|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
karlkanas

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 11:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 8:02 am Předmět: |
|
|
Je to perfektní, máš líbivý tvary svalů a vypadá to na fotkách vážně dobře. Dnes to bude doufám lepší než třetí místo, jak píšeš. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 8:09 am Předmět: |
|
|
Dnes mám v plánu zkusit tam dát před podiem trošku soli , samozdřejmě nepiju uz dávno  Ale mohlo by to více stáhnout vodu a lepsi vascularita uvidime co na to řekne na místě trenér...buď a nebo..  POkud se nenapiju tak to muže byt snad jen lepsi- neli stejny uvidíme ;) Dnes se pokusim ale udělat vše proto abych toho borce od Bureše dnes porazil  na 1. místo před Toma Vykydala tam neni forma to nebudu zase bláhovej
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 10:21 am Předmět: |
|
|
pěkný, gratuluju! Není nic lepšího, než si vézt z první soutěže rovnou placku, určitě tě to pořádně nakopne do další práce! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 10:22 am Předmět: |
|
|
:-D jak ten borec od tebe na levo cumi na tvoje hnaty :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
4. Místo dnes a jsem spokojen užil sem si to už a poklidu zazávodil a že sem si zazávodil :DDDD furt mě vyvolávali už sem měl křeče i do chodidel ale pohoda. Rozhodování je na rozhodčích takže to nemá cenu řešit... ta pravá odměna přišla až po soutěži, a to v podobě osobního seznámení s Lukáš Roubík a následný videorozhovor do reportáže pro ronnie.cz , a slova z Lukášových ust jakožto předsedy trenérsko-metodické komise a komise mládeže Svazu kulturistiky a fitness ČR mě opravdu velmi překvapila a zahřála na srdci... Tudíž MOJE BUDOUCÍ PLÁNY vypadají následovně... Do konce roku si dám volnejší režim at si tělo odpočine i mysl..užiju si svátky, vyřídím si osobní věci.. (již budu nejspíše bydlet v Kralupech) , NO a po novém roce začneme s Zdenka A Petr Vanišovi Připravdu na JARNI MISTROVSTVÍ ČECH JUNIORU 2014 v Květnu!!!!!!! Takže je se na co těšit a rozhodně budu tam jdu bojovat o to abych se dostal do finale a mohl nastoupit na Mistrovství celé České Republiky v kulturistice junioru!!! A budeme to tvrdit a sekat do morku kostí!!!!
No ale zpět k aktualitě jak to asi u mě vypadá po vyrabování čínské restaurace RELAX u TV a zítra rano do roboty :)) VŠEM ZNOVU MOC DĚKUJU!!
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 8:42 pm Předmět: |
|
|
Skvělá práce, sledoval jsem live přenos.
na podiu si vypadal parádně, a na tvoje nohy se tam snad nikdo nechytal !
(Píšu ti tu do logu poprvé, ale sledoval jsem celou tvoji přípravu...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 8:46 pm Předmět: |
|
|
Kaňasi, dobrú chuť:), vychutnávaj dojmy. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 9:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 5:04 am Předmět: |
|
|
Velmi dobré a fakt klobouk dolů, máš budoucnost. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 8:08 am Předmět: |
|
|
Dobra prace, hlavne si do toho nenech od nikoho kecat, jdi si za svym.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|