Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MilanaliM

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 12:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

propagace zdravého životního stylu před vchodem do posilovny (ironie) , kde pouští reklamy o zdravém přístupu ... pokuřující personál u vchodu (komické...vždycky se tomu musím smát)

...ano nesnáším kuřáky
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 12:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanaliM napsal:
propagace zdravého životního stylu před vchodem do posilovny (ironie) , kde pouští reklamy o zdravém přístupu ... pokuřující personál u vchodu (komické...vždycky se tomu musím smát)

...ano nesnáším kuřáky

Kamoš si vždy po dobrom tréningu zapáli, svet sa z toho nezrúti, osobne sa v spoločnosti fajčiarov nepohybujem, no sem-tam to na akcii pretrpím, zas to netreba dramatizovať
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MilanaliM

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 4:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nikde nepíšu, že mi to vadí - jen, že je to "fun" v tom spojení s pouštěnýma reklamama...

v Americe jsem podobné úkazy nikde před fitkama neviděl - jakoby tam pracovali samí nekuřáci...

...vzpoměl jsem si na jednoho trenéra kluka okolo 28 let z Domyno fitness - ten se ani nenamáhal chodit ven a kouřil ve fitku u okna - jenže ho od naproti jednoho dne uviděl boss Eltoda (vlastníli to fitko) a mohl si jít vyklidit skřínku
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Korny

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě třeba tohle přijde úplně normální a pokuřující personál před posilkou potkávám často...samozřejmě, že v každé posilovně propagujou zdravej životní styl, ale ať si klidně kouří, jen by to podle mě měli být lidi na svým místě - umět poradit začátečníkům nebo s výběrem třeba suplementů po tréninku atd. Mě zarazilo když jsem se kdysi obsluhy zeptal co mají za protein a ona mi řekla vanilkovej, když jsem se ptal na značku, protože mi chutnal, tak to četla z toho pytle a ještě ten název řekla blbě (a to tam maj asi 3 druhy). Kdysi jsem zas viděl jak vysvětlovala slečna z recepce někomu cvičení na nějakým stroji a radši jsem se otočil a šel pryč...ale ono to tak je už dneska všude :)
MilanaliM

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to jo...oni budou kouřit dál ... s pocitem "svět se nezboří", ale jen do té doby, až jim doktor sdělí rakovinu plic - v mém blízkém okolí na to umírali lidé a tak jsem z první ruky viděl co to rázem udělá s "vášnivým kuřákem" ...rázem jsou horší než nekuřáci, když viděli někoho kouřit, tak ho naférovku odrazovali a varovali... ...chemoterapie... ...krvácení do břicha... ...skučeli bolestí od rána do večera a proklínali se, že se ani nedožijí důchodu...

...trochu pozdě na analyzování...vždyť to byla jen cigaretka po tréninku přece...
decarabas

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To uz ale zabrdas do inej temy ;) My sme mali umrtie v rodine kvoli rakovine pecene - a nebolo to kvoli pitiu alebo zlemu zivotnemu stylu. Choroba si "vybrala". Myslim, ze v dnesnej dobe si nevyberies a zdravy zivotny styl ti nezaruci celozivotne zdravie. Bohuzial.

Ja som inak viacmenej nefajciar, ale paradoxne si potrpim na (velmi zriedka) dobru cigaru

A co sa tyka fajciaceho personalu, u nas vo fitku teraz (zrejme) prepustili slecnu z recepcie za fajcenie pri vchode (bola leniva zbehnut par schodov mimo dohlad kamier...). Mne to vadilo len ked som prichadzal a musel som prejst cez dym, alebo ked niekto otvoril dvere na fitku a dym sa dostal dovnutra.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Novic

PříspěvekZaslal: pá prosinec 13, 2013 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim, jeslti jsem ve spravnem topiku, ale nahodou jsem narazil na kanal tohle "odbornika" a docela se tim bavim. Na jednu stranu kluk dela dobrou praci, ale na druhou by to chtelo trochu skromnosti a soudnosti, protoze to nekdy pusobi az smesne a zveda se mi z nej pajsl jen ho slysim a vidim. Doporucuji vsechna videa...

Treba v tomhle videu od 31:00 "posunul jsme se na takvou hranici, ze kdyz jdu cvicit tady v Plzni , tak nemam vedle sebe konkurenci a musim jezdit do Prahy a na takovyhle specialni mista , kde uz jsou lidi , kteri me motivujou"

Grimley

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blbec
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je jouda.
smetak

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eshop a prezentace eshopu na youtube je slusnej bizar.
raw

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Nevim, jeslti jsem ve spravnem topiku, ale nahodou jsem narazil na kanal tohle "odbornika" a docela se tim bavim. Na jednu stranu kluk dela dobrou praci, ale na druhou by to chtelo trochu skromnosti a soudnosti, protoze to nekdy pusobi az smesne a zveda se mi z nej pajsl jen ho slysim a vidim. Doporucuji vsechna videa...

Treba v tomhle videu od 31:00 "posunul jsme se na takvou hranici, ze kdyz jdu cvicit tady v Plzni , tak nemam vedle sebe konkurenci a musim jezdit do Prahy a na takovyhle specialni mista , kde uz jsou lidi , kteri me motivujou"

za ty vlasy by mel dostat trest smrti ukamenovanim na křiži
Riku

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tělo si uchová tuky aby nehladovělo až bude hladovět... divná věta
Gohan

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já myslím, že za chvíli se mu nebudou moct rovnat ani v té Praze.
Baví se o nafoukanosti a debilitě, že jo?
8Shade

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
"posunul jsme se na takvou hranici, ze kdyz jdu cvicit tady v Plzni , tak nemam vedle sebe konkurenci a musim jezdit do Prahy a na takovyhle specialni mista , kde uz jsou lidi , kteri me motivujou"

Osobně jsem jednou jeho video už někdy viděl a nemusim ho, dokonce ani netuším kolik zvedá na co, ale po shlédnutí toho videa mu i docela rozumim. Sám chodim do fitka v Plzni, tak vim, že obzvlášť do těch komerčních chodí málo lidí na takové silové úrovni, aby se s nimi mohl ať už silově nebo motivačně poměřovat. Přijde mi, že cílem té věty nebylo to, že v Plzni chodí jen samý másla a on je borec, ale že spíš ho ti okolní lidi dostatečně nemotivujou tak, jako jinde. Akorát to dost nešťastně formuloval. A pokud potřebuje takovouhle externí motivaci, aby podával ty nejlepší výkony, pak ať klidně jezdí do Prahy. Aspoň ho v Plzni nepotkam, protože je mi vyloženě nesympatickej...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: