Nevim, jeslti jsem ve spravnem topiku, ale nahodou jsem narazil na kanal tohle "odbornika" a docela se tim bavim. Na jednu stranu kluk dela dobrou praci, ale na druhou by to chtelo trochu skromnosti a soudnosti, protoze to nekdy pusobi az smesne a zveda se mi z nej pajsl jen ho slysim a vidim. Doporucuji vsechna videa...
Treba v tomhle videu od 31:00 "posunul jsme se na takvou hranici, ze kdyz jdu cvicit tady v Plzni , tak nemam vedle sebe konkurenci a musim jezdit do Prahy a na takovyhle specialni mista , kde uz jsou lidi , kteri me motivujou"
sakra, to má chlapec blbý...takových hvězd jako on je fakt málo, to mu ta externí motivace brzy dojde :-)
Na vyléčení přehnaného sebevědomí bych mu doporučila pár tréninků v holčičím gymu, kam chodím....myslím, že by mu trochu spadla čelist, když by některé z těch holek viděl :-)
tenhle je taky dobrej :- a myslí si, že je endomorf :-)
Nevim, jeslti jsem ve spravnem topiku, ale nahodou jsem narazil na kanal tohle "odbornika" a docela se tim bavim. Na jednu stranu kluk dela dobrou praci, ale na druhou by to chtelo trochu skromnosti a soudnosti, protoze to nekdy pusobi az smesne a zveda se mi z nej pajsl jen ho slysim a vidim. Doporucuji vsechna videa...
Treba v tomhle videu od 31:00 "posunul jsme se na takvou hranici, ze kdyz jdu cvicit tady v Plzni , tak nemam vedle sebe konkurenci a musim jezdit do Prahy a na takovyhle specialni mista , kde uz jsou lidi , kteri me motivujou"
Dneska už může dělat odborníka každý, kdo má internet. Chlapec je toho důkazem. Jakmile se do toho vysvětlování začal více nořit, tak šlo vidět, na jak tenkém ledě stojí.
"My jsme si ani neřekli, co to jsou bílkoviny, jo... to je hlavně maso, maso, to je maso jo? Hlavně maso, nejlepší z těch biochovů..."
Ty kráso... já to musim vypnout a jít dobalit dárky, jinak se naseru.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
sakra, to má chlapec blbý...takových hvězd jako on je fakt málo, to mu ta externí motivace brzy dojde :-)
Na vyléčení přehnaného sebevědomí bych mu doporučila pár tréninků v holčičím gymu, kam chodím....myslím, že by mu trochu spadla čelist, když by některé z těch holek viděl :-)
tenhle je taky dobrej :- a myslí si, že je endomorf :-)
a kde je ten gym?
nic pro tebe, tam se na svaly nehraje :-) ale kolik kluků udělá klik na jedné ruce nebo striktní shyb se zátěží? ;-)
klik na jedne ruce neudelam a shyb se zatezi.. no s desitkou jednoruckou bych asi par dal, vypadam snad ze to s cvicenim neberu vazne ? strcte si takove kecy doprdele jakmile nekdo nesplnuje nejake vase radoby kriterie tak malem nepatri do sveta cvicencu, uvedomte si ze kdyz nekdo cvici ciste na svaly tak ma takove veci absolutne na haku
klik na jedne ruce neudelam a shyb se zatezi.. no s desitkou jednoruckou bych asi par dal, vypadam snad ze to s cvicenim neberu vazne ? strcte si takove kecy doprdele jakmile nekdo nesplnuje nejake vase radoby kriterie tak malem nepatri do sveta cvicencu, uvedomte si ze kdyz nekdo cvici ciste na svaly tak ma takove veci absolutne na haku
jestli ty to nebereš AŽ MOC VÁŽNĚ
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
ne neberu to az moc vazne, prave naopak, po letech co mam odcviceno uz fakt dost, sem se dostal do velmi prijemneho stadia jit si obden zacvicit zdrave se najist a nemam potrebu resit ostatni lidi, kdo co umi kdo co neumi apod. , jen me proste sere jak tu ta radoby vlna "funkcnich" cvicencu dela z nas, normalnich chlapu co cvicime ( a mimochodem na to i vypadame ) blbce, protoze neudelame nejakou kokotinu na jedny ruce
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru