zatím to vypadá zajímavě
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně ten palatinose gain muzu take jen pochvalkt...vanilka ji moc nejela, ale odpor sem na ni nemel (odpor k vanilkam mam od doby co jsem vypil 3kg mega mass vanilky za 2 mesice) .....cokolada luxusni, s mlekem uplne bomba a s vodou taky bez chyby....pro me sladke idealně....super
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Tak mi přišly vzorky Palatinose Gain 20 Fair Power od R., děkuju .

Tady je můj upřímný názor:

Složení: pala, nízký obsah laktozy, enzymy, bez kreatinu - super
Chuť (čoko):
- 1 dávka/300ml mléka: lehká, nepřeslazená, příjemná (přirovnal bych to jako přesný opak Go Pro 30, tam je ta čokoláda opravdu hodně znát - každý ať si vybere, co mu sedí)
- 1 dávka/300ml vody: myslel jsem, že 300ml vody bude moc, ale nebylo. Chuť je stále příjemná, bez velkého rozdílu oproti mléku
Rozpustnost: dobrá, jak bylo od R. napsáno - kousíčky L-leucinu navrchu nerozpuštěny, ale nebylo to vůbec na závadu
Stravitelnost: bez problému (což je +, protože s některými gainery je pak na záchodě problém)

Zítra ochutnám vanilku a napíšu.

Za mě spokojenost a zřejmě bych ho zařadil jako konkurenta Royal Mass gaineru.

PS: jen by mě třeba osobně zajímalo, proč není jako hl. bílko. složka izolát, je to kvůli případné vyšší ceně? Zpracování? Nebo to má jiný důvod? Tu je jen 3% izolátu tak se ptám, díky.

Doplňuji:

vanilka ve studeném mléce je opravdu chutná. To je poprvé, co mi přijde o kousek lepší než čokoláda.
sutarajiri

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 9:08 pm    Předmět: Vzorky- Ještě jednou díky Odpovědět s citátem

Tak vzorky nám taky došli, díky moc.
Už jsme s táto uvyzkoušeli obě příchutě.. v ledové vodě a můžu jen chválit.
Ikdyž jsem spíše čokoládovej typ, tak ta vanilka mi chutnala daleko víc, i tátovi, hlavně i ta pěna byla super, jak to bylo v té ledové vodě tak mi to připomínalo milkshake z mekáče
flew

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak už jsem také vyzkoušel vzorky .. Zatím vanilku ve vodě.. co říct sladké jak cecek
uvidím jak v mléce

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Tom3

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim jak vam, ale me ten gainer od survivalu vuubec nechutnal a to nejsem zrovna vybiravej.. vanilka hrozna, cokolada trochu lepsi, ale ja osobne bych si ho nekoupil. Slozenim to nebude spatnej gainer, ale jak rikam..
Po prvni davce mi bylo nejak tezko, po druhe uz pohoda.
Dekuji Martinovi za vzorky
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky i za tuhle reakci, protože bych nerad, aby to vypadalo, že se musí o zaslaných vzorcích psát jen pozitivně.

P.S.: Ale už Ti nikdy žádný nepošlu, to je doufám jasný... :))) (vtip, samozřejmě:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom3

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá listopad 22, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. dekuji Ronniemu
2. vyzkousel jsem v sobotu po treningu spolecne s moji drahou polovickou (ja cokoladu, ona vanilku)
3. hodnoceni: za me 1 (na hvezdicku by to asi jeste neco chtelo, ale sam priznavam, ze nevim co) chut super i ve vode, ani preslazena, krasne se rozpousti (ale umichal jsem si to jeste pred treningem), nepeni, nepotrebuje shaker, zadne blbustky na povrchu, ale to muze byt dano tim, ze to hodinku stalo
4. moji drahe chutnal taky a to uz je co rict, protze jinak odmita snad vsechny, ktere nejsou v mlece a i tam sem tam remca (rikala jenom cosi o hlenovitosti, ale kdyz to vypila, tak to asi tak zle nebylo )
5. co se tyce proklamovane vyuzitelnosti vsech slozek...tak to uz je tezsi, ja verim tomu co je napsane, ale na seriozni porouchani musi byt neco jineho nez par vzorku mezi lidma, ale pokud by slo o chut, beru tohle

jeste jednou dekuji
vaclav.p

PříspěvekZaslal: pá listopad 22, 2013 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gainer GO Pro 30 Extrifit

složením je dobrý, pokud jde o chuť, měl jsem čokoládu a vanilku a chuť vynikající (čokoláda jako granko), rozpustnost OK, můžu doporučit
mirus

PříspěvekZaslal: pá listopad 22, 2013 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

1. dekuji Ronniemu
2. vyzkousel jsem v sobotu po treningu spolecne s moji drahou polovickou (ja cokoladu, ona vanilku)
3. hodnoceni: za me 1 (na hvezdicku by to asi jeste neco chtelo, ale sam priznavam, ze nevim co) chut super i ve vode, ani preslazena, krasne se rozpousti (ale umichal jsem si to jeste pred treningem), nepeni, nepotrebuje shaker, zadne blbustky na povrchu, ale to muze byt dano tim, ze to hodinku stalo
4. moji drahe chutnal taky a to uz je co rict, protze jinak odmita snad vsechny, ktere nejsou v mlece a i tam sem tam remca (rikala jenom cosi o hlenovitosti, ale kdyz to vypila, tak to asi tak zle nebylo )
5. co se tyce proklamovane vyuzitelnosti vsech slozek...tak to uz je tezsi, ja verim tomu co je napsane, ale na seriozni porouchani musi byt neco jineho nez par vzorku mezi lidma, ale pokud by slo o chut, beru tohle

jeste jednou dekuji

Já už piju třetí pixlu a spokojenost.
packa17

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,byl by někdo ochotný mi prodat vzorek jednu dávku gaineru od extrifitu go pro 30? ráda bych vyzkoušela čokoládu,jahodu. Jsem z Ústí nad Labem. Díky moc
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so listopad 23, 2013 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já Ti ještě neodpověděl na zprávu, každopádně rád pošlu. V pondělí od nás odejde. Kdyby to bylo na jinou adresu než minule, napiš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trochu nám to trvalo, ale dnes odcházejí na adresy všech z Vás, kdo jste si napsali...

eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út listopad 26, 2013 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jednou díky Martinovi za vzorky Survival gaineru. Rád bych tento gainer ve stručnosti shrnul. Servítky stranou, aby si někdo nemyslel "no jo, redaktor, ten nám namaže med kolem huby".

1. Vzhledem k tomu, že je na trhu z hlediska složení velmi zastaralých gainerů, tak tento velmi vítám. Palatinóza vždy potěší a minimum balastních látek (ochucovadel, sladidel, "kypřidel") je významné plus. Jelikož jsem ale dost inzulinosensitivní, tak ani 40 % u mě není zárukou toho, že se nedostaví po nějaké době hypo. Dobré zkušenosti mám s tím, když jsem si gainer sám míchal v poměru 50 % palatinóza, 50 % malta. U Survivalu mám cca do hodiny a čtvrt lehkou hypo, tudíž pokud je na tom někdo podobně jako já, doporučuju se do hodiny od konzumace najíst pevného jídla. Doporučení pro inovaci? Pryč se sacharázou, dextrózou a více malty, popřípadě palatinózy. :)
2. Co se týče složení bílkovin, zde nemám výhrady. Plus za volné formy BCAA.
3. K chuti: Dostal jsem vzory obou příchutí a jelikož se jedná o gainer, nemá smysl hodnotit chuť v mléce a to ze dvou důvodů - a) v mléce je většinou vždycky všechno lepší, b) gainer je v první řadě PTN, tudíž by mléko bylo kontraproduktivní (pokud tedy nechcete "posunout" následný hlad o několik desítek minut). Hlavní kritérium je tedy pro mě voda. Jelikož se jedná o gainer, tak se přirozeně očekává, že bude obecně chutnat lépe, než proteiňáky. To se samozřejmě splnilo a musím pochválit hlavně čokoládu. Já jsem na vanilku totiž pes a nepamatuju si za celý můj život, že by mě oslovil nějaký vanilkový suplement na tolik, že bych si z toho sedl na zadek. Tím nechci říct, že by byla vanilka nějak vadná, to ani náhodou, na vanilce jsem si také pochutnal, ale prostě ta přirozená chuť vanilky tam není tak dominantní. Top je jednoznačně čokoláda, ta chutná i v té vodě jak dobré kakao. Doporučení pro inovaci? Co takhle mleté vanilkové lusky, popřípadě kvalitní holandské kakao u čokolády? Třeba vytvořit "deluxe" version pro náročné. :)
3. S trávením žádný problém. Suplement mi sednul velmi dobře.
4. Ačkoliv trávím laktózu bez problému, tak jednoznačně pochvala za nízké procento v obsahu produktu.
5. Trávicí enzymy můžou být pro někoho plus, já jsem k jejich protěžování, jako velkého benefitu pro trávení, z fyziologických důvodů trochu skeptický.

Kdyby někoho něco zajímalo, ptejte se.
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: