|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Tommm

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 3:59 pm Předmět: |
|
|
Děkuji Nutrendu a ronnie.cz za vzorečky B.I.G. a BCAA,chutově jsou super.Obal a etiketa je taky velice zdařilá,upoutala pozornost všech ostatních v posilce:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pr!nc
|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 4:11 pm Předmět: |
|
|
Také bych chtěl poděkovat Ronnie.cz a Nutrendu za poskytnutí vzorků jejich produktů. Až je vyzkouším, napíši recenzi.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 4:49 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem taky dneska vyzkoušel ten B.I.G.
Rozpustnost - 7/10 Třepal jsem s tím fakt dlouho, a stejně trochu zůstalo přilepeno na spodu
Pěnění - 9/10 Pění v pohodě, narozdíl od wheycore dobře
konzistence - 7/10 Moc krémový - to zrovna nemusím
Chuť - 7/10 Mě pistácie nechutná, ale dalo se to
Stravitelnost - 11/10 PARÁDA!!!! Bylo mi fakt při posilování blbě a ještě se mi točila hlava a myslel jsem, že to se mnou sekne a že se pobleju . . . Tak jsem očekával, že B.I.G. bude hřebík do rakve, ale z nějakýho důvodu mi po něm přestalo bejt špatně a bez problémů jsem po něm hoďku a půl dal normální jídlo, takže SUPER!!!!
Složení - 9/10 Není tam téměř nic, co bych vytkl
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 6:02 pm Předmět: |
|
|
Taky se přidávám s názorem na B.I.G. Gainer jsem ještě nikdy neměl, takže chuťově nemohu porovnávat s ostatními. Ale na to jak jsem byl ze začátku skeptický k pistácii (jednou jsem mel zmrzlinu a bylo mi 3 dny blbě) tak mě překvapila a chutnala dobře. Na můj vkus ve vodě (350ml) trochu více sladké- ale je to gainer, tak je to asi žádoucí.
Rozpustnost byla v pořádku, třepal jsem docela dlouho a na dně zůstalo jen v kraji, pěnivost v normě. Jsem zvyklé třepat víc, takže bylo více pěny.
Stravitelnost hodnotit zatím nemůžu. Měl jsem ho před hodinou a půl a začíná se dostavovat lehčí hlad, celkem nezvyk (jsem zvyklý na proteiny).
Za mě 8,5/10
Děkuji Ronnie za vzorky!!! Hlavně se těším na BCAA, zítra
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
Palatinose Gain 20 Fair Power
Děkuji za vzorky, dostal jsem vanilku i čokoládu. V dopise jsem byl varován s horší rozpustností, takže jsem se obával, ale naopak stačilo trochu šejkrovat a bylo to. Chuťově mi přišla lepší čokoláda, vanilka mi přišla zvláštní, měla takový chemický ocas. Čokoláda byla naopak super, zhlediska ztravitelnosti taky žádný problém. Sachariďák jsem měl naposled na střední, tak 3-4 zpět a koukal jsem, že to celkem pokročilo. Ale zatím nejvíce mi chutnal Go Pro od extrifitu, tuším že to byla dvojtá čokoláda, chutnala jako kakao.
Jinak všechno dávám do vody, nevidím smysl to cpát do mléka. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
Je potřeba si uvědomit, že Go Pro obsahuje sušené mléko, takže je pochopitelné, že bude mít velkou výhodu při srovnávání chuťové stránky produktů mezi sebou. Dát Laktino do Survival gaineru, tak si z tý čokolády možná pak sednem taky na zadek (i když už teď jsem z čoko příchutě hodně překvapen). _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 7:44 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | a neni to pak jak led? Já zkoušel "zmrzču" z banánu, a dopadlo to tak že pokud nemáš zmrzlinovač, je z toho kámen a po rozmražení to zas chutná jak vychlazený, ale konzistenci zmrzliny to nemělo nikdy |
Taky jsem kdysi zmrzlinu z banánu zkoušel a docela mi chutnala a pokud si pamatuju dobře, tak to mělo i celkem dobrou konzistenci. Musíš to po tom zmrznutí rozmixovat. A ne rozmixovat a pak to nechat zamrazit :)
Sorry za OT
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 10:43 pm Předmět: Porovnani |
|
|
Děkuji Ronniemu a Barovi za vzorky. Ty dva vlastnoručně podepsané dopisi od takové celebrity a hvězdy internetů potěšily  . Ted k samotným gainerům, hodnoceni je tu dost, tak bych je chtěl pro změnu co nejobjektivneji porovnat. Oba dva gainery jsem rozmichaval ve vode.
Survival Palatinose gain 20
- navzdory popisu, tak rozpustnost byla docela dobrá, stačilo vice protrepat
- chut docela usla, čokoláda mne chutnala o neco vic nez vanilka, jinak Go Pro to neni no (samozřejmě ze tam také bude hrát roli rozdil v kvalitě složení)
-neprasi
-stravitelnost nemuzu moc hodnotit, obecně nemam s trávením suplementu problém
Compress expand BIG
- rozpustnost o neco horší, na dne shakeru mi zůstali hrudky, pomohlo az opětovné rozmichani s trochou vody
- chut pistacie je jedním slovem libovka! Fakt jsem si pochutnal. Je hodne kremova, chutná jak zmrzlina, proste lahoda a příjemná zmena od klasické jahody nebo vanilky
- prasivost celkem vysoka, ale tohle mi nepřijde jako velka nevýhoda
- stravitelnost ok (dal jsem po jídle, 90 min pred tréninkem a pohoda)
BIG
+ exkluzivní chut, kvalitni složení, kolostrum, novy pekny design
- trochu vyšší cena, prasivost, horší rozpustnost (možné řešení je nejdriv nalit vodu do shakeru, poté az nasypat BIG)
Palatinose gain
+ nižší cena, kvalitni a stoprocentně průhledné složení, lepši rozpustnost
- horší chuť
|
|
| nahoru |
|
 |
daftruck
|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 11:08 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych moc poděkovat Ronniemu za poslané vzorky BCAA a Compress BIG. Ty pomerančové Bcca my sedly uplně perfektně. Nemám k nim nic co bych vytknul.
A teď ten gainer. Měl jsem možnost ochutnat pistácii a byl jsem na tuhle příchuť dost zvědavý. Musel jsem teda shakerovat trochu dýl ale to už je psaný na etiketě kvůli většímu množství účinných látek, pěnivost bez problémů a chuť je hodně podobná pistáciový zmrzlině, což mě hodně potěšilo. Takže za mě dávám 10/10 ve všech bodech.
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 8:26 am Předmět: |
|
|
Compress Expand B.I.G. - naprosto výborná pistáciová chuť, opravdu jak zmrzlina. Co do sladka, tak je spíš neutrální až na pozadí trošku sladká. Barva je jedovatě zelená, jak pistáciová Deli tyčinka :D Co se týká šejkrování, tak s tím nemám absolutně problém. Shakuju cca 20 vteřin a rozpustí se na 100%. Hrudky na spod shakeru nezůstávají. Samozřejmostí je nejprve nalít do shakeru vodu a pak až prášek a to by měl být standartní postup u všeho. Nechápu jak to může někdo dělat naopak :)
Díky Ronniemu za vzorečky!
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
| eschaia napsal: | Samozřejmostí je nejprve nalít do shakeru vodu a pak až prášek ... Nechápu jak to může někdo dělat naopak :)
|
denodenně vidím jednoho co nejdříve nasype prášek do shakeru a potom zalije vodou - radu "jak na to" dostal, ale neřídí se jí - na dně mu následně zůstane přilepená hmota alá lepidlo, ale když ho to baví
doporučuji výrobům shakerů, aby postup "nejdříve nalijte tekutinu a poté přidejte prášek" psali na bok shakeru - alá America ( umělohmotný šálek s kávou a nápisem na něm "pozor-horké )
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so listopad 30, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
| MilanaliM napsal: | | eschaia napsal: | Samozřejmostí je nejprve nalít do shakeru vodu a pak až prášek ... Nechápu jak to může někdo dělat naopak :)
|
denodenně vidím jednoho co nejdříve nasype prášek do shakeru a potom zalije vodou - radu "jak na to" dostal, ale neřídí se jí - na dně mu následně zůstane přilepená hmota alá lepidlo, ale když ho to baví
doporučuji výrobům shakerů, aby postup "nejdříve nalijte tekutinu a poté přidejte prášek" psali na bok shakeru - alá America ( umělohmotný šálek s kávou a nápisem na něm "pozor-horké ) |
Ano baví mě to, protože jinak nemám možnost si ten gainer připravit, když jdu ráno do školy a trénink mám odpoledne a ze školy jdu rovnou na trénink. A rozhodně nejsem jedinej, kdo to tak dělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: so listopad 30, 2013 1:30 pm Předmět: |
|
|
Uzaviratelny sacek hodis do sejkru a pak akorat vytahnes a vysypes...
|
|
| nahoru |
|
 |
Najkl
|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
Palatinose Gain 20 Fair Power
V prvé řadě bych chtěl poděkovat Ronniemu za poslané vzorky s dopisem :-)
Na úvod bych chtěl říct, že gainery po tréninku neužívám, držím se mé osvědčené kombinace hydro+ malta+ dextróza.
Ovšem co bych rád vyzdvihl a co se mi opravdu líbí, je složení tohoto gaineru s odkrytým procentuálním zastoupením jednotlivých složek.
O rozpustnosti se již zmiňoval Ronnie v přiloženém dopisu, takže s nerozpuštěným leucinem jsem počítal, jinde problém nebyl, protože vše šejkruju. Oproti samotnému leucinu, který mám také od survivalu byly tyto kousky větší.
Příchuť čokolády je pro mne jednoznačně vítěz oproti vanilce. Ale podle chuti si žádné suplementy nevybírám, důležité je pro mne složení, třeba takové hydro od SL mi chutná více než čokoládová příchuť tohoto gaineru, i když spousta lidí hodnotí chuť hydra jako špatnou.
Co mě hodně mrzelo, bylo to, že po hodině od vypití survivalu, jsem se cítil stále plný a do potréninkového pevného jídla se mi vůbec nechtělo. Což přisuzuji micelárnímu kaseinu.
Nyní už poslední věc, která se netýká gaineru, nýbrž shopu. Ronnie je velká škoda, že ne nabízité produkty firmy SL, moc rád bych objednával jen z tohoto shopu, protože to co děláte pro tuto menši,ale nyní výrazně se rozrůstající komunitu, ať už z pohledu velmi zajímavých článku, videologů, vstřícnosti, ochoty se jen málo kde vidí. Avšak jsem nucen nakupovat jinde, kde nakoupím vše na jednom místě, což mě dost mrzí.
Vím, že ses už někde o tomhle zmiňoval, takže opravdu o spolupráci neuvažujete? Extrifit má nyní taky hydro se stupněm hydrolýzy 32 jako SL, ale je cenově trochu jinde než SL _________________ 104kg při 186cm u Arnieho....není to nic ke chlubení....on byl spíš Atlet
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Najkl napsal: | | Vím, že ses už někde o tomhle zmiňoval, takže opravdu o spolupráci neuvažujete? |
Letos jsme spolu jednali (a bylo to hodně příjemné setkání), ale závěr je takový, že SL na Ronnie.cz nebude.
A jinak děkuji za hodnocení gaineru:).
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|