SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Moocha

PříspěvekZaslal: út listopad 26, 2013 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Ještě jednou díky Martinovi za vzorky Survival gaineru. Rád bych tento gainer ve stručnosti shrnul. Servítky stranou, aby si někdo nemyslel "no jo, redaktor, ten nám namaže med kolem huby".

1. Vzhledem k tomu, že je na trhu z hlediska složení velmi zastaralých gainerů, tak tento velmi vítám. Palatinóza vždy potěší a minimum balastních látek (ochucovadel, sladidel, "kypřidel") je významné plus. Jelikož jsem ale dost inzulinosensitivní, tak ani 40 % u mě není zárukou toho, že se nedostaví po nějaké době hypo. Dobré zkušenosti mám s tím, když jsem si gainer sám míchal v poměru 50 % palatinóza, 50 % malta. U Survivalu mám cca do hodiny a čtvrt lehkou hypo, tudíž pokud je na tom někdo podobně jako já, doporučuju se do hodiny od konzumace najíst pevného jídla. Doporučení pro inovaci? Pryč se sacharázou, dextrózou a více malty, popřípadě palatinózy. :)
2. Co se týče složení bílkovin, zde nemám výhrady. Plus za volné formy BCAA.
3. K chuti: Dostal jsem vzory obou příchutí a jelikož se jedná o gainer, nemá smysl hodnotit chuť v mléce a to ze dvou důvodů - a) v mléce je většinou vždycky všechno lepší, b) gainer je v první řadě PTN, tudíž by mléko bylo kontraproduktivní (pokud tedy nechcete "posunout" následný hlad o několik desítek minut). Hlavní kritérium je tedy pro mě voda. Jelikož se jedná o gainer, tak se přirozeně očekává, že bude obecně chutnat lépe, než proteiňáky. To se samozřejmě splnilo a musím pochválit hlavně čokoládu. Já jsem na vanilku totiž pes a nepamatuju si za celý můj život, že by mě oslovil nějaký vanilkový suplement na tolik, že bych si z toho sedl na zadek. Tím nechci říct, že by byla vanilka nějak vadná, to ani náhodou, na vanilce jsem si také pochutnal, ale prostě ta přirozená chuť vanilky tam není tak dominantní. Top je jednoznačně čokoláda, ta chutná i v té vodě jak dobré kakao. Doporučení pro inovaci? Co takhle mleté vanilkové lusky, popřípadě kvalitní holandské kakao u čokolády? Třeba vytvořit "deluxe" version pro náročné. :)
3. S trávením žádný problém. Suplement mi sednul velmi dobře.
4. Ačkoliv trávím laktózu bez problému, tak jednoznačně pochvala za nízké procento v obsahu produktu.
5. Trávicí enzymy můžou být pro někoho plus, já jsem k jejich protěžování, jako velkého benefitu pro trávení, z fyziologických důvodů trochu skeptický.

Kdyby někoho něco zajímalo, ptejte se.

Proč jsi proti enzymům ve formě suplů?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út listopad 26, 2013 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem proti ním, jen nevidím jejich přínos tak světle, jako výrobci. A nejedná se o žádné složitosti, je to logický fyziologický důvod, na který příjde po chvilce pátrání i laik.
Moocha

PříspěvekZaslal: út listopad 26, 2013 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, děkuju.
TheCory

PříspěvekZaslal: st listopad 27, 2013 1:02 pm    Předmět: Compress B.I.G. Odpovědět s citátem

Prvně děkuji Ronnie.cz a Nutrendu za možnost vyzkoušet vzorky nových produktů.
Jelikož Gainery užívám ve větším množství a snažím se je střídat (až na stálici Go Pro), tak bez možnosti vyzkoušení si bych si tento Gainer asi nekoupil (vyšší cena). Po požití vzorku ale určitě jedno balení pistácie koupím (příjemné oživení.

Rozpustnost - 8/10 dobrá, nikde nezůstávaly hrudky, avšak je třeba trošku více zatřepat
Pěnění - 9/10 třásl jsem s tím opravdu pořádně, žádné velké pěnění se nekonalo, dá se ihned konzumovat
konzistence - 7/10 na mne až moc krémové, příště dám více vody (nyní 70g na 350ml)
Chuť - 8/10 pistácii mám rád a je to příjemná změna, neměl jsem pocit umělé pachuti

Hodnoty výše jsou pro smíchání s vodou. Vyzkoušel jsem i s mlékem, ale na mne to už bylo moc krémové (mléko k proteinům a gainerům nepoužívám).
Složení tohoto gaineru se mi moc líbí, ale Go Pro je u mne stále číslo 1.
Až do sebe budu ládovat celou pixlu, dojmy rozšířím.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st listopad 27, 2013 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

B.I.G.
Díky Ronniemu za vzorky a dopis. Takže pistácie s mlékem 70g/500ml . Konzistence super, krémova, jsem moc nadšený. Chuť v mléce bezva. Trochu jsem se bál ale je fakt dobrá. Rozpustnost se dá, ale byly tam hrudky a na sítko se trocha nalepila. Ale fakt minimum. I barva je zajímavá.. :-D ...složení no coment, bomba. Hodnotím ještě lépe než SURVIVAL palatinose gain 20. Tak o 5%. Gaineru tedy dávám 95%.
Bara

PříspěvekZaslal: st listopad 27, 2013 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
B.I.G.
Díky Ronniemu za vzorky a dopis. Takže pistácie s mlékem 70g/500ml . Konzistence super, krémova, jsem moc nadšený. Chuť v mléce bezva. Trochu jsem se bál ale je fakt dobrá. Rozpustnost se dá, ale byly tam hrudky a na sítko se trocha nalepila. Ale fakt minimum. I barva je zajímavá.. :-D ...složení no coment, bomba. Hodnotím ještě lépe než SURVIVAL palatinose gain 20. Tak o 5%. Gaineru tedy dávám 95%.

POZOR!! vezmi to ponorným mixerem a je to ultra mega dobrý.Pokud použiješ plnotučný mléko a dáš to zmrazit,tak máš pecka zmrzku.A mléka dej míň než 500 ml,to je moc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: st listopad 27, 2013 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud by někdo chtěl ještě zkusit B.I.G pistácie,tak stačí napsat celou adresu mě do PM
BCAA instant taky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petey

PříspěvekZaslal: st listopad 27, 2013 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moze byt aj Slovensko, alebo to uz je sem do azie daleko?
Riku

PříspěvekZaslal: st listopad 27, 2013 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je nějaký rozdíl mezi tím Compress BIG s novým obalem a tím starým?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st listopad 27, 2013 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska jsem smíchal palatinose gainer od survivalu čokoládu a vanilku půl na půl a chuť byla více než zajímavá
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st listopad 27, 2013 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
micus6 napsal:
B.I.G.

POZOR!! vezmi to ponorným mixerem a je to ultra mega dobrý.Pokud použiješ plnotučný mléko a dáš to zmrazit,tak máš pecka zmrzku.A mléka dej míň než 500 ml,to je moc.

Kolik mleka na tu zmrzku? To musim zkusit! :-)
jachym

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 5:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a neni to pak jak led? Já zkoušel "zmrzču" z banánu, a dopadlo to tak že pokud nemáš zmrzlinovač, je z toho kámen a po rozmražení to zas chutná jak vychlazený, ale konzistenci zmrzliny to nemělo nikdy
matezz06

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravím, teď zrovna mám 73kg/179cm a chci si koupit gainer, dávkování plánuji po tréninku a ráno k snídani, chci samozřejmě co nejvíc nabírat, měl sem od extrifitu G15 anabolic gainer a přemýšlím jestli si ho vzít znovu nebo přejít na GO PRO 30 s více bílkovinama, můžete poradit?
duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

matezz06: Pokud uzivas i nejaky protein a nenabiras prilis do tuku, tak ti staci G15. Pokud nic jineho nepouzivas, pripadne chces vyssi podil palatinozy v tom gaineru, tak GoPro 30.
Bara

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Bara napsal:
micus6 napsal:
B.I.G.

Kolik mleka na tu zmrzku? To musim zkusit! :-)

350-400 ml na dva sáčky BIGu a vypadá to takhle.Je teda z polotučného,ale chutná super
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: