|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johan

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 5:33 pm Předmět: |
|
|
Do kdy chceš dělat kardio?poslední nohy dneska,ok,a co kardio?nebudeš ty nohy zalejvat?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
karlkanas

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Johan napsal: | | Do kdy chceš dělat kardio?poslední nohy dneska,ok,a co kardio?nebudeš ty nohy zalejvat? |
Kardio do Středy ráno nejspíše večer už ne , čtvrtek patek budu ležet s nohama na stropě..
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 11:01 am Předmět: |
|
|
2.12. Pondělí - za Dnešek 12-15 litru vody, amozdřejmně bez soli
8:15 - multivitamin, 1g C, 15g bcaa, fatburner, carnitin
Kardio schody 50minut
9:30 - 15g bcaa, 1,5g C
9:50 - 250g svíčkové , okurka
12:30 - 200g Bio kuřecí prsa ve vodě, okurka paprika 1g C
15:45 - 200g bio kureci prsa ve vodě , 250g cherry rajčata 1gC
2g C
12g bcaa, fatburner, cofeine
trenink prsa ruce
12g bcaa, 1g C
18:00 - 150g bio prsa vo vode, paprika
20:30 - 150g prsa ve vodě
21:15 - 700g zelenina - rajcata okurka paprika mrkev ledovy salat
22:00 - 12g bcaa, carnitin, 1,5g C multivitamin
Za den 13L vody
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 11:36 pm Předmět: Forma |
|
|
Bomba Kaňas! Mít tak o tyden vic času, tak je to dokonalý  .
Ale jinak dobry, mas vynikající tvary. Sbirej zkušenosti, makej dal a mas budoucnost  . Přeji co nejlepší umístěni zítra.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 11:44 pm Předmět: |
|
|
Děkuju!! JJ tak mesíc ještě a je to 100%
ALe ty zkušenosti a vše okolo toho jsou k nezaplacení, tudiz to bude priste o mesic lepsi ale hlavne o par kg vetsi a brutálnější ;)...no i tak zítra budu bojovat at jsem co nejvýš :)
Jinak ted už čekám a od 24:00 do 06:00 každé 2 hodinky budíček a ryže s džemem a hroznama :)
Pak ráno v 7. ráno 2. nátěr skvelé!!!! Barvy Pro tan universum z ronnie.cz
a pak silné kafe a po cestě piškoty s džemem a sušené meruňky na chuť :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 11:52 pm Předmět: |
|
|
Len aby si sa z toho nezosral, bo to by bolo nem dobre, inak držím peste. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 5:09 pm Předmět: Kaňas the bodybuilder |
|
|
Gratulace k 2. místu! Kvuli tobe jsem si zapnul ronnie online přenos a zrovna jste nastupovali na vyhlášeni  .
Kdyz to tak vidím, taky bych chtěl zkusit vlizt na podium, aspon jednou si to zkusit se vším všudy az bude čas podmínky  .
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 8:51 pm Předmět: |
|
|
VYBOJOVAL SEM 2. MISTO
sem za něj nestkutečně rád borcovi co vyhral sklánim poklonu byl dobrej ale přístě bude za mnou
Závody sem si moc užil pokecal se super lidma, se závodníkama kteří meli super formy zejména se mi libil Marek Kulhánek ktery byl hezky připravenej...organizace byla taky na výbornou stačí se zeptat organizatoři vse v pohode vysvetli poradí a vse krasně odsýpalo....
NO A CO K FORMĚ ? ANO přiznám že mi chyběl tak 1-2 týdny aby to bylo zas o nějakych 30% lepší ale to je přesně to proč sem tam dnes jel 150km, ZKUŠENOST!!! K nezaplaceni ted uz vím co a jak udělat apod...a rozhodně sem neřekl poslední slovo v juniorech...
Zítra si to jdu na GP RONNIE.cz užít zabojovat o 3.příčku a vychutnat si atmosféru a vše kolem :))
Jinak sem dělal rozhovor s Matějem Ryšavým pro web kulturistika.T* tak sledujte až ho uploadnou, dělali sme ho když mě Petr Vaniš doupravovával tuším před finále ;)
Bojoval sem za sebe a za všechny co mi věřili a jsem spokojen což je podle mě duležité a stejně tak se si dulezité uvedomit kde byli jaké chybi a poučit se... ale Klobouk dolu před Petrem co se mnou udělal ten poslední týden věřil sem mu a vyplatilo se mi to!!!!
Medaile je nadherná a moc vám všem děkuju co jste fandili a drželi palce ;) !!
Tady pár fotek co zatím mám vše bude na webu a hlavně na mém FB profilu - Lukáš Kaňka
Takže kdybyste měli dobré umysli a chtěli pokecat a prohlédnout si pocity a fotky tak si mě klidně přidejte rád pokecám ;)
NO a ten pocit pak ?????
Ten pocit když sem si konečne připustil ze to vypada na medaily ???? SAKRA NASLEDUJICI PRIPRAVA NA JARO BUDE RACHOT!!!!!
Kontrola formy v 7 ráno po 2. nátěru před odjezdem :)
ON THE ROAD
Drive manager and best friend :))
S kolegou z Pevan life team Sedlčany :)
Se spokojenym trenérem ;)
Není to sen a neni z čokolády :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 8:53 pm Předmět: |
|
|
Budu moc rád když mi kdokoliv napišete vaše pocity, a postřehy jak to vypadalo na podiu a vše kolem mé prezentace pozovani apod ja to neviděl z té druhé strany tak mě to velmi zajimá ;) Pokud jste sledovali samozdřejmě :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 10:36 pm Předmět: |
|
|
Kaňasi, prekvapil si ma v pozitívnom zmysle, na pódiu tvoja hmota krásne vynikla, nohy pekne vystúpili, sám vieš, kebys bol ešte o desať percent ostrejší, tak si to mohol aj vyhrať, ale nič to zato, výborné predstavenie, most muscular ti prekvapivo svedč, fakt pekný výsledok, svalový rozvoj a odmena za drinu. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 10:43 pm Předmět: |
|
|
Gratulace, perfektni ! _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 11:27 pm Předmět: |
|
|
Děkuju z gratulace :)
Jinak na fotky koukněte mě na profil na fb nebo tady na ronnie ono postoval to všechno všude zmenšovat je hrozne pracný :DDDD neco se naházím ale až později  Ted spát a od 24:00 to samé
Ryze dzem hrozny do 6:00 kazdy 2 hodky pak do 8 spanek kafe a vyrazime smer GP RONNIE.CZ
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 11:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 11:30 pm Předmět: |
|
|
Gratuluju ,sleduju od začátku a palec hore . Stay Hungry !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|