co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
[ 112 ]
rysovacka
19%
[ 27 ]
Celkem hlasů : 139
Autor
Zpráva
Turakam
Zaslal: st prosinec 04, 2013 11:14 pm Předmět:
v poslednej dobe som podstatne zvýšil frekvenciu mŕtvol, dokonca v kombinácii s drepmi, skoro vždy tak po 90 - 95 percent maxka a chrbát spodný ništ, ťahal som možno 3x za desať dní, na tej adaptácii asi dačo bude, snažím sa o maximálny záber z nôh a dynamiku a ťahám pomerne zhlboka.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Vím, jak to myslíš Madballe, přesto musím konstatovat, že Military ve stoje je mnohem těžší, než v sedě. Dokonce i v sedě za hlavou je to lehčí, než ve stoje před ní.
Tak to asi jak pro koho. Pro mě teda zcela určitě ne. Pokud budu brát za hlavou z trapézu se stopkou, kde používám širší úchop než u military z ramen se stopkou, tak osobně nemám nárok dát v sedě za hlavou to stejný, co ve stoje před hlavou.
Ale je zase pravda, že ramena cvičím minimálně, spíš hodně doplňkově, ikdyž si myslím, že pro sporty je lepší cvičit spíš tlaky na ramena, než variace bp.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
bazzy : na kolena mi pomohly neoprenovy bandáže...bez nich bych nedošel ani na hajzl :) ale snima můžu i cvičit :D
madball: jo jasný já vím zatěžuju spodní záda ze všech možných úhlů...jen si myslím že je tam špatně ještě něco dalšího...ale rozhodně zkusím posílit střed těla nějakyma výkrutama apod...protože to někdy fakt odejde takhle až podivně rychle...možná že máš pravdu stím co říkáš neříkám že ne...někdy se asi taky více zpevním tak to jede jinak...záleží i na tom jak se podaří samotnej tah...když se u teho předkloním moc tak tu zátěž přeberou spodní záda...zkusím se více stahovat tvrdyma páskama
dante flyshit
nojo tak tysi taky jiná váhovka ne :) jinak dík... ;)
včera takovej light trenál jenom...sem spal jenom 4 hodiny a byl to náročnej den...po návratu z posilovny jsem okamžitě usnul, chtělo se mi spat už než jsem šel :D
ale tak alespon mám jedno videjko jak jsem slíbil :) tak jsem zkusil military na opakování
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tvl kam se hrabe těch 120x +1. Teď mi nezbývá, než se chlácholit myšlenkou, že si skrz naskrz prosypanej bastard. Fakt super výkon, je vidět, že ti ten cvik neskutečně sedne.
Tvl kam se hrabe těch 120x +1. Teď mi nezbývá, než se chlácholit myšlenkou, že si skrz naskrz prosypanej bastard. Fakt super výkon, je vidět, že ti ten cvik neskutečně sedne.
Johne, sklamem ťa, smile je čistá príroda, jedlo a tvrdá práca, beze srandy, však ti potvrdí sám.
"Conor Bless"
Johne, sklamem ťa, smile je čistá príroda, jedlo a tvrdá práca, beze srandy, však ti potvrdí sám.
jistě, čistej jako čerstvě padlej snížek :D ...
a taky dělá svoje že sem se po roce decentni stravy opět přesunul k prasoobjemu žeru jako prase
jinak si říkám že bych měl dát alespon 120x3 když stovka šla tak pěkně...no snad v dohledný době :)
military vs jednoručky....to je bezesporu uplně jiná písniška...jiná poloha rukou jinej rozsah ikdyž se to nezdá je to 100 a 1... popravdě ani nevím jestli bych si poradil s 50tkama jednoručkama v sedě protože sem to už necvičil fakt dlouho :D
Těžko říct k těm jednoručkám. Já jezdil se stovkou šestky a jednoručky padesátky po pěti op. Vše samozřejmě ve stoje. Podle mě by sis s padesátkama poradil.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru