SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Tom3

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanaliM napsal:
eschaia napsal:
Samozřejmostí je nejprve nalít do shakeru vodu a pak až prášek ... Nechápu jak to může někdo dělat naopak :)

denodenně vidím jednoho co nejdříve nasype prášek do shakeru a potom zalije vodou -

Nevim jak vy ale ja si neberu do posilky potrenink. koktejl v sacku, abych tam dal napred vodu a pak az nasypal.. dam si do sejkru doma prasek, po cviceni napustim vodu - stejne se nic neprilepi.. asi jsem divnej no.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
flew

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
MilanaliM napsal:
eschaia napsal:
Samozřejmostí je nejprve nalít do shakeru vodu a pak až prášek ... Nechápu jak to může někdo dělat naopak :)

denodenně vidím jednoho co nejdříve nasype prášek do shakeru a potom zalije vodou -

Nevim jak vy ale ja si neberu do posilky potrenink. koktejl v sacku, abych tam dal napred vodu a pak az nasypal.. dam si do sejkru doma prasek, po cviceni napustim vodu - stejne se nic neprilepi.. asi jsem divnej no.

dělám to uplně stejně.. doma nasypu protein do shakeru.. a v posilce zaleju vodou...

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Riku

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já taky, dělám to i s gainerem tak. U proteinů žádnej problém s rozpustností, u některých gainerů je třeba trochu víc zamíchat, ale nic strašnýho. Určitě je s tím míň sraní, než si dávkovat protein do sáčků a pak ho přesypávat do shakeru a podobný blbiny
Loudy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejdříve bych chtěl poděkovat Ronniemu a Nutrendu za vzorky, které byli ochotni věnovat nám na vyzkoušení. Díky!

Compress B.I.G , příchuť pistácie (tu asi dostali všichni předpokládám)
Složení 9/10 - nejsem chemik, takže nevím, jaký vliv mají ostatní složky kromě těch, kvůli kterým bych ti to případně kupoval, nicméně bych si to dokázal představit i bez nich.
Stravitelnost 10/10 - bez sebemenších problémů jak s vodou, tak mlékem
Chuť - pistácii mám docela rád, takže jsem byl zvědav, jak bude chutnat. Rozhodně mě nezklamal, chuť dobrá, v mléku u něco lepší, ale pro mě spíš jako zpestření, celou pixlu bych si v téhle přichuti nekoupil, protože by se mi asi rychle přepila.
voda 8/10
mléko 9/10

Pěnění 10/10 - po zatřepání připraveno ihned ke konzumaci bez pěny
Prašnost a rozpustnost nemá cenu hodnotit, protože to jsou poslední ukazatelé, podle kterých si vybírat výrobek. Sice to práší a musí se třeba o trochu déle (uvádí to na etiketě i výrobce), ale rozpustí se to skvěle a žádné hrudky nezůstanou.

Už asi před rokem jsem měl BIGa (čokoláda-kakao tuším) a chutově mi seděl a zkušenosti podobné. Určitě bych tento gainer doporučil, ale já osobně bych volil jinou příchuť, protože by se mi pistácie asi brzo přepila.
kid

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
MilanaliM napsal:
eschaia napsal:

Když je šejkr suchý, tak na pořadí nezáleží. Pokud je čerstvě umytý, tak nejdřív voda a pak prášek. To je celý zázrak.
Tom3

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ale to je snad jasne, proto mam 3-4 šejkry
jachym

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 5:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já si vystačim s jednim a utěrkou
Riku

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jste někdo zkoušel ten beefmass od extrifitu?
Frozz.

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Compress B.I.G. - pistácie:

Děkuju za zaslání .

Gainer nepění, nepráší, dávku jsem dal do cca 300ml vody. Konzistence spíše vodovější. Co se týče chuti, tak mě bohužel moc neoslovila, necítil jsem tam pistácii ale něco jiného, trochu umělého. Naopak třeba mamce chutnal...
Riku

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si koupil BeefMass od extrifitu

chuť - vzal jsem čokoládu, měl jsem 3 dávky a zatím mi to dost chutná, kakaová chu't v 250ml vody tak akorát sladký, krémový. V mlíce pecka

rozpustnost ok, práší minimálně, v podstatě vůbec..

jediný co se mi nelíbí na nový řadě obalů extrifitu je to, že to prostě spadne a mám pak bílou pixlu

btw. malej šejkr se mi hrozně líbí
packa17

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 1:56 pm    Předmět: gainer Odpovědět s citátem

Nejdříve bych chtěla poděkovat Ronniemu a Nutrendu za darované vzorečky

Compress B.I.G , příchuť pistáci

Stravitelnost bez problémů
Chuť čekala jsem více od pistácie ale špatné to nebylo ale celé balení bych nekoupila

Co se týče složení tak je to suprový gainer takže kdo neřeší chuť ale složení tak po něm určitě sáhne

Palatinose Gain 20 Fair Power

Dostala jsem vanilku a čokoládu.

Čokoláda stravitelnost bez problémů,chuť dobrá v mléce ještě lepší jako granko
Vanilka nevím čím to bylo ale pěkně mě prohnala a měla jsem křeče v břiše,jinak rozpustnost super,chuť vanilky moc nemusím takže mě osobně moc nenadchla,čokoláda byla lepší
Solaris

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na objemovku hledám nějaký kvalitní gainer, tak nevím jestli vzít opět klasiku Giant Mega Mass 4000 CREAPURE a nebo zkusit Royal Mass?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Solaris napsal:
Na objemovku hledám nějaký kvalitní gainer, tak nevím jestli vzít opět klasiku Giant Mega Mass 4000 CREAPURE a nebo zkusit Royal Mass?

A co je na nich kvalitního ... Pod pojmem kvalitní bych si představoval něco jinýho než krabice plný cukru
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Solaris napsal:

Volil bych výhradně produkty s obsahem palatinósy, tzn. např. jeden z těchto čtyř:
- https://obchod.ronnie.cz/s-2882-compress-b-i-g.html
- https://obchod.ronnie.cz/s-5177-beefmass.html
- https://obchod.ronnie.cz/s-5063-palatinose-gain-20-fair-power.html
- https://obchod.ronnie.cz/s-3954-go-pro-30.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Solaris

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok, díky moc, mrknu na to.
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: