|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Poman napsal: | 1. Co je podle vás to magické HSS?:)
2. Břicho klasickým způsobem necvičim vůbec někdy od jara. Cvičim si věci využívající vývojovou kineziologii- DNS,ACT, Brunkowku nebo cviky co si z toho splácám. |
nejake "home video" by nebylo? |
Nemá absolutně cenu,většinou jde o centimetrový nastavení který z videa jdou prd poznat. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MilanaliM

|
Zaslal: so listopad 23, 2013 8:11 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil MilanaliM dne so listopad 23, 2013 9:58 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 23, 2013 9:53 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Poman napsal: | 1. Co je podle vás to magické HSS?:)
2. Břicho klasickým způsobem necvičim vůbec někdy od jara. Cvičim si věci využívající vývojovou kineziologii- DNS,ACT, Brunkowku nebo cviky co si z toho splácám. |
nejake "home video" by nebylo? |
Nemá absolutně cenu,většinou jde o centimetrový nastavení který z videa jdou prd poznat. |
tak co treba seminar? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: so listopad 23, 2013 12:56 pm Předmět: |
|
|
Kucí nevěděli, co mají dělat, tak udělali tohle video... Kdyby to nebylo hraný, asi bych se i zasmál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po listopad 25, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
Při posledních 2 trénincích jsem zažil hned několik věcí, který mě prostě umí nasrat...
1. borec hodinu ve sprše, kde si čistil zuby, snad se i holil a já nevím co všechno ještě - fajn, jeho věc, ale nechápu proč přitom svýma věcma zabíral všechny věšáky.
2. chlápek cvičil s jedinou EZ činkou v posilovně, dal si ji napříč přes stojan s jednoručkama - asi problém zohnout se k zemi, musí to ještě dát přes JČ, aby ji každej musel oddělávat když si chce vzít nějaký pod ní, a šel se vybavovat s kočkou do kardio zóny, kde strávil asi 10 minut, pak se vrátil, chytil činku, dal ji do stojanu a šel jinam...
3. ten samej co u bodu č. 2 při cvičení bicepsu s JČ od prvního opakování mohutně bučel, což ještě navíc doprovázel prskáním slin končících na zrcadle před ním, protože samozřejmě musel stát asi 50cm od něj, aby viděl jak je veeelkeeeej
Všechno tohle jsou docela běžný věci, ale je potřeba dodat, že to oba byli chlapi přes 40, kteří nevypadali, že jsou v posilovně poprvé a od těch bych čekal, že už mají trochu rozum a umí se chovat. Přitom by stačilo si uvědomit, že tam nejsou sami a být trochu ohleduplnější...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: po listopad 25, 2013 11:37 pm Předmět: |
|
|
...tož v B.B.C. byl v neděli taky takovej šikovnej klučina ... naložil si dvě modré dvacítky na olympijskou tyč a jel .. normálně se při mém tréninku nevšímám co se děje napravo-nalevo, ale periferním vyděním jsem zaregistroval po mé levivi takové škubavé pohyby ... dojedu svoji sérii a při utírání potu pozoruju klučinu se šlachovitým tělem jak jede nějaký hybridní cvik něco mezi přítahy VČ k bradě na ramena a přítahy k pasu s mírným předklonem na zádový sval a mrtvým tahem s nataženýma nohama - to celé střižené těžkým cheatingem :o ... v horní poloze dráhy se ani nezastavil...no bodejď by zastavil, když si tak naložil  a tu váhu ani k tomu pupku nedotlačil...odjel takto pár sérií...při každém spouštění činky do dolní polohy si div nevytrhl ruce...jakmile měl činku v dolní poloze, tak šup škubl tělem a zase to tam lámal nahoru celým tělem ... dojel série a odešel - činku uložil do klece na zarážky a šel o patro níž ... no to jsem nevydržel a přes celou činkárnu jsem na něj zvolal "můžu to po tobě uklidit ?"
> mezi sériema uklízím kotouče v mé blízkosti kde něco cvičím po nějakých dobytcích přede mnou - beru to jako součást mého tréninku a cvičím si stisk a lamentuju nad tím, že někteří cvičenci potřebují sluhy, aby to po nich milostivě uklidily ... občas přijde chudák holka z personálu a douklízí tam zbylý bordel... ...taky mám občas ve zvyku někoho pochválit, když vidím, že po docvičení rozebírá VČ a kotouče uklízí do držáků - nejlépe v situaci kdy poblíž stojí ten nebo ti, co opustili své stanoviště a neuklidili ho po sobě - potom už je na jejich osobnosti jestli je to nakopne a se studem to po sobě douklidí nebo na mne koukají a rádi by mi asi řekli ať se nestarám, ale neřeknou  ... ...když nad tím přemýšlim, tak jestli já nevyhledávám konflikty pod vidinou, abych se nabudil adrenalinem který mi zajistí maximální tréninkové nasazení  - nejsem přece personál, abych se staral, ale starám se, padž mi to vadí, když někam přijdu cvičit a po podlaze se válejí uzávěry, kotouče atd. ... člověk se tomu musí vyhýbat a dávat pozor, aby si nevyvrknul kotník o takovouhle překážku ... dokonce ty těžké kotouče opírají o zrcadlo ! pak nemají být popraskaný ! dobytek !
PS: naproti tomu přišel jeden klučina kost a kůže a dal si na olympijskou tyč 2x5kg, předklonil se a čistou technikou přitahoval VČ k pasu + v horní poloze na vteřinu přidržel (krásná čistá technika) - to byl úplný opak toho producýrysty s 60tkou
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 9:07 pm Předmět: |
|
|
Dneska v posilce me nastval chlap co pod rotopedem nechal louzi potu. : ( misto aby poposel 3 metry vzal papirovy uterky a utrel to tak to tam nechal prase jedno : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 2:08 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Beztak jsi je očumoval a slyntal |
Byl jsem odhalen ... Tipoval bych jim 11 let a míň, takovej úchylák zase nejsem .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|