Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v poslednej dobe som podstatne zvýšil frekvenciu mŕtvol, dokonca v kombinácii s drepmi, skoro vždy tak po 90 - 95 percent maxka a chrbát spodný ništ, ťahal som možno 3x za desať dní, na tej adaptácii asi dačo bude, snažím sa o maximálny záber z nôh a dynamiku a ťahám pomerne zhlboka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Vím, jak to myslíš Madballe, přesto musím konstatovat, že Military ve stoje je mnohem těžší, než v sedě. Dokonce i v sedě za hlavou je to lehčí, než ve stoje před ní.

Tak to asi jak pro koho. Pro mě teda zcela určitě ne. Pokud budu brát za hlavou z trapézu se stopkou, kde používám širší úchop než u military z ramen se stopkou, tak osobně nemám nárok dát v sedě za hlavou to stejný, co ve stoje před hlavou.
Ale je zase pravda, že ramena cvičím minimálně, spíš hodně doplňkově, ikdyž si myslím, že pro sporty je lepší cvičit spíš tlaky na ramena, než variace bp.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

120 na military je pre mňa výkon z inej dimenzie Paráda!!
Smile04

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bazzy : na kolena mi pomohly neoprenovy bandáže...bez nich bych nedošel ani na hajzl :) ale snima můžu i cvičit :D

madball: jo jasný já vím zatěžuju spodní záda ze všech možných úhlů...jen si myslím že je tam špatně ještě něco dalšího...ale rozhodně zkusím posílit střed těla nějakyma výkrutama apod...protože to někdy fakt odejde takhle až podivně rychle...možná že máš pravdu stím co říkáš neříkám že ne...někdy se asi taky více zpevním tak to jede jinak...záleží i na tom jak se podaří samotnej tah...když se u teho předkloním moc tak tu zátěž přeberou spodní záda...zkusím se více stahovat tvrdyma páskama

dante flyshit

nojo tak tysi taky jiná váhovka ne :) jinak dík... ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včera takovej light trenál jenom...sem spal jenom 4 hodiny a byl to náročnej den...po návratu z posilovny jsem okamžitě usnul, chtělo se mi spat už než jsem šel :D

ale tak alespon mám jedno videjko jak jsem slíbil :) tak jsem zkusil military na opakování

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
velkovezír

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty krávo to je prostě mazec
raw

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

brutalni vykon, jen tak dak, ja ted presel z militaru s jednoruc na vc a je to rozdil jak prase, kdyz clovek neni zvykly
Turakam

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to čumím, si zviera, úžasný výkon!!!
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvl kam se hrabe těch 120x +1. Teď mi nezbývá, než se chlácholit myšlenkou, že si skrz naskrz prosypanej bastard. Fakt super výkon, je vidět, že ti ten cvik neskutečně sedne.
Turakam

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Tvl kam se hrabe těch 120x +1. Teď mi nezbývá, než se chlácholit myšlenkou, že si skrz naskrz prosypanej bastard. Fakt super výkon, je vidět, že ti ten cvik neskutečně sedne.

Johne, sklamem ťa, smile je čistá príroda, jedlo a tvrdá práca, beze srandy, však ti potvrdí sám.
Smile04

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Johncreasy napsal:

Johne, sklamem ťa, smile je čistá príroda, jedlo a tvrdá práca, beze srandy, však ti potvrdí sám.

jistě, čistej jako čerstvě padlej snížek :D ...

a taky dělá svoje že sem se po roce decentni stravy opět přesunul k prasoobjemu žeru jako prase

jinak si říkám že bych měl dát alespon 120x3 když stovka šla tak pěkně...no snad v dohledný době :)

military vs jednoručky....to je bezesporu uplně jiná písniška...jiná poloha rukou jinej rozsah ikdyž se to nezdá je to 100 a 1... popravdě ani nevím jestli bych si poradil s 50tkama jednoručkama v sedě protože sem to už necvičil fakt dlouho :D
Smile04

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

velkovezír napsal:

neee prej sem salát říkal Bazzy že frajer budu až se u toho i sám natočím :D jednou rukou...tak příště selfshot s duckfacem :D
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Těžko říct k těm jednoručkám. Já jezdil se stovkou šestky a jednoručky padesátky po pěti op. Vše samozřejmě ve stoje. Podle mě by sis s padesátkama poradil.
velkovezír

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
velkovezír napsal:

neee prej sem salát říkal Bazzy že frajer budu až se u toho i sám natočím :D jednou rukou...tak příště selfshot s duckfacem :D

já ti věřím, ty na to máš!!!

ale na takovej výkon bych se už přijel podívat osobně s TV štábem
Poman

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra hustý.
Ale nediv se že máš bolavý záda,upřímně se divim že nemáš ještě prdlejch pár plotýnek.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: